30 american witches brewing health potions или искаме здрави деца за хелоуин!

• 13 272
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Бистре, супер! Не знам какви домове има във Варна, ако се свържеш с момичетата от ДБМ, може да ни насочат към дом и да кажат какви нужди имат конкретни.

Аз иначе ще се наема да събирам - какво - пари ли, дрешки, подаръци? Тандури е прекалено заета, ще я отменя този път!  Hug

Видяхте ли Борис - много е сладурест и прилича на Сами!

Темата за бай Тошо ми къса нервите просто...

# 136
Видяхте ли Борис - много е сладурест и прилича на Сами!
Къде го?

# 137
  • Boston, MA
Ще си позволя да я цитирам:  Mr. Green

Лудницата вкъщи е пълна.  Grinning
Представям ви Борис, вече придобил лек човешки вид и позагладил косъма  Simple Smile

Раждане като раждане. Но и героично. Издържах до 8 см без епидурал и без да кажа гък. После вече ми идеше да разцелувам анестезиолога, че се появи. Всичко си протече нормално, тръгнахме си след 24 часа от болницата.

# 138
..според мен е абсол.безсмислено да се пращат стоки до Бг с тази цени на пощите..пари до Бистра(ако е навита),после тя преценява дали да се купува нещо или да се даде кеш на домовете..Аз мога да съм ковчежник също,ако няма друг,макар да не обичам пари да пипам..
*
Ники..аз не нося нищо отдавна...подометри ,гинко и омега 3 на баби само;на близко дете занесох дрешки и лаптоп,но ми е едно само,на дружка много близка син...на една племенница носихме мп3 плейър..там е много по-скъпо,всичко!

# 139
Благодаря на всички за идеите  bouquet

# 140

Сега не бих купила нищо примерно от Икеа за домакинството, зашото има по качествени и по хубави неща по евтино на разпродажба в по скъпи магазини ...

Е, сега да не се обиждаме на Икея Simple Smile не е чак толкова зле.

I txtloves Macys  bouquet

в началото бях голям фен на Икеа-сега ми се струва скъпо за това което вземаш Embarassed

# 141
Борис направо е одрал кожата на Сами!!! Simple Smile Той пък на майка си Wink Да им е жив и здрав на цялото семейство!

Бубка, къде е тая тема и за какво става въпрос?(Не ми отговаряй, видях я, отвратих се и си излязох) Rolling Eyes
Аз пък така се смях на темата за "Карибиците"  Laughing Joy Направо рибици раздават сигурно там  hahaha Joy

Който ще събира каквото за БГ, обаждайте се, аз ще се включа!  bouquet

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 02:15 от Tandoori

# 142
Кейси, мноооооооооого е сладък!!! Ще му изям перчема  Laughing  И какъв е беличък и пухен! Браво на теб, геройски си се справила!

# 143
  Stuck Out Tongue Niki, аз вече вземам подаръци само за децата и то предимно дрешки. Пазарувам си като случа разпродажби и си ги трупам през цялата година Mr. Green Така като стане време за ходене в Бг, почти съм приключила с покупките. Главно купувам дрешки, защото по не заемат място, а и детските дрехи от тук определям като по качествени, по-ефтини и по-хубави от българските. За майка ми, леля ми, баба ми и прочие по близки жени купувам кремчета за ръце, лице, за крака, течни сапуни(по луксозни) и на отстаналите си близки носех истински карти от казината тук, разни ключодържатели , календари и такива сувенири. Hug
   Stuck Out TongueИрка, ние като тръгнахме преди две години, носех възглавници, чаршафи, тенджера даже ooooh! После като видях тука колко е по-ефтино се зачудих с какъв акъл съм ги мъкнела тези неща. Веднага от най-близкия уолмарт можете да си ги набавите. Иначе за дрехите смятам, че като за мен и мъжа ми от Бг са по хубави, по-вече ми харесват на мен. А за детето само от тук купувом, много по-ефтини и по-хубави са и избор има за малките. Като за нас ми приличат дрехите, като на конфекция от едно време. По фешън дрешките са си мноого по скъпи. Това лято от Бг съм си накупила доста дрешки и всички американки тук ми правят комплименти Party За детето обаче нищичко не взех от Бг, просто не ми харесват.
   Stuck Out TongueБлагодаря на всички, които си изказаха мнението за градините. За сега ще изчакам да стане на две годинки, а и да видя в новата работа какви смени ще са ми най-удобни, пък и отнема време докато се отвори място за по-добри смени и почивни дни. И все пак живо ме интересува въпроса. Би било хубаво, ако детегледачката ми гледа още едно дете, за да си играе с Йони, ама няма.
    Stuck Out Tongue За кърмето мога да кажа, че Йони премина на възраст 1 седмица от шише към гърдата, след доста упорстване от моя страна. Най-вече помогна да и подавам цица в спящо състояние, през ноща, когато се пробуждаше. Трудничко беше, но успешно си се кърмихме до скоро, до годинката. Hug Успех!

# 144
  • usa
Баща им да ги мисли, аз съм прехвърлила спортното стимулиране на негов гръб.  Crossing Arms Пък ако стане - стане.

аз ако оставя на баща им, той ще ги стимулира само за компютри и програмиране и евентуално да забиват гвоздеи и режат с трион... доброволно съм поела задачата за разширяване на интересите им. така че ако един ден станат тесноинтересни, вината ще лежи изцяло върху мойта съвест newsm78... а моите съвсем случайно откриха кънките - една зимна ваканция ходихме на ски курорт без никой от нас да кара ски, та освен шейните, които им омръзнаха бързо, ледената пързалка беше единственото занимание и от немай-къде девойките прокараха. на албена взе, че и хареса и пожела да се занимава по-задълбочено. а аз не мога да карам, сега се уча заедно с даниел. само дето за разлика от него аз като падам падам по- от високо и върху медузата ми се свличат доста повече килограми, та не съм толкова смела, в следствие на което напредвам далеч по-бавно  Rolling Eyes.

занимвака за през зимата-пет стор!утрепахме цял следобед там вчера,аз изчетох една статия(с подчертаване),стеф гледа риби в захлас..голяма далавера..

на пет стора и ние му бяхме фенове, но от както силвия взе да ме тормози за жаба, свалих го от програмата...

2 момиченца и 1 момченце на 7;
2 момиченца и 1 момченце на 2;
едно момиче на 15 (няма как, ако на сестра и' вземем нещо)
и една кукличка на 6 месеца ще видим също.

идея за петнадесетгодишната - ако си пада ученолюбива - електронен речник. на моя племеница на подобна възраст подарих и много се зарадва. на седемгодишни младежи съм подарявала бинокъл, ръчен часовник, магнетикс - радвали са се на успех и не заемат много място в багажа.

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 03:07 от миз

# 145
Джи,раздърпвачко на шорти такава,гледа ли SNL?
 ...ааа,очите ми:)) видях карибиците  Joy

# 146

Като започнат да ме разкарват по въпросниците и да ми дават някакви супер готови отговори, ми пилят нервите, та гледам да се обаждам само в крайна нужда.

Sad Зора, Все едно аз го рекох Simple Smile По едно време така се бях нервирала на готовите отговори, че атакувах лекарката директно с "Абе вие ми кажете, но честно, ядохте ли суши и опитахте ли вино докато бяхте бременна и кърмехте" - та се оказа, че можело, ама такова, не било за препоръчване, та затова от нея не съм го била чула това.....

ПОдаръци ! Се Носят Само на Децата !!! Възрастните свикват от веднъж, разглезват се и почват да те бъркат с Дядо Коледа! Изключение се прави само за родна майка и политически коретно за свекърва  Joy Приятелките получават дреболии, ако тези дреболии си ги намерил на добра цена и си ги асоциирал със съответната приятелка, а не си разсипала семейния бюджет и не си се изпокарала с мъжа си, защото как можело да се върнеш без подаръци, КВО ЩЕЛИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ХОРАТА Simple Smile

За децата - дрешки, играчки, сладкиши - колкото ПовеЧе, тОлкоВа ПовеЧе  Heart Eyes

# 147
Пумпал, абе много "загладен" ми се вижда Ванката, такива бузки не се правят с неядене -  Grinning
Много е сладък! Дано бързо ви минат проблемите със захранването  Hug

Днес ходих на лактационна консултация и мисля, че беше много от помощ. Отново се оказа, че на наш Ноли небцето му е малко ли ниско ли беше, та затова ме предъвква порядъчно. Пробвах със силиконови зърна, доста по-добре беше.
Добрата новина е, че сме наддали 1 паунд 3 унции от изписването, а след хранене ни измериха, че изяждаме 3.5 унции (80мл). Явно въпреки моите проблеми го изхранвам  Laughing

Зоре, Пумпал - купих си възглавница My Breast Friend - за първи път от две седмици насам не се чувствам като културист като го държа докато се храним. Бопито не струва 5 стотинки на фона на тази възглавница.

Кейсиният Борис е супер сладък  Heart Eyes - моят господин беше с цели 4 унции по тежък и изглежда направо хърбав на фона на Борис.

# 148
Аз пък така се смях на темата за "Карибиците"  Laughing Joy Направо рибици раздават сигурно там  hahaha Joy

Тъкмо си помислих, че проблема е в моя телевизор, и само аз го виждам това, ама май не съм сама.. Не е истина.

По повод събирането на парички и децата, Анет е права. Има смисъл да съберем парички оттук, да се изпратят на човек доверен в България, и той директно да купи нещата, или да ги даде на някой от ДБМ, в зависимост от нуждата.  Анет се съгласи да събере паричките, а Бистра да е човека в България. Как да се организираме, предложения? Анет, кое е най-удобно за теб?

# 149
Зоре, Пумпал - купих си възглавница My Breast Friend - за първи път от две седмици насам не се чувствам като културист като го държа докато се храним. Бопито не струва 5 стотинки на фона на тази възглавница.

Язък, да беше казала по-навреме, тъкмо се сдобих с нея. Не че не мога да я върна, де..
Много добре звучи това с наддаването и кърменето, браво на теб. Явно историята с кърменето не е шега работа, чак почвам да се стряскам, ама на моменти звучи като ядрена физика..

Общи условия

Активация на акаунт