Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 'In Care Of' в адрес на писмо?
Как да попитам за адреса, на който да изпратя писмо до Дядо Коледа?
Как да науча бебето си да суче нормално, след като е било хранено с шише?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 'In Care Of' в адрес на писмо?
-
Как да попитам за адреса, на който да изпратя писмо до Дядо Коледа?
-
Как да науча бебето си да суче нормално, след като е било хранено с шише?
За да научите бебето си да суче нормално след хранене с шише, можете да опитате различни техники, като например първо предлагане на гърда преди то да е гладно, промяна на позицията за кърмене, гарантиране на комфорт и поддържане по време на кърмене и консултиране с педиатър или консултант по кърмене за допълнителни насоки и подкрепа.
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?
-
Как мога да поддържам форма след раждането?

Macys
Да им е жив и здрав на цялото семейство!
Направо рибици раздават сигурно там
Niki, аз вече вземам подаръци само за децата и то предимно дрешки. Пазарувам си като случа разпродажби и си ги трупам през цялата година
После като видях тука колко е по-ефтино се зачудих с какъв акъл съм ги мъкнела тези неща. Веднага от най-близкия уолмарт можете да си ги набавите. Иначе за дрехите смятам, че като за мен и мъжа ми от Бг са по хубави, по-вече ми харесват на мен. А за детето само от тук купувом, много по-ефтини и по-хубави са и избор има за малките. Като за нас ми приличат дрехите, като на конфекция от едно време. По фешън дрешките са си мноого по скъпи. Това лято от Бг съм си накупила доста дрешки и всички американки тук ми правят комплименти
За детето обаче нищичко не взех от Бг, просто не ми харесват.
Пък ако стане - стане.
... а моите съвсем случайно откриха кънките - една зимна ваканция ходихме на ски курорт без никой от нас да кара ски, та освен шейните, които им омръзнаха бързо, ледената пързалка беше единственото занимание и от немай-къде девойките прокараха. на албена взе, че и хареса и пожела да се занимава по-задълбочено. а аз не мога да карам, сега се уча заедно с даниел. само дето за разлика от него аз като падам падам по- от високо и върху медузата ми се свличат доста повече килограми, та не съм толкова смела, в следствие на което напредвам далеч по-бавно
Зора, Все едно аз го рекох