Гражданска подкрепа за ничиите деца!

• 164 472
  • 3 083
  •   1
Отговори
# 1 455
Здравеите,

Могилино вече има бус!Нов!
А що се отнася до осиновяванията и то международните,ако някой си намери последния брой на Правен Свят(с Георги Гатев на корицата-уточнявам) нека прочете за какво става въпрос в съвета по осиновяванията и ще си отговори на много въпроси!

# 1 456
  • под шипковия храст
Не знам подробности, само съм чувала, че чужденците трябва да изчакат два отказа от БГ семейства и едва тогава могат да осиновят дадено дете. Пазиме си децата, дума да няма.

За да се впише дете в Регистъра по международни осиновявания, са нужни 3 отказа от български кандидат-осиновители. С това, не се прекратява и търсенето на подходящо семейство на българска територия, но детето вече има и допълнителна възможност да намери родители в чужбина.

По-скоро е загадка, след като от МП (Мин. Тачева), твърди, че няма никаква официална директива за намаляване на квотите, защо тогава за изминалата година има едва 100 осиновени деца, а за тази... никому не е известно.
значи някой е заспал дълбок зимен сън!!!
Здравеите,

Могилино вече има бус!Нов!
А що се отнася до осиновяванията и то международните,ако някой си намери последния брой на Правен Свят(с Георги Гатев на корицата-уточнявам) нека прочете за какво става въпрос в съвета по осиновяванията и ще си отговори на много въпроси!
браво за буса, дано има и шофьор, защото често не в имането е проблема... Mr. Green
а другото инфо няма ли го в нета, дай малко в резюме... Peace

# 1 457
Последно нов бус или под наем бус? Славка ми каза под наем.

# 1 458
Последно:НОВ,Мерцедес.Пише го във в-к БРЯГ.

# 1 459
Последно:НОВ,Мерцедес.Пише го във в-к БРЯГ.

А-а-а, аз мислех, че имаш вътрешна информация.

# 1 460
http://www.legalworld.bg/index.php?act=view&type=cls&id=36

Това е линк към броя,можете да си изтеглите броя и да прочетете повече.между другото,ако ви се рови и в други броеве има статии на тази тематика.

# 1 461
Ами вътрешна е-Незиде ми прати смс.

# 1 462

А колко са платили за буса и кой го е купил? И откъде?

# 1 463
  • sofia

mersi za infoto mariiche  bouquet

# 1 464
Фондацията се казвала Проект България.

# 1 465
# 1 466
Това е линк , на който можете да прочетете повече подробности.Има и други теми за МОгилино,например ,че някои от децата ще бъдат настанени в Защитен дом в Нови Чифлик.

# 1 467
Това е моят коментар относно масларова и нейните последни  бълвания:
“децата са добре, здрави са,”- това ,както знаете не е така,бе потвъдено и от лекар-педиатър.
“за филма са заплатени не малко пари, във филма участват и български представители на неправителствения сектор. “-какви пари са заплатени на лица от неправителствения сектор и кои са лицата?От къде идват тези данни и кой закон в тази страна забранява или указва,че лица от неправителствения сектор не могат да участват в информирането на обществото???Твърденията се доказват и сочат конкретно.
“Проблемът беше, че не могат всеки ден да имат тази специализирана лекарска помощ, защото все пак Могилино е на около 40 километра от Русе и по-трудно се пътува.”-дали това е БИЛ само проблемът в МОгилино могат да кажат самите представители на НПО,които сега са там-защо ,ако това е бил само проблемът тези деца са във видимо ужасно състояние,защо е променено храненето,защо кметът е отпуснал допълнителни пари,защо е нямало бус,защо има над 10 смъртни случая за 2 години?
“да злепоставя някоя държава мога да направя много по-страшен филм. И то много.”- приканваме всички,г-жа Масларова да ни покаже режисьорските си умения и да направи филм за Зимбабве,Бангладеш или Етиопия,но надали ще ни уплащи чак толкова много.
“че децата в дома имат и храна, и облекло, и необходимите условия.”-че децата не са били хранени добре,мисля ясно бе подчертано от лекарката по БТВ.А иначе искам да попитам дали грижата за децата се свежда до това:облекло,храна и условия?За пореден път от самите думи на Масларова става ясно,че дори тя не осъзнава ,че тези деца се нуждаят от повече и в това е наи-главният проблем.Децата вече може и да имат храна,но те имат нужда от обучение,рехабилитация,стимулация и още много неща,за които не е чувала министърката.

# 1 468
  • България
Ех,този бус,живи бяхме ,купи се накрая,намериха се и пари,не знаят как трябва ли Mr. Green,ама с триста зора и след цял филм и 6то приказки ,се сетиха Confused
невероятно,но факт...като 4е ли не мога да се зарадвам,кои знае каква друга"спънка" пак 6те изникне,дано да върви на добро ве4е Praynig

# 1 469
  • под шипковия храст
Това е линк , на който можете да прочетете повече подробности.Има и други теми за МОгилино,например ,че някои от децата ще бъдат настанени в Защитен дом в Нови Чифлик.
дано ги преместят и то където е по-добре...
трябва да го закрият този дом, а не да наливат пари в него!!! ако ще и милион да им дадат, какво от това! те са неспособни да се грижат за децата!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

“да злепоставя някоя държава мога да направя много по-страшен филм. И то много.”- приканваме всички,г-жа Масларова да ни покаже режисьорските си умения и да направи филм за Зимбабве,Бангладеш или Етиопия,но надали ще ни уплащи чак толкова много.
ох, marish разби ме с тоя коментар... Joy а колко и е умствения багаж на госпожата вече е международно всеизвестно!

Общи условия

Активация на акаунт