тук говорим и обсъждаме възможностите,обнемяне идеи,понякога действаме и хаоти4но,което за форуми е нормално....Интернет е място за срещи и работа,но този вид като нашата е доста сложна за интернет.В комбинация с работата на вън,в домовете,с държ.институции извида е:Не вси4ко е толкова лесно,не вси4ко е така както си го представяме и искаме,не вси4ко трябва да е направено така"...Защото едно е нета ,а друго е реалността......
Винаги е имало неприети предлложения за нещо,тук се обсъждат нещата и възможностите.Защо се сърдиш?Искаме да сме максимално полезни и да имаме реално работещ вариант.Ако не бяха инициативните и креативни хора тук нямаше да има и простест.И нека само спомена,4е ДБМ е 4аст от хората наоколо,не вси4ки тук са от ДБМ и не е нужно.Тук сме хора,които ни е грижа,а от къде са те няма зна4ение.Всеки допринася за каузата както може.
За това моля да се разбираме и да мислим в посока реално допринасяне за подобряване на живота на децата.С методи и средства,които са ни по силите,с резултати,които ще дадът желания ефект.
Идеята ти е страхотна,разбери,но на този етап няма как да стане.Казвам го като 4овек,който се е сблъскал с реалността извън нета и е наясно с обема работа и отношението на хората.Всеки търси бизнес и пари в работата си,малко са хората,които безвъзмездно ще дарят време за да осъществим твоята идея с клипа.....
От опит ще ти кажа-когато нещата опрът до истинската работа вси4ки се разбягват и остават единици на фронта.И когато обема работа е огромен ти ве4е нямаш избор и се 4удиш как да смогнеш за да се справиш.Не упреквам никой,само споделям опита си.Тук обменяме идеи и искаме да има хора като пишещите тук,но те трябва да осъзнаят,4е е дно е да пишеш и предлагаш,а друго е да се опиташ да го осъществиш.Вкл. аз много 4есто не съм права и се съгласявам с останалите,това е нормално.....
Павлине,моля те само да приемаш съветите и мненията ни

Надявам се правилно съм изписала горните редове и се надявам да си ме разбрал