Излизане вечер по мъжки

• 13 077
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
Леле хора а знаете ли колко е подтискащо мъжа ти да няма с кой да излезе,все не му се излиза,все претенции,че тоз и онзи не му били истински приятели Confused  Всичко това не мен се отразява...все е нервен и все се цупи ако реша да изляза,та по един месец не ми говори... Tired

# 91
В никакьв случай не го спирай, не му мрьнкай, не се цупи.
Всеки човек има нужда да остане понякога беz zаконната си половинка. Пьк и ако е сред приятели, то той сьс сигурност ще се чувства добре (да не каzвам подмладен  Laughing).
Остави го малко да подиша...

Аz не бих си представила някой постоянно да ми диша вьв врата.
Прекалено дьржа на свободата си  Sunglasses
И ако някой се опитва да ми дава наклон на оная работа то единственото, което ще постигне ще е преzрение и льжи

# 92
Да споделя нашия семеен опит - "Довечера излизам" - "Приятно прекарване" - "Добро утро, добре ли си изкара". Репликите се произнасят вече второ десетилетие и от двама ни през различен интервал от време.

# 93
Аз излизам сама вечер, и той - но само когато детето е у баба си. ИНаче - единия да гледа детето, другия да излиза - никога, не го приемам.  Naughty

# 94
Нати, и на мен ми е неприятно, но мъжът ми точно така ме пита. Около 1000 пъти съм му казвала, че не съм му майка, та да ме пита може ли да излезе, обаче това е положението. Днес прояви творчество и ме попита ще му разпиша ли командировъчното. Аз като излизам, само го информирам.
Не знам, аз явно нещо съм сбъркана, но в последно време предпочитам да излизаме по отделно. Може би защото работим заедно, вкъщи сме заедно и имам нужда от разнообразие.

Между другото, случвало се е и моят така да ме пита и ми става чак тъжно...Чувствам се като някакъв цербер, така като ме попита...
И що да си сбъркана - нормално е да имаме нужда от малко почивка - и аз съм така... Grinning

# 95
Да споделя нашия семеен опит - "Довечера излизам" - "Приятно прекарване" - "Добро утро, добре ли си изкара". Репликите се произнасят вече второ десетилетие и от двама ни през различен интервал от време.
Peace Браво! И аз си го представях така в началото!  Grinning  Но не е хубаво единият да прекалява! При нас много рядко има кой да пази детето. Ако излизаме заедно сме трима, което си е ограничение. А за поотделно нямам нищо против, но да е от време на време. И какво стана, той излиза когато и където си поиска. Не го спирам. Даже на риба в Гърция ходи не веднъж! А за мен не остава време. Не му се иска да излизам и аз. Така че, и аз си мисля
Аз излизам сама вечер, и той - но само когато детето е у баба си. ИНаче - единия да гледа детето, другия да излиза - никога, не го приемам.  Naughty

така, ама той явно е на друго мнение! Joy

# 96

А при нас нещата са така - когато детето е при баба си , излизаме заедно, а когато няма на кой да го оставим се разбираме кой ще излиза и кой ще остане при бебока.Е, повечето пъти съм аз  Rolling Eyes Laughing Като тази вечер например  Crossing Arms .Ама утре .. да му мисли той smile3533

# 97
  • Sofia
При нас или излизаме заедно или никои не излиза и си гледаме бебчо в къщи пак заедно! Някакси не че има нещо лошо в това но не мога да си представя че тои ще иска да излезне вечер без мен, за мен това не е нормално  Naughty

# 98
Защо пък да не е нормално ?  Thinking

# 99
Е, за който не е нормално, просто ходи навсякъде само с мъжа/жена си и всичко е наред Simple Smile

# 100
При нас или излизаме заедно или никои не излиза и си гледаме бебчо в къщи пак заедно! Някакси не че има нещо лошо в това но не мога да си представя че тои ще иска да излезне вечер без мен, за мен това не е нормално  Naughty

Добре де, ако мъжа ти се вижда с приятели и 2 часа си говорят за футбол например, на теб би ли ти било приятно Rolling Eyes

# 101
Ама как човека ще излезе цели 2 часа с приятели без жена си, и то вечер?? Чувате ли се, хора? Mr. Green

# 102
  • Sofia
Ами по баровете и дискотеките едва ли си говорят за футбол а и на мен ми е приятно изкарвали сме си винаги страхотно а и тои никога не е  проявявал желание да излиза без мен и може би за това не мога да си представя че ще доиде и ще ми каже - айде аз излизам ама ти няма да идваш  newsm78

# 103
Ами и аз това казвам де Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 104
Ами по баровете и дискотеките едва ли си говорят за футбол а и на мен ми е приятно изкарвали сме си винаги страхотно а и тои никога не е  проявявал желание да излиза без мен и може би за това не мога да си представя че ще доиде и ще ми каже - айде аз излизам ама ти няма да идваш  newsm78
Е той няма дати го каже точно така, но все някога ще поиска да излезе сам ( с приятели ) и ти ще има да се чуудиш каква ли е причината да иска да излезе без теб като никога до сега не е проявявал такова желание  Rolling Eyes . Човек има нужда от малко личен живот .

Общи условия

Активация на акаунт