Излизане вечер по мъжки

• 13 073
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък съм от другата страна -моят мъж не излиза никъде сам и няма желание, но пък аз имам и се чуствам много зле в такива моменти. От една страна искам да отстоявам личното си пространство и да имам женски вечери от друга страна това се превръща в семейна драма .Повярвай ми ужасно е дискомфортно да трябва да избираш между семейният мир и вечер прекарана с добри приятелки, която ме освежава и зарежда с много положителни емоции.  Hug

# 31
Излизанията вечер,особено ако са свързани с прибиране по малките часове,определено крият някои рискове за връзката.Знам го от личен опит.Не е лошо отвреме на време да излизате сами с приятели,но ако се превърне в навик ,не е много добре.Имаме гледачка,която гледа детето като излизаме вечер,струва 3 лв на час и така винаги можем да излезем заедно.На мен си ми е най-приятно,когато съм с мъжа ми.

# 32
След като има желание не виждам защо да не го пускаш. Аз колко си мечтая да излезе някъде по мъжки, но не би. Иска винаги да сме с него. Като се уговори с някой се почва едно мрънкане по телефона "айде сега ще дойда да ви взема и ще ходим до ...". И ходи му обяснявай, че вече си се съблякъл, дрехите ти са за пране , маймуната гладна и т.н. И накрая излизаме всички.

# 33
В самото излизане по мъжки или женски няма нищо лошо, но трябва и двамата от семейството да го приемат! иначе не става, едната страна все е изнервена, започва да се заяжда за всичко, скандали, проблеми  Stop най- добре е, когато двамата мислят еднвакво - или и двамата ЗА или и двамата ПРОТИВ.

Ние не излизаме по отделно, за 10 г. никой от двамата не е проявявал желание. Радвам се, че мислим еднакво, защото не бих приела негови самосиндикални излизания. А и имаме пресен пример с наше много близко семейство, та още повече си затвърдихме позицията.

Мисля че аз съм от този тип хора. Не знам за него.Излизанията му самосиндикално са наистина много рядко. Гости ни идват, даже и двамата излизаме отвреме навреме, не мога съвсем да се оплача. Естествено иска ми се повече.

Излизанията вечер,особено ако са свързани с прибиране по малките часове,определено крият някои рискове за връзката.Знам го от личен опит.Не е лошо отвреме на време да излизате сами с приятели,но ако се превърне в навик ,не е много добре.

И това е една от причините да ми е криво.

Защото искаш да сте заедно не искаш да го пуснеш да се види с приятели?! Човек дори и да е женен има нужда от малко лично пространство, малко самостоятелност и време за себе си.
Стига да не е много често и да не се прибира по малките часове- пускай го, ще се отрази добре на връзката ви Peace

Аз самата усещам че имам нужда от лично време, но задоволявам тази си потребност премного, защото той често има дежурства отсъства отвреме навреме и т.н.

# 34
..не съм съгласна че излизането сам крие рискове за връзката..по скоро "пускане", "непускане" , цупни по темата и пр би било проблем в моя дом...но със сигурност е до човек,едва ли може да се обобщава с лека ръка..

# 35
Синеочка щом ти е предложил и ти да го правиш ,а той да гледа детето, го направи!
Ето сега ние тук дружината майки, ще оставяме децата на татковците и ще ходим на цирк,да погледаме Ники Балкански,тамън ни е дошъл на крака,а после на бира с картофки или кой знае,децата ще спят,мъжете им е време да ги погледат!Редувайте се или поне до толкова, че да сте доволни и двамата за да може да има искри в очите, иначе не става!А това по малките часове не съм съгласна,все пак всичко трябва да е с мярка, аз не съм тръгнала по барове и дискотеки и да се прибирам към 4-5, и той няма да ходи!Точка!Да е ходил(така той казва на мен- да си ходила)Сега или заедно или до по разумни граници! newsm78 Даа ooooh!

# 36
Смятам,че всеки има нужда да се разтовари извън семейната обстановка.Лично аз се зареждам,като изляза с приятелки,а съпругът ми излиза всеки четвъртък по мъжки Wink

# 37
Аз също смятам, че е абсолютно в реда на нещата  да излизате и по отделно. Другата седмица съм си заформила 2 такива излизания.
Но, когато не искам да излиза сам някъде /случва се и на мен/ , му казвам тюхкайки се, че точно за този ден съм му приготвила изненада, която не може да почака, или , че съм направила някъде резервация и е било изненада или нещо подобно, но НЕвдигам скандали и не се тръшкам.
Нямаш ли приятелка или съседка, която да помолиш да гледа детето и да излезнеш с него? /  Това да е било изненадата, че ще сте свободни тази вечер да излезете заедно Wink/

# 38
  • София
В самото излизане по мъжки или женски няма нищо лошо, но трябва и двамата от семейството да го приемат! иначе не става, едната страна все е изнервена, започва да се заяжда за всичко, скандали, проблеми  Stop най- добре е, когато двамата мислят еднвакво - или и двамата ЗА или и двамата ПРОТИВ.

напълно съм съгласна всичко трябва да е с желанието и съгласието и на двамата няма смисъл да се преструваш, че ти е приятно да излиза само за да му е добре на него така взаимоотношенията ви се оптягат още повече! по-добре поговорете и му сподели как се чувстваш ако е свестен ще те разбере  Peace

# 39
Всеки има нужда от лично пространство и от лично време за себе си. Фактът, че човекът те пита "Може ли да изляза" говори много добре за него, малко мъже го правят.
Аз лично, ако мъжът ми ми каже, че не му е приятно да излизам без него, ще се разфуча страхотно. Всеки има потребности от разнообразие, от контакти с различни хора. Ако излезеш с него с приятелите му, първо ти ще изкараш тъпо, второ - ще им развалиш вечерта.

# 40
  • София
аз в момента се чувствам по същия начим като авторката на темата,все едно аз съм я започнала.Влезнах при вас да видя дали има като моя пролем,и се натъкнах на подходящото място.Ние имаме бебе на 5 месеца-на кърмене на поискване е,няма кой да го гледа,бабите са в други градове.Мъжът ми по принцип си е домушар,не обича да излиза,още повече без мен,но тази вечер е на рожден ден на негов колега и няма как да откаже.Сестра му-зълва ми живее временно вкъщи и тя е канена(то и аз съм канена,ама...  Sad)Та сега ги чакам да си дойдат от работа и ще ги изпратя да се забавляват.Не мога да опиша какво изпитвам-но трябва да се преодолее-не искам мъжа ми да излиза без мен.Толкова тъпо е-имам му доверие,но сякаш ревнувам от факта,че той ще се забавлява,ще се напие,ще дивее,а аз вкъщи-като се има впредвид че аз съм доста по-дива от него,но сега съм като вързано куче EmbarassedНе съжалявам че имам дете,не бих го заменила за нищо на света,просто ако имаше кой да го гледа някак си за няколко часа 3-4 пъти в годината пак бих била доволна Peace

# 41
Скъпа Синео4че,
Ще повторя ,а може би и ще потретя някой изказвания. Не му нарушавай личното пространство. Но не забравяй и ти да излизаш ,да бъдеш винаги хубава и поддържана. Никога няма да забравя думите на една стара баба преди да се омъжа ,тя ми казваше "Винаги трябва да си гримирана да си хубава ,мъжът ти да не те вижда с ролки и разчорлена ,защото навън жените не ходят с ролки и т.н. "
Аз самата усещам че имам нужда от лично време, но задоволявам тази си потребност премного, защото той често има дежурства отсъства отвреме навреме и т.н.
Naughty не това не е задоволяване на потребност. Ти трябва да му покажеш, че и ти можеш да се забавляваш без него , но когато той си е в къщи. Ако не му го покажеш ще стане така ,че ти винаги трябва да си налице и всичко що се отнася до дом ,дете ще трябва да го правиш ти. Ние винаги ходим навсякъде заедно , но той е домошар и не излизаме често (освен на разходка с децата) . Но понякога се изнервям ,защото той е свикнал всичко в къщи да върша аз и понякога когато сбъркам в нещо или забравя започва да се нерви ,а от там и мен. Сега го лекувам разпределям домашната работа.

# 42
Знаеш ли какво...дай да запознаем нашите мъже! Mr. Green
Защото,моят никога не излиза без мен!Ама никога не е било да мръдне на вън без да съм с него!
Ако го поканят накъде...грабва ме и мен и така!Ако на мен не ми се излиза...остава си в къщи! ooooh!
С две ръце го бутам,карам го да излезе поне веднъж без мен...с приятели,по мъжки...Е,не та не! Twisted Evil
А аз си излизам с мои познати!И като не го поканя...се надявам,4е ще ми каже,,Ми ок,аз ще се обадя на ...и ще изляза с него!''Ами...не,остава си в къщи с децата!Като се прибера ме пита как съм изкарала ноща и това е! Rolling Eyes
Абе...кажете,как да го накарам да излиза без мен! newsm78
Синео4,кажи на мъжа си да взема и моя като излиза....а ти ще оставиш детето при моите с детегледа4ката...и ние ще излезем на пия4ка! Mr. Green
Ко го мислиш твоя,излизал бил...Ми да излиза!
Баща ми казваше ''То 4овек като му се излиза...и с лайняно въже да го вържеш,ще го пригрезе и пак ще излезе!'' Joy
Споко мила....не си трови живота за това!Не си струва! Hug

# 43
  • Torino,IT
И ние сме така, никога не е ставало и дума някой да излезе с негови приятели, на мен ми е добре така, но един ден ако поискам да изляза с приятелки сама, не знам как ще реагира.Той никога няма да излезе без мен..абсурд...знам си стоката... Flutter

# 44
Да споделя и аз: Наскоро мъжо ходи с колеги за няколко дни извън София, за сплотяване на колектива. И в разговор в кварталната градинка, една майка възмутена ме упрекна "Как можа да го ПУСНЕШ?"  Shocked Е какво да го вържа в къщи ли? Случвало се е и да излиза сам с приятели. Моята практика е такава: ако той излиза и аз излизам.  Mr. Green
И аз искам да сме си заедно и да излизаме двамата, но не винаги се получава, а и малко разнообразие никога не вреди. Пък ако някой има съмнения за кръшкане... ако човека го е решил винаги ще намери начин да го направи

Общи условия

Активация на акаунт