Излизане вечер по мъжки

• 13 090
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
За 10 год в които сме заедно никога не сме излизали поотделно. Става въпрос за вечер когато и двамата сме свободни. Или сме заедно с детето всички навън или в къщи. Не мога да си представя той да хукне с някой сам, нито обратното. И е така не защото си забраняваме а защото така ни харесва.
Мъжът ми категорично отказва поканите "по мъжки"  Mr. Green Преди 2-3 месеца едни колеги го канили много настоятелно да ходят на бар и клуб (без женки). Мъжът ми беше се ядосал много яко (чак и мен ме впечатли този път) и вика абе тия пичове нормални ли са, аз ще те зарежа с децата сама и да ходя на купон? АБСУРД!
Също така съм била свидетел на това докъде водят понякога честите излизания по мъжки и женски. Хората започват да развиват различни интереси, започват да си доскучават, с годините това може да доведе до лоши резултати. Мисълта ми е че ако още от първите години на брака се почне с думи като"...по ми харесва с приятели" или "скучно ми е да ми говорят за компютри"...и т.н. има сериозна вероятност след 10 г да е мноооого по-трагично.
Моите родители са били така, всеки нанякъде с неговата си банда. Разведоха се, стана им скучно заедно, не са същите...На сбирките с "приятели" които бяха всеки петък баща ми се забил с една мацка на 27 и заряза майка ми. Имам много, много примери...Също така съм забелязала че хората които не са достатъчно влюбени един в друг, пеят за "лично пространство". Те дори не разбират какво е да имат другото.
Искам да подчертая че става въпрос за вечерните излизания или съботно-неделните , тогава когато и двамата са свободни!

# 46
Аз по принцип съм против честите излизания. Един път на месец - два се преживяват. А пък това, че всичко е до човек - вярно е.

# 47
Също така съм забелязала че хората които не са достатъчно влюбени един в друг, пеят за "лично пространство". Те дори не разбират какво е да имат другото.
Аз не мога да пея, но имам нужда от такова пространство. И настина не съм влюбена в мъжа си - бях през първите 3-4 години, през последните 10 год. го обичам съзнателно. А какво е това другото ??

# 48
Аз съм влюбена в мъжа си и макар фалшиво пея за лично пространство.Това,че го обичам и имам очи само за него не означава,че не ми тежи понякога прекалената обвързаност.Такъв ми е характера-свободолюбив.

# 49
  • Свиленград
Моят съвет е да го пускаш!Ние също излизаме сами ,защото няма кой да гледа детето и да ти кажа се радвам на тези вечери,правя си маска,маникюр,гледам хубав филм и се чувствам чудесно! Онзи ден излезе с приятели и се върна след 1час,на въпроса ми "защо",отговори,че приятелите му били с мацки/те са ергенчета/ и мястото не му било там,е как да не го пускаш такъв мъж? Той ако има акъл в главата си  не виждам какъв е проблема,а ако няма и да го спираш файдата е никаква,той пак ще си намери начин.Давай го по-спокойно и ще видиш как сам ще бяга към къщи   bouquet

bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Синео4ка,
все едно е мой поста...
Предлагам ти да излезем двете заедно ..ще има за какво да си побъбрим.. Joy

Мами, според мен е трудно да се разбере човек като Синеочето..ЗАЩОТО просто има жени интравертни \как да се изразя newsm78\ на които НЕ им се излиза с приятелки, когато мъжа е вкъщи ..и предпочитат да са С НЕГО! ТОва прилича на обсебване, но не е. Просто е огромна привързаност, ..която както казвате не е на добре Tired Аз лично съм против честите излизания по мъжки, защото ВЕЧЕ съм се парила в предишен живот и знам че не винаги са невинни и по детски  Flutterчисти...
Не си представям да седя вкъщи  и да чакам след полунощ мъжо да се прибере от купон..Сори, ама ...това меко казано ми е нахално..Както и не би ми било приятно той да се грижи за бебо и за домакинството цяла вечер..а аз спокойно да си маам гащи по кръчмите..

Слава Богу че не ми се случва.. Sick

ПП Абсолютно съм съгласна с МАМА Е Peace

# 51
Аз съм влюбена в мъжа си и макар фалшиво пея за лично пространство.Това,че го обичам и имам очи само за него не означава,че не ми тежи понякога прекалената обвързаност.Такъв ми е характера-свободолюбив.

Това е интересно newsm78 доколкото съм разбрала от други твои постове мъжът ти доста пътува. И когато си е за малко в къщи пак ли пееш фалшиво за лично пространство?
Ако отговора е да, няма да се изненадам Wink хората се отчуждават, свикват да живеят свободно и сами.
Не предпочиташ ли да е до теб?

# 52
  • някъде в орбита...
И ние не излизаме никъде така, всеки сам да си се шматка. Приятелите ни са общи още от времето, когато се сваляхме, а неща като "мъжко събиране" и "женски купон" си ги наживяхме още в общежитията. Сега сме заедно. Така го разбираме. И мисля, че в едно семейство така е редно - двамата да имат еднаква гледна точка относно самостоятелното излизане, защото иначе само се натрупват негативни емоции, което не води до нищо хубаво.  Peace

# 53
Също така съм забелязала че хората които не са достатъчно влюбени един в друг, пеят за "лично пространство". Те дори не разбират какво е да имат другото.
Аз не мога да пея, но имам нужда от такова пространство. И настина не съм влюбена в мъжа си - бях през първите 3-4 години, през последните 10 год. го обичам съзнателно. А какво е това другото ??
Първо не съм имала теб в предвид Crossing Arms Наблюденията ми са общи. Както казах имам голяма база от наблюдения, какво се крие зад честите излизания по "мъжки"...Ако някой го интересува мога да почна с конкретни примери!
И нито аз, нито мъжът ми сме някакви сдухльовци Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Купон си праим супер!!! hahaha
Така че аре споко Grinning

# 54

Това е интересно newsm78 доколкото съм разбрала от други твои постове мъжът ти доста пътува. И когато си е за малко в къщи пак ли пееш фалшиво за лично пространство?
Ако отговора е да, няма да се изненадам Wink хората се отчуждават, свикват да живеят свободно и сами.

Ти добре ме следиш,ама нещо пак не си доразбрала.Пия фалшиво в буквалният смисъл-до ре ми,нали се сещаш?Темата не е Шанел и личното пространство,имаше конкретно зададен въпрос и ако си направиш труда да прочетеш по-горе даденият от мен пример ще ти стане ясно за какво лично пространство говоря.Ама пак няма да ти стане ясно,обзалагам се.Как си позволяваш да разсъждаваш върху моят брак,моите чувства и да даваш оценка на това колко сме се отчуждили?Как си позволяваш?Точно на теб ли ще седна да си отварям душата и да ти демонстрирам колко пълна се чувствам емоционално и физически?Отвращават ме хора като теб,дето си тикат носа в чуждото спално бельо.Но може би и ти по този начин запълваш някаква празнина.Хайде,простено ти е.

# 55
Той излиза сам. Аз също излизам сама.
Много съм привързана към него.. и ми е кофти понякога. Но се преживява. На него също му е гадно аз като изляза... усещам... но и той го преживява. Не винаги има на кой да оставим децата и да излезем заедно.
Този уикенд е неговия - ще ходи на лов, утре вечер заминава и ще се върне в неделя... Кофти ми е, защото ще съм сама с децата, но той ще се върне доволен:)

# 56

Ти добре ме следиш,ама нещо пак не си доразбрала.Пия фалшиво в буквалният смисъл-до ре ми,нали се сещаш?Темата не е Шанел и личното пространство,имаше конкретно зададен въпрос и ако си направиш труда да прочетеш по-горе даденият от мен пример ще ти стане ясно за какво лично пространство говоря.Ама пак няма да ти стане ясно,обзалагам се.Как си позволяваш да разсъждаваш върху моят брак,моите чувства и да даваш оценка на това колко сме се отчуждили?Как си позволяваш?Точно на теб ли ще седна да си отварям душата и да ти демонстрирам колко пълна се чувствам емоционално и физически?Отвращават ме хора като теб,дето си тикат носа в чуждото спално бельо.Но може би и ти по този начин запълваш някаква празнина.Хайде,простено ти е.

Първо скъпа ми дреме на шмайзера за теб, бракът ти и колко фалшиво пееш.
Второ ти се натика да коментираш моето мнение, така че трай си сега...нема да се давам без бой!
Трето земи се отпусни, не съм визирала теб, както казах коментирам общи положения.

# 57
Първо не съм имала теб в предвид Crossing Arms Наблюденията ми са общи. Както казах имам голяма база от наблюдения, какво се крие зад честите излизания по "мъжки"...Ако някой го интересува мога да почна с конкретни примери!
И нито аз, нито мъжът ми сме някакви сдухльовци Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Купон си праим супер!!! hahaha
Така че аре споко Grinning
Ясно е, че не си имала мен предвид. Няма как да е - не ме познаваш, нито знаеш как се забавлявам без мъжа си. Аз говоря за себе си, по-скоро ти обобщаваш. Примери има разни - и в двете посоки. И що реши, че някой ви мисли за "сдухльовци" - вие явно сте си паснали. Но синеочка и мъжа й - като че ли не в това отношение. Но и аз мисля, че човека е достоен за уважение с "искането на разрешение" да излезе и си го заслужава.
BTW - изключително съм спокойна. Simple Smile

# 58
Без бой?  JoyЧе аз за първи път срещам името ти тук и ако не беше визирала точно мен с долунаписаното ,щях просто да те подмина.
Цитат

# 59
Не смея да твърдя, че е правилно, но и аз разсъждавам като Mama E Peace

Общи условия

Активация на акаунт