Мъжът ми категорично отказва поканите "по мъжки"
Също така съм била свидетел на това докъде водят понякога честите излизания по мъжки и женски. Хората започват да развиват различни интереси, започват да си доскучават, с годините това може да доведе до лоши резултати. Мисълта ми е че ако още от първите години на брака се почне с думи като"...по ми харесва с приятели" или "скучно ми е да ми говорят за компютри"...и т.н. има сериозна вероятност след 10 г да е мноооого по-трагично.
Моите родители са били така, всеки нанякъде с неговата си банда. Разведоха се, стана им скучно заедно, не са същите...На сбирките с "приятели" които бяха всеки петък баща ми се забил с една мацка на 27 и заряза майка ми. Имам много, много примери...Също така съм забелязала че хората които не са достатъчно влюбени един в друг, пеят за "лично пространство". Те дори не разбират какво е да имат другото.
Искам да подчертая че става въпрос за вечерните излизания или съботно-неделните , тогава когато и двамата са свободни!

\ на които НЕ им се излиза с приятелки, когато мъжа е вкъщи ..и предпочитат да са С НЕГО! ТОва прилича на обсебване, но не е. Просто е огромна привързаност, ..която както казвате не е на добре
Аз лично съм против честите излизания по мъжки, защото ВЕЧЕ съм се парила в предишен живот и знам че не винаги са невинни и по детски
чисти...
хората се отчуждават, свикват да живеят свободно и сами.
Наблюденията ми са общи. Както казах имам голяма база от наблюдения, какво се крие зад честите излизания по "мъжки"...Ако някой го интересува мога да почна с конкретни примери!