Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 661
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Да се похвалим,че си имаме второ зъбче,а лекарят-хомеопат вчера ни увери, че и други три са на път-да е жива и здрава мама да изтърпи и тяхното показване!!! newsm47

# 151
  • Бургас
честита месечинка на мони, да е здрав, послушен и все усмихнат  Hug
честити месечинки и на останалите, макар и на патерици  Embarassed Hug
честито зъбче на малкия гогунчо и лесно да ги вади останалите зъбчета  Hug

ние пропуснахме лекцията, ама на мама така и се спинкашеееее..... че я домързя да стане толкоз рано  Embarassed
днес сме на консултация и пак ще го боцкат, и пак ще плачка  ooooh! Cry после ще се отчетем колко сме порастнали  Peace

# 152
  • България
Честито на Монката
И ние проспахме лекцията  Simple Smile

# 153
ами да обясня за смяната на циповете-да,на ъгъла на ул.Левски и улицата на ПМГ-то,преди да пресечеш за паметника до ПМГ-то има едни павилиончета и едното е обущар,а жена му мисля че сменя циповете,не знам цената,ползвала съм само услугите на обущаря.Или преди да завиеш за ДЗИ-веднага след ъгъла е ДЗИ-ако това помогне също.Друго като ориентир е от ултрата-кафето вървиш в посока Паметника на ПМГ-то и преди да стигнеш края на улицата е обущаря.

# 154
Дени много ти благодаря. То на мен малко като на малоумен трябва да ми се обяснява.

# 155
мале какво ти добро утро от 2 до 5 сутринта сме си играли с малката, като реши че трябва да си играем и да пеем и тва си е, та не ме питайте сега колко ми е добро утрото

Бубич знаеш ли какво открихме днес  Simple Smile Че ако примерно за час, час и половина вечер обърнеш внимание на детето и то беснее през това време, после се уморява и заспива. Смятам вече всяка вечер да го правим тва. Изкара си агресията в игра, после огладня, нахраних го и сам отиде да си ляга. А друга вечер все с мъки го приспивам на последък. Ама то днес голям бой беше, голямо чудо. Само вика "мамоооо, татее, мамоо, татее" и ни бий шамарчета, хапе, щипе, пълна побърквация  Joy Но беше супер весело. Кара ни и песнички да пеем и се друса, пее и вика "още, още "

# 156
мале какво ти добро утро от 2 до 5 сутринта сме си играли с малката, като реши че трябва да си играем и да пеем и тва си е, та не ме питайте сега колко ми е добро утрото

Бубич знаеш ли какво открихме днес  Simple Smile Че ако примерно за час, час и половина вечер обърнеш внимание на детето и то беснее през това време, после се уморява и заспива. Смятам вече всяка вечер да го правим тва. Изкара си агресията в игра, после огладня, нахраних го и сам отиде да си ляга. А друга вечер все с мъки го приспивам на последък. Ама то днес голям бой беше, голямо чудо. Само вика "мамоооо, татее, мамоо, татее" и ни бий шамарчета, хапе, щипе, пълна побърквация  Joy Но беше супер весело. Кара ни и песнички да пеем и се друса, пее и вика "още, още "

Joy Joy Joy

# 157

ми то при нас всяка вечер е така от 18 до 20ч и никога не сме имали пролеми със заспиването - 20,30ч най-късно е заспала, даже ако не сложа до тогава в леглото ляга където свари и се унася. обаче плаче на сън, за събуждане през ноща рядко го прави, но ако стане не ни мърдат два часа игра, песни и танци посред нощите. снощи например през ноща не се събуди, но за сметка на това в 6ч сутринта стана и до тук бяхме

# 158
Привет на вси4ки  55 Препоръ4айте ми някой хубав ли4ен лекар doctor Понеже сме отскоро в Бургас , трябваше да запиша малката по най бързия на4ин, за да си оправя документите за детската. Записах я при една лекарка в четвърта поликлиника, но жената хал хабер си няма от лекарствата. Та моля споделете някой хубав доктор. Може и хомеопат да е  Thinking

# 159
Аз незнам дали тука трябва да питам ама да не пускам цяла тема.Та търся мами,които ще пускат поръчка от Ларедута,ако може някой да ме включи.

# 160
karmen{} Ти досега взимала ли си оттам нещо, аз не мога да сваря да изчета всички теми и още не съм разучила тия кодове, допълнителни отстъпки и подаръци. Иначе от доста време се каня. Какво си хареса

dorka , ами много сложен въпрос - много пъти е обсъждана тая тема, виж на първа страница има линкове към теми за лекари. Повечето добри лекари не работят с касата. В кой район си? Ако не друго то поне да ти е в района и да не й се свидят направления...

# 161
Ji,Честит Рожден Ден!Много здраве,щастие и усмивки ти желая!
Честит Имен Ден на всички,които празнуват!

# 162
Добро утро и Честито на всички празнуващи!
За лекар - наистина май няма педиатър, който хем да е много добър, хем да работи с касата. д-р Димитрова работи  с касата и ако личният лекар на детето не е педиатър, може да ти дава направления за педиатър и да я водиш.
Аз водя малката при д-р Калудова, прегледът е 15 лв.

За Ларедут - чакам си поръчката, поръчала съм неща за малката - за лятото, че сега са на сметка.

# 163
Честит имен ден на всички Митковци!   bouquetДа са живи и здрави! cheers

# 164
Честито на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт