Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 647
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Децата така изграждат имунитет . Hug
Ще се разболяват ,пък ще спре по някое време като се адаптират към средата и се успокояват нещата.Моите и двамата тръгнаха на 2г на градина .Ами в началото така беше,сега по-рядко се разболяват ,израстват си го вече .Ама и аз давам за укрепване на имунната система .Две есени подред вземах един немски сироп ,сега мисля тия Марсианци да взема .Така че това си е нормално.Сменя среда,нормално е да боледува.  bouquet

# 136
  • Ах, морето
Аз много се колебах дали да пусна детето си на ясла или да наемем гледачка. Бях по-склонна за яслата, но мъжът ми не беше съгласен точно поради тази причина - че често ще боледува. Сега, като ви чета, мисля, че сме постъпили правилно, че не сме я дали на ясла и то точно в есенно-зимния период. Живот и здраве - направо на градина, защото в яслата ми казаха, че само за няколко месеца няма да я вземат.

И м/у другото, яд ме е, че не можах да дойда на срещата, но тъкмо се бяхме върнали от почивка и бяхме страшно изморени от пътуването. Надявам се за следващата среща да съм на линия.   Hug

# 137
е не съм искала да предизвиквам такива бурни дебати по въпроса за яслата. но честно казано, аз самата никога не съм ходила нито на ясла, нито на градина и това винаги ми е липсвало, направо завиждах на децата, че са сред други на тяхната възраст. така че не смятам да си лишавам детето от това удоволствие или ако го лиша ще е временно. но надали има такъв, който да може да ми каже, кое все пак е най-добре за детето ми, това всяка майка си решава за собственото дете, тъй че всякакви спорове са излишни.
Ji поздравявам те за решението - направо си им направила кефа на децата. аз на стари години като студентка, при една обиколка из БГ В пловдив си направих кефа да скачам в локви посред нощите. Направо жестоко.
за смяна на циповете ако момичето още не е  научило някое място-на Васил Левски улицата,към математическата гимназия има едно жълто павилионче,обущар, там сменят ципове и на чанти,но незнам колко струва.
моля те обясни по подробно, че не мога да разбера - това на Левски на ъгъла с ПМГ улицата ли е?
камъче на зъб съм си слягала при моята зълва, тя нали е зъболекарка, но естествено не знам колко струва, но съм сигурна че има значение от камъчето, щото ги има всякакви даже и златни иначе надали ще е много самото залепване

# 138
Да попитам и в тази тема:
Преди няколко месеца в една тема от "Нашият дом" бургаска мама похвали фирма за обзавеждане и дизайн(пишеше и името на човека от който са доволни).
Помня само че се намира на ул"Кирил и Методи". Не съм сигурна 50А ли беше номера?
Бихте ли дали координатите пак ако се сещате.

Миии така както ги говориш, то на улица Кирил и Методи мисля, че са магазините на Перфекта - "италиански" мебели. Има и дизайнерско студио със същото име точно до площада на Кирил и Методи. Но да си кажа личното мнение - струва ми се прекалено прехвалена тая Перфекта и нещата са скъпи  newsm78 Казват италиански, а пък тука ги правят повечето неща.

Човек, ако се позамисли какво точно иска, или пък ако си си харесала някакви определени мебели може да ти ги направи почти всеки дърводелец и то на доста по-ниска цена. А и почти всеки мебелен магазин вече предлага 3Д визуализация.

# 139
Благодаря много на всички,които ми честитиха!  Heart Eyes Hug
Честити 6 месеца и на Никиbouquet

А за срещата- кофти е,че не са дошли повече хора(или поне тези които са заявили),но все пак важното е,че сте си изкарали добре.  Wink

# 140
  • На морето!
Някой знае ли на каква тема ще е лекцията на сп. "9 месеца" тази сряда?

# 141
нещо във връзка със здраванта система беше.

# 142
  • Бургас
Ей мацки...премести ли са ни темата от Красива мама  Close
Да попитам тогава знаете ли къде правят качествен перманентен грим в Бургас?

# 143
Ей мацки...премести ли са ни темата от Красива мама  Close
Да попитам тогава знаете ли къде правят качествен перманентен грим в Бургас?

Темата от Красива мама е в На пазар Peace

# 144
  • Бургас
мерси   bouquet
ама ако може и тук да попитам  Embarassed

# 145
kloie, знам от момичета във форума, че са доволни от Димастил.

# 146
Някой знае ли на каква тема ще е лекцията на сп. "9 месеца" тази сряда?

24 октомври сряда, 9.30 ч.
Бургас, ул. “Вардар” 27 (до новия НБУ), куверт 2 лв.
Въпроси и отговори по програма
“Майчино и детско здравеопазване”,
НЗОК Д-р Тодорка Арнаудова, началник сектор “Предварителен контрол – ПИМП”, РЗОК – Бургас, тел. 056/ 806 660

# 147
Добро утро!

Хайде разсънвайте се, че ще изтървете един от последните слънчеви дни за годината  Grinning

# 148
мале какво ти добро утро от 2 до 5 сутринта сме си играли с малката, като реши че трябва да си играем и да пеем и тва си е, та не ме питайте сега колко ми е добро утрото

# 149
  • На морето!
Ей,ама то днес е сряда  ooooh!Изпуснахме лекцията да почерпя,днес Монката става на 5 месеца

Общи условия

Активация на акаунт