Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 531
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
ми Фина, както сама казваш "като има свободна баба", ами ако няма какво правим, все пак и бабите си имат личен живот и не можеш да ги задължиш да ти гледат детето, при положение че ти самата не си го гледаш. ние април - май пак сме на ясла, щото няма на кой да разчитам, а сега правя невъзможното, за да си е в къщи Дени. иначе яслите не са лошо нещо, като изключим това че майките си водят там децата сополиви. Дени за 3 месеца е научила от там много песнички и игри, който в къщи няма как да научи, а и е в подходяща компания, за предпочитане от старата баба. А и като прибавя, че е станала много самостоятелна и оправна, мога да кажа, че яслата има много плюсове и минуси, положителни и отрицателни страни. Ми то каква е гаранцията, че докато си играе с деца "на тройката" няма да се разболее. Както сама си констатирала и твоето дете много боледува. Така че не може да се прецени, кое е по-добро за детето, просто действаш според възможностите си.

# 121
знае ли някой НОИ от колко часа започват сутрин и дали има опашки на гишето, където подаваш молба за пук/или какъвто там беше/ кода?
ама един въпрос оформих и аз  Crazy

# 122
На мен пък днес ми е много готино/пу-пу/. Laughing
Бяхме навън по обяд, в дъжда, и децата влязоха във всички локви.Накрая ги оставих да скачат в една голяма пред входа, няма нужда да казвам че нямаха едно сухо местенце по тях като се прибрахме. GrinningАма кво да ги правя, деца. Laughing

# 123
за смяна на циповете ако момичето още не е  научило някое място-на Васил Левски улицата,към математическата гимназия има едно жълто павилионче,обущар, там сменят ципове и на чанти,но незнам колко струва.

# 124
  • Burgas, Bulgaria
ние днес ставаме на цели 6месеца.
Уф колко бързо лети времето-и на мен ми е депресивно бебето не е вече чак толкова бебе  Mr. Green

# 125
  • На морето!
Честита ви половин годинка!Да е живо и здраво сладкото Ники и винаги така да папка,но повечко да слушка  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 126
  • вкъщи
хери бързо става,няма опашки.
аз като имам пук код,пък пари нямам...от 17 юли насам нищо.

# 127
леле, не казват ли поне какъв е проблема? обаждай се, че моите документи си лежаха ей така там да събират прах.

а сега въобще не мога да хвана какво ми превеждат , та затова го искам тоя код

# 128
  • Burgas, Bulgaria
и аз искам пари-решила съм ако няма проблем с документите а се окаже че по незнайна причина Ной ги бави да ги съдя.Бахти гаврата веднъж счетоводителите и втори път тъпата система.

# 129
Всеки с дерта си ,да кажа и аз моя :
Искам камъче на зъба .Къде ,при кой ,колко струва ?
Някой наясно ли е ?
newsm78

# 130
Всеки с дерта си ,да кажа и аз моя :
Искам камъче на зъба .Къде ,при кой ,колко струва ?
Някой наясно ли е ?
newsm78

При моята зъболекарка -Валентина Гребченко; ул; Любен Каравелов; срещу входа на училището;
Беше 50 лева; Сега незнам дали си е актуализирала цените, защото за щастие не ми се е налагало скоро да я посещавам.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 09:19 от Анонимен

# 131
  • Бургас
Фина, ти защо не слезе поне за половин час във Форса  newsm78
Имах личен ангажимент и не си бях в къщи.
ми Фина, както сама казваш "като има свободна баба", ами ако няма какво правим, все пак и бабите си имат личен живот и не можеш да ги задължиш да ти гледат детето, при положение че ти самата не си го гледаш. ние април - май пак сме на ясла, щото няма на кой да разчитам, а сега правя невъзможното, за да си е в къщи Дени. иначе яслите не са лошо нещо, като изключим това че майките си водят там децата сополиви. Дени за 3 месеца е научила от там много песнички и игри, който в къщи няма как да научи, а и е в подходяща компания, за предпочитане от старата баба. А и като прибавя, че е станала много самостоятелна и оправна, мога да кажа, че яслата има много плюсове и минуси, положителни и отрицателни страни. Ми то каква е гаранцията, че докато си играе с деца "на тройката" няма да се разболее. Както сама си констатирала и твоето дете много боледува. Така че не може да се прецени, кое е по-добро за детето, просто действаш според възможностите си.
Диана, не съм казала, че яслите са лошо нещо.  Моето дете не боледува толкова често, колкото, ако беше на ясла. Всички педиатри препоръчват детето да е поне на 2г преди да тръгне на ясла. И да, моето дете също се учи на песнички и да говори, но от мен, защото аз отдавам цялото си свободно време на него. Никого не съм задължила да ми гледа детето, аз работя, за да мога да си позволя да му осигуря всичко от каквото се нуждае, и ако нямаше свободна баба, щеше да е детегледачка. Точно така, аз действам според възможностите си. На това ме е научил живота.
По принцип мразя такива спорове, затова спирам до тук.

# 132
Да попитам и в тази тема:
Преди няколко месеца в една тема от "Нашият дом" бургаска мама похвали фирма за обзавеждане и дизайн(пишеше и името на човека от който са доволни).
Помня само че се намира на ул"Кирил и Методи". Не съм сигурна 50А ли беше номера?
Бихте ли дали координатите пак ако се сещате.

# 133
  • България
Честита половин годинка на Никии на мама21    bouquet

# 134
  • Бургас
Да попитам и в тази тема:
Преди няколко месеца в една тема от "Нашият дом" бургаска мама похвали фирма за обзавеждане и дизайн(пишеше и името на човека от който са доволни).
Помня само че се намира на ул"Кирил и Методи". Не съм сигурна 50А ли беше номера?
Бихте ли дали координатите пак ако се сещате.

Мисля,че става въпрос за Надеждица.Ако не се лъжа беше студио  М2 или нещо подобно.Ако искаш и пиши на нея  ЛС

Бубичко,като чета все едно за мен става въпрос и аз така постъпих миналата година и го спрях за няколко месеца от яслата след едномесечно кашляне,което не се повлияваше от сиропите.И преди съм писала - беше от бактерия,която се установи при УНГ след взимане на секрет и след лекарствата изчезнаха и сополите и кашлицата за 1 седмица.Досега максимума на ясла му е 2 седмици.Какво да ти кажа - не знам дали това е най-правилното решение  newsm78 ,все се надявам,че в един момент ще спре да прихваща всичко  Praynigдобре ,че все пак свекърва ти е на разположение.Изхождайки от моя опит - по-добре не я спирай за толкова дълго.След такива отсъствия всичко започва от начало,като си спомня септември като се прибрахме какво чудо беше за 2 дена в яслата се разболяваше.

Общи условия

Активация на акаунт