Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 530
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Ние сме даже 6 ,не 5. Party Party
Като броим двете деца ,толкова . Laughing Laughing

Tonny_bg,  с теб не се засякохме, аз пристигнах по-късно. Затова ме няма на снимките, всеки беше "вкарал" и нямаше да сме на фокус Mr. Green

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАГИ    bouquet

Не знам за размера, ама понякога и количество не е важно, а качеството  Mr. Green
Аз си изкарах много добре на срещата Peace и пак ще дойда  Mr. Green

# 107
Записвам се чааааааак на средата на темата  Simple Smile

# 108
Ние сме даже 6 ,не 5. Party Party
Като броим двете деца ,толкова . Laughing Laughing

Tonny_bg,  с теб не се засякохме, аз пристигнах по-късно. Затова ме няма на снимките, всеки беше "вкарал" и нямаше да сме на фокус Mr. Green

И аз съжалявам много че не се видяхме ,но и се надявам на следващият път ако има такъв. HugС удоволствие ще дойда и то сама . Heart Eyes

Amelia,много съм склонна да се съглася с теб. Party Party
Беше ни добре . Hug
Не казваш как мина сватбата? Flutter

# 109
Ох,на мене днеска ми е много депресивно . Crossing Arms

# 110
Ох,на мене днеска ми е много депресивно . Crossing Arms
И на мен Confused

# 111
Запис към депресираните  Tired

# 112
пък на мен какво ми е на работа след три дни в Банско, не ми се говори
Момичета, знете ли къде сменят ципове на ботуши и чанти, и евентуално колко ще ме удрусат, че имам два чивта високи ботуши да им се сменя ципа и една пътна чанта, пък хич не ми се дават пари за нови ботуши, че само ги трупам

# 113
пък на мен какво ми е на работа след три дни в Банско, не ми се говори
Момичета, знете ли къде сменят ципове на ботуши и чанти, и евентуално колко ще ме удрусат, че имам два чивта високи ботуши да им се сменя ципа и една пътна чанта, пък хич не ми се дават пари за нови ботуши, че само ги трупам

Аз пък от 1 месец чакам да започне учебната година,абитуриентка съм и взех да се притеснявам как ще завърша  Rolling Eyes

# 114
е идва ред и малко временце и аз да си изплача мъката - спрях дени от ясла. ами мъка ми е, че от септември на сам здрава не съм я видяла. отначало беше само хрема, после почна и кашлица, и след като от четвъртък е с Т взех окончателното решение да я откажа от ясла и от хомеопатия. ами да и от хомеопатия, щото сменихме намси колко гранулки, ама кашлицата и хремата не се оправиха и накрая си я заведах аз при нормален доки, че не ми се искаше да се окажем с някоя пневмония. и добре че навреме съм отишла, че докато аз съм си развявала байряците из банските механи, мойта щерка била с 39,5Т, а нали си ме котка свеки и не ми казала да не се притеснявам. така стигнах до решението да приключа и с яслата за сега, поне до април - май, че тогава отново няма да има кой да я гледа, а ако трябва да давам пари за гледачка май по-добре да си зарежа работата. и така сега компромисен вариянт - баба я гледа до четвъртък, а мама в петък, събота и неделя. добре че поне шефа излезе разбран, та да позволи да излизам в отпуска всеки петък. и другото, което ми е мъка, е какво все пак ще прави това дете по цял ден зимата в къщи със 70годишна баба. може би в петък, като почивам ще трябва да ви каня с децата на гости, та да си играят, пък ние да пием кафенце Sad

# 115
bubi4ko кофти, не знам какво да ти кажа...

Сватбата мина много добре, голям купон стана - абе хубаво, весело, и ядохме, пихме и ...

Аз играх даже с пилето  Embarassed Оказа се в последния момент, че момичето, което трябвало да играе, нещо не можела и хайде кой - аз. Ама от години не бях играла /по едно време бях редовно вързана за пилетата/ и вече да ви кажа възрастта си оказва влияние... Синът ми беше супер изненадан Mr. Green цяла вечер се чуди - той не помни мама си така да е подскачала  Mr. Green

# 116
аз да питам какво стана с "Къде в Бургас", че нещо не я виждам темичката, пък най-добре там да си питам за ботушите

# 117
аз да питам какво стана с "Къде в Бургас", че нещо не я виждам темичката, пък най-добре там да си питам за ботушите
ами преместена е в НА ПАЗАР

# 118
  • Бургас
е идва ред и малко временце и аз да си изплача мъката - спрях дени от ясла. ами мъка ми е, че от септември на сам здрава не съм я видяла. отначало беше само хрема, после почна и кашлица, и след като от четвъртък е с Т взех окончателното решение да я откажа от ясла и от хомеопатия. ами да и от хомеопатия, щото сменихме намси колко гранулки, ама кашлицата и хремата не се оправиха и накрая си я заведах аз при нормален доки, че не ми се искаше да се окажем с някоя пневмония. и добре че навреме съм отишла, че докато аз съм си развявала байряците из банските механи, мойта щерка била с 39,5Т, а нали си ме котка свеки и не ми казала да не се притеснявам. така стигнах до решението да приключа и с яслата за сега, поне до април - май, че тогава отново няма да има кой да я гледа, а ако трябва да давам пари за гледачка май по-добре да си зарежа работата. и така сега компромисен вариянт - баба я гледа до четвъртък, а мама в петък, събота и неделя. добре че поне шефа излезе разбран, та да позволи да излизам в отпуска всеки петък. и другото, което ми е мъка, е какво все пак ще прави това дете по цял ден зимата в къщи със 70годишна баба. може би в петък, като почивам ще трябва да ви каня с децата на гости, та да си играят, пък ние да пием кафенце Sad
Ще дойдете вие на моята ама ....
Аз затова на ясла не го дадох, малък ми е още, а и достатъчно боледува без ясла, а и като има свободна баба. И на нас ни е проблем компанията, но като има слънчице баба му го води на Тройката и там си играе с децата, а като няма ..... беснее в къщи или ходим по гостита Simple Smile

# 119
Фина, ти защо не слезе поне за половин час във Форса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт