Бързо възстановяване
Вики като тръгна на ясла в началото беше така, 2 дни ходи, 5 не ходи, сополи, кашлица...Така около 6 месеца. Даже направи е една пневмония, заради която роднините щяха да ме изядът. Но след това си изгради имунитет детето и боледуваше супер рядко. Сега да чукам на дърво е здрав, понягока проточва сопола, но бързо и без усложнения се оправя. Аз съм споменавала, че започнах да му давам Коластра, дали от това незнам, но като че ли го засилих организъмчето му. Давам я само зимата. Сега започнах преди месец пак, сутрин по една капсулка изсипвам в сокче или пък му давам заедно със Саностола.
Нашата градина още е в стачка. Откачам вече, егати, кога най- после ще свърши тоя кошмар...на края на силите и нервите сме всички вкъщи...Добре че свекър ми и свекърва ми се смилиха хората и сега гледат Марти, че иначе не става работата.
Сарсарилке, съжалявам за баба ти
А за наказването и шамарите - ами понякога не успявам да запазя самообладание и го пошляпвам Виктор. Но сега в лошото време той като не излиза и не играе с деца и става направо ад. Изпускам си редовно нервите...
. Ева е толкова пълна с енергия, че незнам какво да я правя. Скучно и е, впука се от занимание в занимание и все нещо не и е инересно, омръзнало, иска деца, за скача, да се гони.....луда ме прави с претенциите си.
.
, това скенер, интубация за нея са фасулска работа
.
.
.

А Марти постоянно се бута при батко си да си играят, в следствие на което става патаклама...И така е постоянно...Искам детската градина вече да работи, че се побърках... :bad-words
.
Силве, пожелавам ти търпение и сили да преодолееш кризата