АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 805
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДААААААААААААААА!
Желая ви много, много здраве и късмет!
п.п. Честит имен ден на патерици на моите приятелки Жени и Евка. Да си носят името със здраве!

# 166
Здравейте!
Дядо Коледа изпълни и преизпълни желанията на Дария, а не можете да си представите, какво си пожела детето в полунощ, когато търсихме в мъгливото небе Коледната звезда...
- Аз си пожелавам ОБИЧТА!
- Коя обич, Дари?
- Вашата.  Искам все така да ме обичате!
Последваха силни прегръдки и е излишно да уточнявам, че направо ни просълзи. Съпругът ми непрекъснато повтаря, че това дете не може да е на 3 г. и 9 месеца Rolling Eyes

# 167
Момичета, много съм зле
кървя от 3 дни. Утре съм отново на преглед. Стискайте ми палци
Извинявайм се на всички, на които не отговорих на честитките, но просто не ми беше до това

# 168
Честита Коледа на всички малки и големи, пожелавам ви да ви се сбъднат всички мечти, много здраве и късмет! Честито на патерица и на именниците.

Жени, дано всичко е наред, стискам ти палци.

# 169
Жени, миличка, дръж се! Ние сме с теб Praynig

# 170
Жени, стискам палци всичко да е на ред  Praynig. Дано, дано, дано, дано, дано!
Пиши после да кажеш как си!

# 171
  • Добрич
Жени, мила, стискам палци!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Момичета, Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!   bouquet

# 172
за съжаление съм направила спонтанен аборт.
След три месеца опитите продължават. не знам какво да кажа на Кети

# 173
Жени, ужасно съжалявам. Надявам се да си добре ти и да продължиш напред само с положителни емоции. На Кети какво да кажеш не мога да те посъветвам, може би трябва да се опиташ да й обясниш истината с по-прости думи - децата много усещат ако ги баламосваме.

Пожелавам ти скорошен успешен опит, ние също мислим да започнем с опитите през 2008, макар че тъй като има вероятност да се преместим в Англия да живеем, това може и да се отложи. Ако си останем обаче, може и да бременеем заедно Simple Smile Кураж!

# 174
Жени, много съжалявам  Sad! Прегръщам те и ти изпращам много положителна енергия  Heart Eyes.

# 175
Жени, прегръщам те мила! Не бях влизала в темата от няколко дни и едва сега разбирам за случилото се!

Пожелавам ти скоро да се похвалиш отново с чудесната новина и ти желая трите месеца да минат много бързо.

# 176
Мила, Жени, ... дано след трите месеца всичко да е ОК Praynig Бъди силна! Идея си нямам, как може да се поднесе подобна информация на кандидат-кака Sick

# 177
Идея си нямам, как може да се поднесе подобна информация на кандидат-кака Sick
вчера й казах, защото  тя всичко свързва с бебето и само за него говори.
Казах й, че бебето било болничко и ще сиимаме друго бебенце на пролет. Атя ме прегърна и казва "Мамо, извинявай, че те заразих".  Въобще не се усетих, че тя ме беше заразила и аз бях болна и тя си е помислила, че аз после съм заразила бебето. Последваха едни дълги и объркани обяснения. Почувствах се ужасно. Колкоемалка, а веднага се появи чувство за вина у нея
Най-накрая  заключи заповеднически "И тати сега да сложи в коремчето ти семенце на момиченце!!!"
Между другото чак вчера осъзнах какво е станало и се почувствах ужасно...
Хайде стига с мойте драми
ВЕСЕЛО  ПОСРЕЩАНЕ НАНОВАТА ГОДИННА

# 178
Да вдигнем последна наздравица за изтичащата добра или лоша 2007-ма и да посрещнем с надежда Новата 2008-ма година! Нека тя за всички да бъде по-ведра и  по-щедра!!!

# 179
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА
ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО
И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАДРАВЕ И КЪСМЕТ

Tada

Общи условия

Активация на акаунт