АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 799
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Благодаря ви за комплиментите  Hug  Жени, давам ти ги и двамата ако искаш даже...А за Сарсарилка - знам аз чувствата ти  отдавна:lol:

Много съм доволна, че видях всички накуп, въпреки малкото време. То докато се разговорим и свърши...То на нас май никога не ни стига времето, но все пак...

Жени, клубчето е страхотно. Децата се забавляваха, Дядо Коледа доста се беше спекъл, но пък децата въобще не забелязаха  Mr. Green

Ние сме толкова заети, че нямам време за 2 мин да се обърна. Виктор ме побърква, постоянно мрънка и нещо иска, игрите сам му дивашки и едва го удържам да не напада нон-стоп брат си. 

Ако намеря време да кача снимки, скоро пак ще ме видите Peace

# 151
Радвам се, че сте се забавлявали, другарчета Hug
Вчера водих Дария на куклен театър, след представлението ДК й подари плюшения Франклин, но тя не му се зарадва, както очаквах, защото беше придружен с писмо, в което новото й другарче иска да се гушкат в нейното легло, а родителите й да си спят на спалнята. Последваха безброй въпроси от сорта:
- Как може една плюшена играчка да напише писмо?
- Той от къде знае, че го обичам?
- ДК как е разбрал, че обичам Франклин и ми го подари без да съм си поръчвала?????

Утре е тържеството в ДГ. Нали госпожицата си поръча столче за кукли и ДК й изпълни желанието, но столчето е огромно, а госпожите поръчаха малки подаръчета Rolling Eyes Единственото столче, което намерихме в Русе е с размер почти като за бебе и предпочетохме да изпълним желанието на детето, наложи се да пренебрегнем препоръките.

# 152
M&D , голяма философка е твоята щерка, какви са тези въпроси  Laughing.
Нашето тържество е в петък и аз още не съм и купила подарък за там, защото се чудя какво да и взема. Ние от София и накупихме толкова неща, ама все големи и обемни, няма да станат за градината  ooooh! и сега ще обиколя магазините за нещо подходящо.

Аз със снимки от тържеството ще се отчета, но ми падна батерията на фотото по закона на Мърфи точно когато не трябва, и няма да са много сигурно. а и в момента сладкоправя и ще бъде, когато ми остане малко повече свободно време.
Иначе Жени, хич и не се тревожи за дядо ти Коледа, мисля че нито едно дете не заподозря че му е за пръв път ролята. Само дето на Ева и се стори страшен, защото ботушите му били мноооого големи и не са червени (както се пее в песничката  hahaha).

# 153
Всички дечица са получили големи подаръци,  но все пак на Дария е бил най-големият, т.е. с най-голямата опаковка, сама е можела само да го тътри, но нямаме все още снимки.

Днес имам чувството, че е петък 13 на втора степен - принцесата цяла нощ кашля и днес беше само за тържеството, аз имам работа като за световно, по време на един от ангажиментите извън офиса ми откраднаха протмонето с докумени (слава богу нямах банкови карти), давах обяснения в полицията..., Дария цял ден е ревала за мен, нося си домашно, но кога ще сигна до него Rolling Eyes Извинявайте, че  ви натоварих, но не бих могла да продължа със задачите си, ако не споделя Embarassed

# 154
  • София
Аз съм вече отпускарка!!! Утре заминаваме на фирмено парти на Банско. В градината утре преди обяд ще бъде тържеството. Взех и средно голямо плюшено пони. Не исках да е нещо което може да се счупи, защото познайте, ако някое дете го дръпне , какъв рев ще пада.

# 155

Еми, много тиотива...

Момичета, днес имам имен ден!
Черпя Ви виртуално с newsm64 , защото това правяв момента
и Ви пожелавам Весела Коледа

# 156
Жени, честит имен ден, мила! Да си здрава, щастлива и ти пожелавам едно сладко, кротко и послушно момченце.
Евката също еу именничка днес, но ще празнуваме утре, имаме разрешение от дядо поп   Laughing!

# 157
Честит имен ден на Евка и Еvjeni!!! newsm51 newsm51

Светла Коледа на всички! Пожелаваме ви да намерите под елхите сбъднати своите мечти!!! Heart Eyes

# 158
Ооо не знаех Зори, да е жива и здрава малката госпожица въпрос. Още ли все така задава въпроси за всичко?

# 159
  • Sofia
Честит имен ден на нашите именнички.

На малката - да порасне здрава и щастлива, послушна за радост на мама и тати  bouquet
На голямата - едни здрав наследник Hug

# 160
Багодаря и от нейно име  Hug!

Жени, тя ако не задава въпроси, все едно не говори  Laughing. Пенчо Питанката е тя .

Пожелавам на всички весела и щастлива Коледа!

# 161
Честито рождество Христово ,на всички! 

Черпя ви и аз виртуално днес за имен ден.

Честит имен ден със  закъснение на Жени и Евка!

И една молба накрая :
много моля някой да седне да качи снимките от коледния купон ,че искам да ви видя.
Ама много моля Laughing Wink

# 162
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! и от мен

Едва ли някой ще се учуди ако честитя на дамите и госпожиците с един ден закъснение, но се надявам догодина да не е така!

Мили и прекрасни Евка и Жени! Честит имен ден! Пожелавам ви много здраве,  щастие, късмет и либоффф!   bouquet  love001

Отделно, за всички следители на точно тази тема, ще ви поздравя с една хрумка, която написах като пожелание на картичките за приятелите вчера. Моля да не ми се смеете, но ме сполитат понякога подобни неща.....

Когато в празничната нощ
добрия дядо с пълен кош
почука тихо на вратата
и спре се бързо до елхата

ти пожелай си на света
Да има мир и доброта
да бъдат всички здрави, живи
и още - приказно щастливи

да бъдат заедно, сплотени
че инак ще са ощетени
Да вярват че с добро и с песен
животът им ще бъде лесен