АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 787
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Жени, на мен ми се е случвало с Виктор по същия начин да плаче за баба си. Просто ей така, изневиделица. Но съм забелязала, че когато е уморен се случва по- често. Не се притеснявай, децата се променят, сега започват да им се избистрят емоциите, появява се тъгата.

И чакаме вече с нетърпение партито. Бройте и малкия Марти, милия, все го забравям...

# 136
Софияяяя привет  Hug, ние сме тук!
За Ева започна малко неприятно със боцкане на вената, но вече го забрави като разбра че след малко отиваме в Мол-а  Laughing.

Аз влизам само да проверя дали сте писали нещо за партито, защото напоследък нищо не се чуваше за него, но сега си отдъхнах като видях че организацията тече.
Последно - в сряда, ОСТРОВА от колко часа?

Жени, да ти кажа, че тук има и доза халосване. Ева например онзи ден реши че иска да се обади на прабаба си (свекървата на моята свеърва  Mr. Green), която е виждала два пъти в живота си за по 5 мин. Та заслушах се аз в разговора им и чувам - бабо, много,много те обичам  Shocked! Дрън-дрън, нали се сещаш как се обича човек, който почти не познаваш  Wink. Четкосване братче  Laughing. Бъди сигурна, че както се оича мама, не се обича никой друг  Heart Eyes.

# 137
Леле много сте активни преди празниците  Laughing

Мартин с яденето няма проблем - е... ако може да закусва,обязва и вечеря с шоколад или вафли - друго щеше да е, но..... добре че все още зависи от мен - разрешавам по малко ...
Аз пък забелязах друго нещо в моя син - пред други хора пее, разказва стихчета, но когато е с мен или с баща си - мълчи и нищо не казва.... хвалят го колко много знаел но аз нищо не разбирам от това - явно е някаква поредна мания.
Още не сме купили подаръци- не знам какво да му избера - честно ....
снощи искаше самолет, ама истински......а предната седмица синя кола....
А татко му се обзаведе от мое име с поредната компютърна джаджа...
Аз също още не съм си избрала - този месец е лудница и не и остава време още за подаръци..
И понеже е лудница в работата ме избиват някакви фобии.... да пека сладки  Rolling Eyes почти всеки ден нося в работата проби...Онази нощ доукрасих коледната къщичка - ще я снимам тези дни и ще ви я покажа - стана по добре от миналата година  Laughing
Уфффф само бебета лелее - не се издържа - ще изпусна фронта нищо че съм на 100 години  Laughing - / започнах да обработвам таткото, но нещо ударих на камък - айде вика стига ти толкова - тъкмо поцнахме да спим по цяла нощ.../ Снощи пробвах и реакцията на Мартин - бяхме на гости на съседка с тримесечно бебе - радва му се и го гали много нежно ...

# 138
за часа на партито ако искате да е 18:30, за да се съберем по едно и също време - задръствания, туй онуй

# 139
  • София
за часа на партито ако искате да е 18:30, за да се съберем по едно и също време - задръствания, туй онуй

Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 140
Силве, ти ме развесели сутринта. От кога семействата с две деца са многодетни? Айде, три, четири... ама с две си е нормално семейство.

Simple Smile Хи-хи, защото се надявам на близнаци, ако може момичета или разноцветни (има шанс, в родата на мъжа ми има и е ред на това поколение да има близнаци). Но ако питаш мен, за мен и две са си много - нали е повече от 1  Laughing

# 141
Часа на партито е ок, надявам се че ние до към 19,00 ще успеем да дойдем. Мацки подаръчета ще купуваме ли за хлапетата?
Аз приключих този уикенд с коледните пазари и за малки и големи Simple Smile)).Нали отвориха любимият на моят син JUMBO и тук, от там купихме основните неща, от МЕТРО лаптоп, ще ни извади душите с баща му, че само той няма в къщи  Grinning. Ние с таткото не сме по изненадите и романтиката и си накупих на кой каквото му е необходимо Heart EyesНа абите също купих мног готини коледни нещица то детският JUMBO.
Това с реването за бабите и при нас го има в събота вечерта отидохме на гости в майка ми и диването като се тръшна, че ще спи там с дядо си, зад му хъркал  Laughing, оставихме го и си тръгнахме не много весели с баща му  Cry
Моето синче се самоподстрига и сега е от отбора на затвора, който ще идва на детсктот пати ще го види колко е забележителен. Аз така откачих, като го видях с ножицата да се фъка, че направо го уплаших и той 10 мин. повтаря мамо моля те усмихни се , плашиш ме  Laughing

# 142
Мацки, партито не беше ли за 13.12? Защото това е четвъртък. За малко да се размина. Моля споделете.

# 143
да на 13-ти
подараци ще има дребни от клуба
голями не взимайте

# 144
Мацки, партито не беше ли за 13.12? Защото това е четвъртък. За малко да се размина. Моля споделете.

Аз съм се заблудила  и по-горе съм писала сряда  ooooh!, като съм си мислила за четвъртък, съжалявам.

# 145
Ох, камък ми падна от сърцето. Точно вече се виждах как препускам с едно такси насам-натам. Е, тогава ще се видим в четвъртък. Нямам търпение, че ви забравих физиономиите.  smile3518 Ама наистина ви ги забравих, защото нямам много време да ви разглеждам снимките и единствено Еми и Весито мога да позная. Не ми се сърдете и не ми се смейте. Какво да правя? Луднала съм.  smile3511  Heart Eyes  newsm51

# 146
  • Sofia
Вече с нетърпение чакам да ви видя накуп Sunglasses

# 147
Наздраве, купонджии! Очакваме разкази и снимки Hug

Дария непрекъснато пее коледните песнички от ДГ, вече правят генерални репетиции, треската е пълна, броят се часовете до тържеството във вторник. Утре тати ще продължи да търси прословутото столче за кукли.

Весело коледно настроение  на всички Heart Eyes

# 148
Чакам аз отзиви за партито, ама не... интересува ме по-скоро какво не Ви хареса
Снежанка ще се жени на пролет и бесхе много готино да я гледам как се фръцка с роклята. Пролича си, че се хареса  и се вживяваше като булка, а дядо  Коледа Тинейджър си беше глътнал граматиката, там голяма излагация. Ама Катрин повярвала, че е ТОЙ истинския

Зори, да пратиш специални поздрави на мъжа ти от моя.
Кате, чакам мейлче
Веси, ще си взема един от твоите синове (който дадеш) за зет. Ма много са красиви. пу пу пу
Еми, брйоката за децата е по-малка. Има уговорка. Не можах да спя от притеснение...

# 149
Eх, Женка, и аз съм безнадеждно хлътнала по Виктор на Весито, откакто се е родил.
Тя само ми се смее като ме види как го гледам....... А сега и Марто ........  Cry
Аз не видях нещо, което да не ми хареса, освен краткото време, разбира се.

Хайде, девойки, чакам снимки...

Общи условия

Активация на акаунт