АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 853
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Чудесна новина, Сарсарилчице!!! Действайте Hug

# 271
ами даако искаш да празнуваш събота или неделя е така, за през седмицата е по-добро положението.
За нас е ясно къде ще  е партито - в Островът. А ти в кой Ментов носорог ще  празнуваш? Познавам собственичката, страхотна е. Много приятен човек

еми той просто ни се пада в неделя... и заради това ще го правим в неделя... а иначе на носорога на Бъкстон.... Разкажете малко за този остров??? интересно ли им е на децата??  Ще взема и аз някой ден да го заведа

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 08:44 от Aia

# 272
Ооооо, вие се разписахте нещо, да не повярва човек  Laughing.

Aia, добре дошла   bouquet. на коя дата е роден Митко, да го впишем в протокола за честитките  Wink?

Ева няма търпение да празнува рожден ден. Иска да направя голяяяяяяяяяяяяма торта и да покани всички деца от детската градина  Laughing.
Да ви споделя, че вече си има "истинско гадже" както тя самата се изразява  ooooh!. Прибира се един ден и ми казва : "Мамо, обичам го. Много обичам Дени и той ми е истинско гадже."
След няколко дни се срещаме с майката на въпросния Дени и тя ми казва жената, че нашите се били целували, седяли един до друг на масата и се държали за ръце  hahaha.
Ще падна просто.

И така или иначе съм взела засилка с писането, да попитам : има ли някое наборче, което да не може да казва правилно Р? Ева откакто проговори с Р, го казва с английско звучене, т.е. езика не трепти изобщо. Май така ще си остане, и ще трябва да се местим в Америка, за да не се забелязва "дефекта", защото като я накарам да каже някоя дума на английски в която има Р, я казва просто перфектно, без да и се налага да си чепи езика  Laughing.

# 273
3ори  благодаря за топлото посрещане. Митко е роден на 06.04.2004 г. Няма търпение и той да му дойде РД и ако може всеки ден да има РД.За РД си е поръчал торта на Мак Куин. Няма проблем с казването на р... Няма си гадже, но миналото лято една руса девойка ме скастри, защо съм взимала Митко (а те бяха в детска палатка заедно....) мани снахите от сега ми показват кой ще командва....

# 274
ами даако искаш да празнуваш събота или неделя е така, за през седмицата е по-добро положението.
За нас е ясно къде ще  е партито - в Островът. А ти в кой Ментов носорог ще  празнуваш? Познавам собственичката, страхотна е. Много приятен човек

еми той просто ни се пада в неделя... и заради това ще го правим в неделя... а иначе на носорога на Бъкстон.... Разкажете малко за този остров??? интересно ли им е на децата??  Ще взема и аз някой ден да го заведа

Клуб като клуб. Като решиш да ходиш там свирни на лични

# 275
Аз не съм решила още какво ще го правя нашия рожденик. Нали е Великден, всички ще са някъде за празниците. Гледах в чифлика, но нещо не ми се видя разположението добро за нашата дружинка. Иначе още не си е избрал торта - ту Макуин, ту Тигър, ту Мечо Пух - мъжка му работа. За в къщи майка ми ще му направи торта.

Добре дошли на Айа и Митенцето!   bouquet

# 276
  • София
Да ви споделя, че вече си има "истинско гадже" както тя самата се изразява  ooooh!. Прибира се един ден и ми казва : "Мамо, обичам го. Много обичам Дени и той ми е истинско гадже."
След няколко дни се срещаме с майката на въпросния Дени и тя ми казва жената, че нашите се били целували, седяли един до друг на масата и се държали за ръце  hahaha.
Ще падна просто.
smile3512 smile3512 smile3512 newsm61 newsm61 smile3514 smile3514 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 277
  • Добрич
Ще падна просто.
smile3512 smile3512 smile3512 newsm61 newsm61 smile3514 smile3514 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

newsm50   Wink

В тази връзка, моят малкият по принцип също си има "пиятелка" от ДГ, лошото е, че не може да ходи продължително време в забавачницата без да се разболее. Cry Иначе, ако си спомняте че преди Пепи отказваше категорично да комуникира с госпожите, вече е преодоляно това. Simple Smile
Някой попита за "р" - изобщо не може да го произнася. Прави ми впечатление, че не може да избяга от бебешкия си говор. Често не можем да му разберем някоя и друга дума (само каката му разбира, интересно  Thinking). Може би ще потърся скоро логопед.
Бъдете здрави!   bouquet

# 278
anuschka  и моя Митко беше все болен 1 седмица на детска 2 в нас... от април месец му давам герисан сутрин и вечер по 1 л. и доста се е закрепил.... също така от 2 месеца му давам и ексберитокс по 15 капки сутрин и вечер... много съм доволна от тях попитай педиатъра дали да не го закрепиш.....
относно гаджетата това са детски работи.... само ни следят какво правиме ние и те го правят.... така,че внимавайте какво правите пред децата 

# 279
Мдааа Гери, права си...
Катрин сега на ляво и на дясно обучава хората как се правят бебета.
Отишла при детегледачката и я пита "Наде, ти знаеш ли как се правят бебета? Защото аз сега трябва да си спя на моя креват. Тати трябва да гушка мама, за да имаме бебенце"
Ама не мога да й се сърдя защото мама това й е обяснила

# 280
 Evjeni  Митето пък видял как зълвата се целува по устата с гаджето и като идва при мен и като тръгва да ме целува по устата ... и после ми каза, че така се целували тези които се обичат... а той ме обичал... така,че ние с мъжът ми много внимаваме какво правим и какво говорим пред него... не са виновни децата ....

# 281
Здравейте,

Да ви попитам нещо...как възприемат децата ви лекарствата...антибиотика... аз направо се побърквам моя като каже не и точка... направо откачам... с какво ли не го лъжа и то неща които обича на 40-50 % от пъти те успявам...налага се вместо 1 - 2 антибиотика да купувам. Така не обича лекарствата и насила и доброволно да ги изпие като е решил,че са гадни... и ги повръща веднага... не че аз съм ги пиела като малка.. но то не може и да не пие лекарства....

# 282
  • Варна
Лекувам Мая с хомеопатия и много обича тамошните лекарства, радва им се, щото са сладки точките, но и течния вариант не отказва.  Наложи се в края на миналата година да пийне антибиотик, втория в живота, щото изоставихме стария си хомеопат и нямахме нов и така една болест се развъди неприлична, та рекох да й подсладя живота с антибиотик прасковен. Много се сърдеше, много рева, сетне разбра, че е сладко и го яде 3 дена. Ама повече няма да й давам нивгаш таквиз екстри. Crossing Arms Алтернативна медицина аз обичам, спокоен за лекарства тичам. Crazy

# 283
И ние като небесната сме на алтернативни способи, ама то почти не се е налагало да я лекувам - като се поомърлуши, я оставям вкъщи за ден-два и тя се оправя сама.

Веднъж пи антибиотик, щото разви остър отит и се уплаших от усложнения, ама го пи три дни и не се дърпа - тя обича да се храни и да консумира всичко, що й попадне, че на един сироп ли ще се опъне  Grinning

# 284
  • Варна
Гледай ти, Мая тоже от отит се разплака и пи онова нещо.
Доволен съм, добре е. Ходи на градина редовно, понякога води и някой сопол в двете посоки, но всичко е наред. Ъм, малко трътлеста ми се види, струва ми се, че е най.дебела от групата или пък другите родители не хранят достатъчно децата си. Много са слаби всички деца. И дълги. Като вършини едни, точилки такиви. А може би просто имам очен дефект и не виждам реалността каквато я виждат останалите и имам миражи.  ooooh!
Тези дни ще си резервираме клуб за рожден ден и ще водя Мая да си избере торта. Тя си има един кумир, сладко момиченце от групата, което така я обсебило, че обезумява и все сравнява коя какво имала или нямала.. Голяма суета, ужасително. Crazy И ще ходя да питам майката какво толкова я е облякла за рД в градината, че и Мая така мрънка от 2 месеца да се кипри.. Много е суетна.
Ходи на градина с гривна, уж мартеница и пръстен оранжав, който не се сваля. Много е важен чорапогащника и фустата, а ако блузата с камъчките е изпрана, а тя се пере всяка вечер всъщност, обезателно се облича.
Сега ме врънка за лак, на градината пускат други моми лакирани. Което ме възмущава, трябва да има някакъв ред!

Общи условия

Активация на акаунт