АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 877
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
А аз си мислех, че са малки още.
Не знам защо в нашата градина не организираха ски за първа група. Я как добре се справя младежта!

Аз един път съм се качвала на ски и те тръгнаха сами. Едвам слязох. Оттогава нещо не ме влече....

# 256
  • На черешата
 Ауууууу,колко съм заспала,дори не знаех,че за нашия набор все още има отчетни. ooooh!
 Еми,ти защо не ме "побутна"  малко,да се поразсъня? newsm78

# 257
Нашто парче ще има открит урок по плуване в четвъртък. Направо ми е милно, защото се сещам за моя открит урок в детската, но аз бях 4-та група. Много се гордеех тогава, че татко ми дойде да ме гледа, при това с униформата. Такова вълнение му ударих, че басейна ми се видя тесен и се сблъсках с конкурента си Гошко..... Еххх, спомени, спомени....

Освен това учи стихотворения и песнички за Баба Марта и ми прави серенади вечер. Нямам търпение да се постопли, че да почнем да излизаме навън.
А и искам да ви се оплача за вчера. В подкрепа на твърдението "Много баби, хилаво дете" ще разкажа следното:
Вчера трябваше Александър да вземе Бобо от градината, НО... какво се случва? Той ми се обажда, че има ангажимент и да го вземе някой друг. И се започна едно търсене - мама е на работа, брат ми също, баба ми излязла току що от банята...... Цирк!
Слава Богу, намерих една моя приятелка, с която най-често си общуваме, та тя отиде да го вземе. Няма да коментирам повече.... На всичкото отгоре не мога да прибера нещата му от градината, защото все не ми ги дават. Все причина си измислят. Половината му неща са за пране от месец, включително хавлията, с която ходи на плуване. Вчера накарах приятелката ми Биляна да вземе всичко от шкафчето и тя направо ги е съсипала там. Връщала е учителката 3 пъти до горе, докато не получи всичко. Те били изненадани и питали какъв е проблемът????  #Crazy #Crazy #Crazy И как така всичко?
Ами проблемът е, че дрехите се перат поне от време на време. А не да ми коментира пред детето "Ти нямаш ли други дрехи, че само с тия ходиш?"  #2gunfire Щях да я очистя тая умница. Аз съм приготвила 2 комплекта дрехи за детската и те са си само за там. Коя е тя че да ми определя какво да му обличам? Той не отива там на ревю. На всеки 1-2 дни дрехите се изпират, така че не виждам какъв им е точно проблема...
Добре, че Биляна ги е подредила едно хубаво. Питала ги дали познават значението на думата ВСИЧКО? И че след като съм казала така, няма причина да оспорват.
Е, следващия път пак нея ще пратя, че да им стане лошо.

# 258
  • София
Нищо не пишете са Великденската сбирка. Ще организираме ли нещо?

# 259
  • Варна
Ние сме готови за всякакви подвизи. Дайте ден, час, място и сме там. Wink

# 260
Честита Баба Марта, другарчета!

Дария не иска да излиза навън накичена с мартениците, за да не би някоя да се разкачи и да я загуби, а новоподарените прилежно прибира в раничката си Naughty

# 261
Честит национален празник! bg

Днес посетихме няколко паметника, Дари тържествено поднесе цветя.  Отново  се възмутих, че точно днес не работят музеите #Cussing out

А вие, къде се спотайвате??? Надявам се, че си почивате добре Hug

# 262
  • София
За Великден писах мейл на тези хора, посочен в сайта, ама 4 дни никой не ми пише newsm78
Питах за 6-7 стаи и за цената..освен утре да звънна

# 263
Честит празник скъпи дами (и малките и големите  Wink) !!!

# 264
Зори, благодаря за пожеланията. Пжелавам на всички ни да  сме обичани съпруи и вайки. Мисля, че това е най-важно...
Ейййй никакви Ви няма бе девойки.
Къде се загубихте? Какво става с Вас и дечковците?
Да се похваля. Успях да поизтрия от съзнанието на Кети костенурките нинджа и агресията продиктувана от тях.
Купихме книжки за принцеси, електонна игра за крацвицата и звяра и сега вече си имам момиченце, което иска торта принцеса newsm44 и рокля на принцеса и задължително пръчица на принцеса
Това ми е поредното доказателство че от нас много зависят бъдещите интереси и предпочитанията на децата ни.
Както казва една моя колежка родителите са лъка, а децата стрелата. Стералат ще отиде там където я изтреля лъка, а вятъра може само да помогне или да попречи, от значение е псоката...
Целувки на всички

# 265
Момичета,
Диди е родила момиченице - Ема. Приказката продължава....
Много ми е кеф
Да й е живо и здраво

# 266
Не се сещам коя е Диди, но й пожелавам много здраве и радост с малката звездичка Ема.   bouquet

Еми, на кого си писала? Давай да помагам, ако има нужда.

За Великденската сбирка аз съм в потрес, нещо съм много дезориентирана напоследък. Изобщо не знам какво ще правя, нищо не съм измислила.

А сега съм в изумление и от друго нещо - нашият татко ме гледа много влюбено тия дни и все ми се мазни нещо. Гледам го и хем ми е смешно, хем съм се наострила, че не знам какво да очаквам. А то каква била работата - момиченце искал....  #Crazy

# 267
Здравейте,

Искам и аз да се включа в тази темичка. Синът ми Митко е роден през месец април... Вчера ходихме да резерираме заведение за РД лелеее ама те хората по 1-2 месеца по рано си резервират в детските паркове... Вие къде мислите да празнувате? ние ще сме в ментов носорог...

# 268
Здрасти Aia,
ами даако искаш да празнуваш събота или неделя е така, за през седмицата е по-добро положението.
За нас е ясно къде ще  е партито - в Островът. А ти в кой Ментов носорог ще  празнуваш? Познавам собственичката, страхотна е. Много приятен човек

# 269
  • София
Брей, вие се раздвижихте! Пу-пу!
Нашият РД естествено, че ще бъде в "Островът на съкровищата"  Wink . Обадих се да резервирам преди известно време и само да са пропуснали да ни запишат, ще се разправям със силови средства  Grinning . Смятам две седмици преди това да отида да уточним менюто и разчитам на помощта на собственичката.

Общи условия

Активация на акаунт