АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 821
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Аз съм желаеща, обаче ще преговарям с рогатото съпружество...Но много ми харесва идеята децата да видят животни различни от маймуни и слонове, че имам един племеник, който не знае какво е коза и как изглежда тя  Laughing

# 241
  • Sofia
Пак изчезнахте...аз понеже съм на работа и бдя над форума.

Моето дете е научило нещо по английски - много ясно и звучно казва ФЪК. И го казва точно на място  Mr. Green

А ние плануваме за 1, 2 и 3ти март да ходим във Велинград. Случайно някой от вас да е планувал същото  newsm78

# 242
Моля да се отбележи, че точно на Великден Бобо и Вики имат рожден ден.

Точно се чудех как точно да го направя това празненство. Много добра идея, Еми!

Мисля да я осъществим!

Веси, поздравления за новата дума!!!!!!
Боян засега е на ИГИОТ, МАЛУМНИК и ГЛУПАК, а скоро ще почне и КОПЕЛЕ да казва, защото е фен на Комиците, а там отскоро се появяват едни сладури, на които това е всяка втора дума. Освен това, да се похваля...
Купих му една книжка за оцветяване с цифрите до 10. Откакто започна да се занимава, има голям напредък. Вече сам си оцветява всичко и копира точно цветовете, които вижда. А и вече не излиза от контурите. Вчера ми се похвали с една рисунка, а аз не можах да повярвам, защото беше толкова внимателно пипана, че все едно голям човек го е правил. Даже питах баба ми дали наистина сам е правил всичко.
А освен това отново го е обхванала манията да се състезаваме при обличане и събличане и много се дразни, ако си нахвърлям дрехите на стола. Не ме оставя на мира, докато не си ги сгъна... Направо не мога да го позная.
Вчера ми отваря вратата, аз му казах "Благодаря", а той: "Удоволствието е мое!" Направо изумях..

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 10:20 от Sarsarilka

# 243
  • Sofia
Именно за това разсъждавах и аз вчера - че 27 е точно Великден  Laughing  И съответно 2та клуба които си бях наумила, не работят точно тогава - почивали единствено на този празник.

# 244
Веси, ето най-после идеята за общ рожден ден може да стане факт!

Какво по-хубаво от това да са на теферич децата? Помисли си!

# 245
Eхо,  тук сме Hug
Ние имаме само желание за теферичи Confused, кога ли ще се присъединим към вас Sick

Браво на Бобко!
Дария напоследък рисува, сънува, бълнува... БЕБЕТА. Преди няколко дни ме накара да нарисувам нашето семейство, а тя да ни оцвети. Какво мислите,  че нарисува на блузата ми... БЕБЕ разбира се Laughing

# 246
  • София
Ние току що се връщаме от Пампорово. Бяхме семейно с Жени и Пепчо и татковците. Много, много съм доволна. И двамата младежа карат страхотно ски и ние добре се забавлявахме-следобяд саунка и джакузи, ве4ер в чудно барче-механа на соц.цени...Страхотно си починах. И вече твърдо смятам, че като ходим някъде трябва да милсим не само за нашата си компания , а и за тази на Ивчо. Обаче Евка му липсваше. Така, че Зори-мислете и да се стягаме за Великден Simple Smile, а после за празнуване на РД на Ивчо Simple Smile, демек-кандърдусвай съпружеството от 22-23 , та до 30.04 да сте извън Видин !!!! Утре ще кача снимки и фимче на малкия скиор.

# 247
....демек-кандърдусвай съпружеството от 22-23 , та до 30.04 да сте извън Видин !!!! Утре ще кача снимки и фимче на малкия скиор.

Няма да се наложи дълго да го убеждавам  Wink.
Добре че я спомена Жени, че вече си мислех, че се е изпарила някъде, изчезна съвсем от хоризонта  Hug.

# 248
  • София
Добре че я спомена Жени, че вече си мислех, че се е изпарила някъде, изчезна съвсем от хоризонта  Hug.

Това е защото скромнее Simple SmileSimple Smile
Напусна Райфайзен и сега е голяяяяяма шефка в една още по-голяяяяяма банка Simple Smile Мейловете и по Капитал седят Simple Smile (ще ме убие)  Joy Joy

# 249
Да и е честито и да се качва все по-нагоре  newsm10 !!!

# 250
# 251
Ще го изям  Heart Eyes, сладкиш  Hug Hug Hug!

Ева не мога да я отлепя вече един час от компютъра, иска Ивчо и чичо Иво  Laughing. и 100 пъти ме пита ти къде си, чуваш се, а не се виждаш  Laughing.

# 252
Еми, много е сладък. Винаги много съм се радвала на такива малки скиорчета. Догодина и Кети е е първа писта. А сега на пролет я записвам на плуване.
Кетката е надобряла с кънките. Кляка, ходи на зъбци, разтваря и прибира крачетата. Ама аз имам само снимки.

# 253
  • Варна
Изумително! Не стига, че детето скиор чудесен, носи се по снега кат песен, ами и майка му кара назад ските и снима, че и говори!? Crazy
Гении у вас! Гении!! Heart Eyes

# 254
Ей ме на засрамена  Embarassed Embarassed
Чудна ни беше семейната почивчица Емче, още не мога да вляза в работен ритъм, все ми акъла около мързелуването което си спретнахме ха-хаааааааа
Момичета- кокичета и порасналите ни хлапета радвам се да ви заваря в добро здраве  Grinning Heart Eyes
И ние има мклипчета на Петренцето скиор, но работната му майка кога ще намери време сигурно към Великден някъде
Ние твърдо по почивните дни ще сме в Гръцко, нали си ми е там сърцето и малчо съм го запалила и само пита кога ще се стопли зада ходим в Гърция
Утре има откирт урок по латино танци моето момче, ще снимам и ще докладвам как се кълчи  Wink
Целувки и любов
До скоро

Общи условия

Активация на акаунт