АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 819
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ето снимки на скиора, направени (първите) нелегално от мама-съфорумка, изпратена на разузнаване Mr. Green
http://images23.snimka.bg/005031481.jpg
http://images23.snimka.bg/005031482.jpg
http://images23.snimka.bg/005031486.jpg

# 226
Много се смях с Небесна. Само си представям картините, които рисува и не мога да се удържа да не избухна. Особено за миенето на косата...  rotfImao

За храненето съм изпаднала в лудост. От една страна Боян отказва да яде, когато е с мен.  newsm12 От друга, аз пък не се органичавам особено и съсипах едногодишното си ходене при диетолог. Сега съм с 5 кг повече и не мога да се гледам.  newsm45

За ски - на нас не ни предложиха тази година. Казаха, че през пролетта ще ходят във Велинград. От заниманията в детската Боян е най-впечатлен от футбола и рисуването. Току мъкне някакви рисунки  и оцветени гипсови фигурки, та съм спокойна къде ми отиват 15-те лева. А вчера се простря в коридора да ме посреща със "свещ" - легна и си залепи краката за челото....  newsm09  Абе, много е очарован и все с нещо се хвали и ми показва.
Освен това не съм виждала такъв кавалер - вече мога да си отдъхна. Всяка вечер ми оправя леглото и аз трябва да стоя в тоалетната или в коридора, за да се изненадам после. А като тръгна да се събличам - помага ми да си свалям дрехите и ги сгъва. Не приема помощ и изпада в истерия ако не го оставя да се справи сам.... Направо се умилявам...

# 227
  • Варна
кАК 15 лъва?!?
Два пъти у седмицата по 3лв за час - на месец 24лв. Това за драскане и мазане с неизвестни блажни бои. Дюкемврий ми гепнаха 10лв за материали. Нищо не показват. Ни дявол, ни четка, а сетне имал съм да плащам сметка??!
Може да са гениални картини и да ги продават в някой аукцион. Или да правят репродукции и да не ми дават процен.. Измамници!
Ама  вий нищо не знайти... Отивам първия месец да плаща такса. Уж по 3лв на час. Детето не е ходило много на градина, тогаз беше болнаво. И младежката смята, смята.. 3 по 6 = 18 лева!
- Я! Shocked кАК восемнайсет лева?- Преглътнах мъчително измамата. - Вий добре ли сте, госпожице? Мая не е ходила половин месец на градина, камо ли на вашто дрисуване!? Що за цифра сте ми вписала?
И онзи ми съобщава, че един учебен час не стигал, щото бил 30 минутен Shocked и затова взимали двоен час, астрономичен, на двойна цена - 6лв за 1час.
И аз щях да припадна. Разбирате, че е връхта на нахалството тоз пладнешки обир. Дете на 3,5г да му плащаш 6лв за нещо, от което файда няма особено. Да беше поне корейски езици!!
И се разсърдих и обясних, че всичко е абсурдно и не паса трева, макар, че обичам зелена салата...
И следващия месец я отписах. Ама по-следващия някак таксата намаля на 3лв.
Все ще ходя да питам г-жата директор по тез въпроси. Тя е много отговорна и приятна личност, щеше да ми обясни тия катаклизми! ooooh!
А, и 10лъва за материали. Много смешно. Аз тая седмица ще ходя на рисуване. Ще рисувам, платила съм си. Все забравям, ама любопитно е, човърка отвътре душата.

Мая ходи и на танци. Те са също много скъпи като за танци. 3лв на час. Кой се поти, кой се напикава, кой на тепиха се изляга . изтървана работа. Но поне се демонстрира у дома наученото. бЯга, бяга, обикаля къщата и крещи - "Ча-ча-ча-ча"... Но е и балерина. Туй пози, пачки, квачки - сичко владей. Тряба да ма научи, винаги съм искала да съм балерина. Толкова ще ми отива... Mr. Green

# 228
Ееее Небесна, прости тиси уникална!!! Какти гиражда главата таквиз???

Аз взех решение. Скривам всички костенурки Нинджа, казвам, че ги е взем Онина (това е нещо много страшно) и на тяхно място ще сложа дискове с принцеси, барбита и тем подобни лигави истории. Ама хора в чудо сме се видели всички стази мания по костенуурките. На бабите им се реве.

# 229
  • Варна
Йехо? Тази пролет-лято дали няма да си направим среща-гореща някъде? Wink

# 230
Ние тази пролет, и по-точно след началото на май, задължително, ама задължително ще отскокнем до Троянско-Тетевенския балкан. За сега не съм се спряла на нищо конкретно, защото тъй или иначе е още рано, но решението е взето.
Така че сем. Ананасови, ще ни бъде приятно да ви видим преди морето (тъкмо да ми донесеш една порция миди от Сардиния)  Laughing.

# 231
  • Sofia
Ние пък мислим на 1, 2, 3 март да скокнем до Велинград. Семейно..И на ски март месец, но още обмисляме къде, че на Банско голяма скъпня...

И наш Виктор ходи на английски - въпреки, че бях против родата проби - и вече брой до 5 и казва маймуна на английски. И на народни танци ходи, обаче нищо не показва, което е притеснително. Плащам си, пък квото - такова. Ще го пратим и на ски, само обмисляме кога. 145 кинти на седмица без лифтове, влекове и подобни. Ски сега ще му купим от стадиона Дружба, много голямо желание има, поне на думи.

# 232
  • София
Кари беше доста болна 10- ина дни. Сега в групата имат скарлатина и няма кой да я гледа у дома( тя зарази и детегледачката), затова се наложи да я изпратим в Белене за една седмица. Още не ми е омръзнала свободата, въпреки, че понякога ми домъчнява за нея. Каза ми, че там и е много хубаво и още не иска да се връща.
По темата за уроците- Кари ходи на Английски и танци( по 15 лв. на месец, но зависи колко пъти е ходила).
На Английски може да брои до 10, знае 2 песни, 10-15 животни и разни други думички. Според мен доста напредва. Показва и разни танцувални елементи  Wink . Не знам дали съм писала до сега, но Кари е върл фен на Майкъл Джексън. Постоянно иска да и пускаме клиповете му. Естествено, опитва се да заучава танците му и умирам от смях( като включена в тока е ). Тази мания продължава вече 3-4месеца.

# 233
  • Варна
Хо, Майкъл Джексън. Класика. Браво на Кари! Grinning

А пък Мая е фен на Мона Лиза. Joy Подарих й енциклопедия на животните. Отзад нарисували и другите видове ениклопедии и на една нюню кратинка се вижда бай Мона Лиз без чеиз. Ей таквоз нюню. Но нещо й е харесало там, сочи и се радва. Може би я мисли за мен? Може и съм аз? Хо.
Мона Лиза, Мона Лиза, червилото си тя облиза..  Crazy

# 234
Момичета, цяла сутрин се боря с кандидатстването в детска градина
Полудяла съм. Изнервих се тотално. Това е егати ужаса. Все пак успях да сколасам и съм подала молба в доста. Но проблемът е, че няма места за втора група никъде. Просто не виждам как ще се подредят нещата

# 235
Като гледам как всички са записани по разни свободноизбираеми предмети (СИП) в детската, направо ме хваща срам, че аз на нищо Гошко не съм го записала. Но пък си говорехме, че първата година ще го оставим да се нагоди към ходенето изобщо там, после ще му създаваме допълнителнен стрес Simple Smile А и като го питам искаш ли да ходиш на някакъв спорт, той отговаря: Да, на тенис или на Формула 1. Simple Smile А в детската такива не предлагат. За английския ми обяви, че искал да учи, но в къщи от мама, а не в детската!

Иначе вчера ходихме на ледената пързалка на Ариана, голям гъч, но го качих на кънки и с голям зор направихме една обиколка с него двамата около мантинелата, а таткото седеше и ни гледаше сеира. Аз покарах след това, но понеже последно съм карала преди има-няма 20 години, се изтърсих подобаващо един път по колене, а втория - по дупе Simple Smile Но поне не се влачих по мантинелата като 80% от платилите билет и кънки, за да се държат за мантинелата.

И да ви предупредя - ако ходите на Ариана на ледената пързалка - не си плащайте за инструктор. Взеха ми 7 лв и после така и никой не се появи и не ги и намерих тези инструктори. Мислех да се карам, но после се отказах. Също кънките под наем са мноооого гадни, по-добре мовек да инвестира в закупуване.

# 236
Аз в събота водих Кети на Славия. Качих се за първи път в живота си на кънки. И много добре се справих. За Катрин това беше второто качване. Вече се държи на леда без проблем и се пързаля на боксир без проблем. Прави опити и за отласкване. Тази събота ще я водя пак, но се чудя дали да не е в групата с учител. На нея много й харесва.
А с англиския много й харесва. Научила е за е 4 занятия две стихчета и да брои до десет. Имало и песничка, но не иска да ми я изпее. Аз се смея, че на български не мое да брои правилно, но пък на английски е на шест

# 237
Е-ее, как сте се разписали ......

Аз временно пак съм огряваща на 2 работни места, и така до 15 февруари.
Вече съм в някакво ново 4-то измерение.

Краставичке, при нас таксата е 15 лв на месец за почти всички занимания. А те са по 2 пъти в седмицата.

СЗА, не се срамувай толкова. Моя хулиган няма проблем с приспособяването, защото е ветеран - ходи вече 3 години. А освен това е див - трябва някъде да хаби бяс....

А в момента Боян е болен и с конюнктивит. Два дни го оставих да се побори с Т, ама снощи ме хвана страх да не би да се качи много докато спя и му дадох Панадол. Освен че не спах, открих, че не действа особено. Понижава с 1 градус за 1 час и това е. Сега ходих до аптеката и жената там ми каза, че по принцип лекарствата с Парацетамол нямат голям ефект, затова ми препоръча детския Нурофен с ибупрофен. Ще видим как ще е, че за Ефералган не ми се мисли - това е мисия невъзможна.
Тия мъже са супер утрепани - като я стиснат тая пропка свещена ..... голяма работа е ....

# 238
Мацки, вижте какво ми попадна.

http://www.nenkovi.com/index.php

Днес дойде в офиса една жена, собственик на това чудо, да си го рекламира. На мен ми хареса. Има животни, нещо като мини-зоологическа градина, има сауна, солариум, риболов и т.н.

Няма да ви отнемам изцяло удоволствието да го разгледате.

# 239
  • София
Ами , хайде, мацки, давайте да се оргазнизираме за Великден за този чифлик-изглежда супер!
Кой е желаещ?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт