Пловдив- 12

• 16 271
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Тези дни ще захранвам. ...

В Метро съм намирала най-евтините пюрета на Хип.

# 121
Мерси, Уни!
За сокчетата - и аз твърдо съм решила да не ги давам скоро. Даже я попитах тази лекарка от Вела дали е нужно да се дават , предвид това, че дразнят стомахчето. Това биле измишльотините на 'новата школа' ми каза:2gunfire:
Думи нямам, но добре че сами си вземаме решенията  Mr. Green

# 122
Мерси, Уни!
За сокчетата - и аз твърдо съм решила да не ги давам скоро. Даже я попитах тази лекарка от Вела дали е нужно да се дават , предвид това, че дразнят стомахчето. Това биле измишльотините на 'новата школа' ми каза:2gunfire:
Думи нямам, но добре че сами си вземаме решенията  Mr. Green

Аз почнах с плодови пюрета - едно, че съдържат полезността на сока в себе си и в същото време пулпата в тях убива киселинността на чистия сок, който евентуално дразни стомаха.

# 123
  • Пловдив
мами има ли някъде в Пловдив магазин специализиран само за бебешки храни,пюрета ,каши,Адаптирани млека?
защото по големите магазини като метро,била дори и във  Вис Виталис понякога има доста беден асортимент.
И още един въпрос започна да ме тормози напоследък,бебчо е още на 6 месеца ,малък е ,но понеже за София все слушам колко по-рано се подавали документите за детска градина,за да си запазили място,в Пловдив има ли такова нещо.т.е. колко по-рано се подават тези документи?

# 124
  • Пловдив
vavka, аз пазарувах основно от Baby Land на Петко Д. Петков, после отвориха и Сани в ТЦ Гранд, там също има много пюрета, млека, памперси, биберони и пр.
За детските градини и ясли - да, същото е. Подавай колкото се може по-рано, особено за ясли. Иначе за детските градини, мен ме отрязаха - трябвало да се подават документи в годината, в която навършва 3 години (от януари до май месец се подават) и тръгва септември на градина (ако има места и го удобрят Mr. Green). За ясла подадох, когато Руми беше на 3 месеца, за градина мисля да подам този януари, макар че няма да има още 2 години, пък ако ме върнат...здраве да е Peace

# 125
Днес ходих да проверя как е записването за кухня  в яслите на васил априлов до университета. Казаха че документи се подават при 7 навършени месеца... това е. Чакането после колко е.. отделен въпрос!
Колкото до добре зареден магазин - има една аптека на ъгъла на малката главна до Хепи. Изобилство е вътре, но всичко си е включено в цените, разбира се Mr. Green

Аз вчера при разходка случайно попаднах на парка на Младежкия хълм -  Party Хареса ми! Само да порасне малечко да се вози на влакче Heart Eyes

# 126
  • Пловдив
Днес чух реклама на детски център в Гранда. Аз не знаех че има. Някой ходил ли е вече и може ли да сподели впечатления?

# 127
  • Пловдив
момичета да ви питам какви ваксини сложихте на мъниците,тези първит три дето са против тетанос,дифтерия и коклюш....Имахте ли реакция?Какво ще кажете за Пентаксима.?Знаете ли къде го има в града ни?

# 128
Аз сложих нормални ваксини,за мен Пентаксима е излишен, Не е имало никакви реакции.Слага ги джи-пи-то спред плана им.

# 129
  • Пловдив
Днес чух реклама на детски център в Гранда. Аз не знаех че има. Някой ходил ли е вече и може ли да сподели впечатления?
Беше преди месец някъде, водих малката, то е една стая, наблъскана с играчки, пързалка и кош с топчета, има и една люлка, която още тогава й беше малка, изобщо не можеше да си напъха дупето в нея Mr. Green Близо ми е, ще проверя пак дали не са го разширили, че имаше много празни магазини горе.
П.П. Отпред имаше две от онези със стотинките, дето се клатят - не помня влакчета ли бяха, камиончета ли..?

# 130

Там още не сме ходили, но пък бяхме до детски център Приятели.... Като цяло ми хареса, защото се помещава в една голяма триетажна къща с двор. Има арт салон, салон за спорт/с вратички за футбол, кош за баскетбол и др./, стая за най-малките, стая за по-големите, прожектират филмчета, организират четене на приказки. За родителите има стая с камина /ако празнуват ЧРД на детето си там/. Обаче нещо ми се видя хладно вътре и тези стълби между етажите дали не са опасни се чудя?
Иначе ще има карате, курсове по изкуства и т.н, но господинът там ми обясни, че още нямат желаещи, защото са отворили от скоро и не ги знаят като клуб...

# 131
Казвай бьрзо кьде е това.

# 132

До ПУ-то, на ул. Цар Асен 20 - до едно заведение, но не му помня името. Клубът е нов и изглежда перспективен, но не видях да има много деца и както писах вече ми се стори студено. И може би, защото е доста голяма къщата, ми се стори и малко постно от към играчки... в сравнение с другите клубове. Иначе са много любезни и ми показаха всички стаи, обясниха ми за допълнителните занимания, уроците и клубовете, които ще заработят при набиране на необходимия брой деца. Освен това ми записаха тел. и мейл, за да ме уведомяват, когато организират четене на книги и други подобни мероприятия.

# 133
мами има ли някъде в Пловдив магазин специализиран само за бебешки храни,пюрета ,каши,Адаптирани млека?

Най-богат е асортимента в Барбарони. Има много марки и зареждат често. За пюрета и каши. Цени - добри.
   Млека съм купувала само от аптеки. В Барбароните са на доста по-високи цени. Бисквитите и сухарите - същата работа - от кварталния супер ги купувах много по-евтино.

# 134

До ПУ-то, на ул. Цар Асен 20 - до едно заведение, но не му помня името. Клубът е нов и изглежда перспективен, но не видях да има много деца и както писах вече ми се стори студено. И може би, защото е доста голяма къщата, ми се стори и малко постно от към играчки... в сравнение с другите клубове. Иначе са много любезни и ми показаха всички стаи, обясниха ми за допълнителните занимания, уроците и клубовете, които ще заработят при набиране на необходимия брой деца. Освен това ми записаха тел. и мейл, за да ме уведомяват, когато организират четене на книги и други подобни мероприятия.

А ти с детето ли беше или без него?
Защото аз като ходих бях без моето. То е безпогрешен детектор... Ако ми каже искам пак там, значи мястото е ок, ако не се сети да го търси, си правя извода. Simple Smile
Аз ще си спестя изказването, защото съм на принципа за конкуренцията или хубаво или нищо.
Въпреки всичко им желая успех и съм в очакване да чуя нещо положително, освен че за любезни.

Общи условия

Активация на акаунт