Пловдив- 12

• 16 259
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Там още не сме ходили, но пък бяхме до детски център Приятели.... Като цяло ми хареса, защото се помещава в една голяма триетажна къща с двор.
Колко струва на час, на ден? Би ли дала телефон, моля Praynig

# 136
Казвай бьрзо кьде е това.

До ПУ-то, на ул. Цар Асен 20 - до едно заведение, но не му помня името. Клубът е нов и изглежда перспективен, но не видях да има много деца и както писах вече ми се стори студено. И може би, защото е доста голяма къщата, ми се стори и малко постно от към играчки... в сравнение с другите клубове. Иначе са много любезни и ми показаха всички стаи, обясниха ми за допълнителните занимания, уроците и клубовете, които ще заработят при набиране на необходимия брой деца. Освен това ми записаха тел. и мейл, за да ме уведомяват, когато организират четене на книги и други подобни мероприятия.

А ти с детето ли беше или без него?
Защото аз като ходих бях без моето. То е безпогрешен детектор... Ако ми каже искам пак там, значи мястото е ок, ако не се сети да го търси, си правя извода. Simple Smile
Аз ще си спестя изказването, защото съм на принципа за конкуренцията или хубаво или нищо.
Въпреки всичко им желая успех и съм в очакване да чуя нещо положително, освен че за любезни.

Както писах вече стори ми се студено и не посмях да го оставя. Да, синът ми беше с мен и в интерес на истината освен към автомобилчето пред входа /от тези с монетите/ към друго не прояви интерес.  Мисля обаче, ако ни се обадят, че организират нещо интересно да отидем.

# 137
Там още не сме ходили, но пък бяхме до детски център Приятели.... Като цяло ми хареса, защото се помещава в една голяма триетажна къща с двор.
Колко струва на час, на ден? Би ли дала телефон, моля Praynig

По памет мисля, че 1 час е 3 лв. Дадоха ми няколко листа с информация за ценъра и рождените дни, но ми останаха  в колата. Телефонът и адресът ги взех от книжката, която разпространяват безплатно по заведенията - "Програмата".  Адресът го запомних, защото ходих на място, но тел. не мога да ти го напиша в момента.

# 138

Както писах вече стори ми се студено и не посмях да го оставя. Да, синът ми беше с мен и в интерес на истината освен към автомобилчето пред входа /от тези с монетите/ към друго не прояви интерес.  Мисля обаче, ако ни се обадят, че организират нещо интересно да отидем.

Ако ти остане време, сравни моля те офертата за рождени дни с моята от сайта, дали са я променили, защото бяха направили копи пейст на моята, дори без да си играят да сменят имената на аниматорите, преписано дословно. Представям си колко са работили върху програмите си.  Tired Моята главна аниматорка е силно ядосана, защото това е наш общ труд, а тя дори не подозираше за съществуването на центъра,  името й фигурираше в офертата. Казах й да не се занимава. Аз им направих забележка, дано да са сменили офертата. Иначе нямам нищо лично към тях.   

# 139
Част от децата са на 2 и половина  а другите са на годинка. В детските центрове искат минимум 8 деца за да ти запазят залата. Децата ,които са на година все още не могат да ходят нито да консумират от детското меню ,което се предлага по детските центрове .По -големите ,които могат да консумират са само 4 на брой. За 4 деца няма ,кой да ми запази зала.
Да не говорим пък че на повечето места изобщо не е помисленсо за майки с колички.
Много моля като се спреш на вариант да  го споделиш. Съвсем сериозно и добронамерено го казвам.
В детските центрове не искат 8 деца да запазят залата, залата е била запазена и за 2 деца.
Всички деца могат да консумират неща, които майките им позволяват. Единствено не може да се предложи меню на бебета, които са само на кърма. Но може да използват  майките им.  Simple Smile
На всички места е помислено за майки с колички, включително в Тон Бонбон, колкото и широко да се шири противното мнение.

# 140
момичета да ви питам какви ваксини сложихте на мъниците,тези първит три дето са против тетанос,дифтерия и коклюш....Имахте ли реакция?Какво ще кажете за Пентаксима.?Знаете ли къде го има в града ни?
На моята бебка също слагат обикновени ваксини,мисля,че Пентаксима е само излишни пари,иначе масово го рекламират педиатрите,защото им плащат за всяка продадена ваксина.Относно реакцията някои бебета вдигат температура,други не,но Пентаксима не гарантира,че няма да вдигне.Ние вдигнахме вторият път малко температура,но с Панадола падна и не сме имали проблеми.

# 141
Ние слагахме от вносната, но Триоксин (или нещо подобно - тривалентна), а не Пентаксим. Според нашата педиатърка Пентаксима натоварва прекалено много организма. Само че си правим реакции всеки път и от тривалентната - мястото се подув и става болезнено. Плаче много ако го докоснем случайно ,а понякога и без да го пипаме. Правим компрес със спирт, за да загрее и отпусне мястото и при нужда даваме Нурофен.

# 142
И този центьр ни е далеч.Абе няма ли да направят нещо по-наблизо Crossing Arms

# 143
Внимавай какво си пожелаваш.  Laughing

# 144
Внимавай какво си пожелаваш.  Laughing

Я сподели. Да не откривате филиал? Hug

# 145
Ще поживеем, ще видим.  Simple Smile
Обещавам, че форумките първи получават покана за откриване.
Благодарение на бг-мамма ние станахме това, което сме и първите официални покани винаги са тук!

# 146
  • Пловдив
Момичета, да знаете къде може да ми изработят рекламни часовници - стенни? Ако някой знае може да ми пише и ЛС, да не товарим темата с излишни неща.
И още нещо, някои от вас ще ходят ли на форумския купон на 17-ти и как ще се придвижват?

# 147
Абе моля Ви се направете детски център и в Тракия,голям квартал,много деца има Grinning

# 148
В Тракия аз знам за 2 детски центьра.

# 149
И аз съм от Тракия водя си децата в Аквапарк или в Санито в детските центрове!

Общи условия

Активация на акаунт