Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 004
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
И аз Найа през ден я "обтривам" по челцето с "Калиакра" Laughing!

# 31
  • гр.София
 Преписвам от сп.EVA : 30 ( #Crazy) танцьори ще свалят дрехи и задръжки в новооткрития мъжки ! стриптийзбар No limit в София. (....) Барът до 1ч. през нощта ще бъде отворен самоза дами !  ЙЕС-с-с!
 Намира се под Планета клуб. Чалгата е забранена!

# 32
Запис и от мен!
Утре ще се включа по-адекватно, надявам се и да виждам по-нормално буквите.

ДАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ! newsm59

# 33
Бубче,Ембър благодаря за темата!  bouquet

Честит рожден ден мацка!Да си много здрава и да си оставила всичко лошо зад гърба си !
 И приспивай Найата и газ в No limit  Mr. Green
Ето едно подаръче и от мен  Mr. Green

# 34
Здравейте!
Аз цялата треперя и незнам къде се намирам  Cry Преди малко ходихме с татито на разходка и той взел, че дал на Лори да си играе с капачката му от водата  Twisted Evil . По едно време в тъмницата навън чувам звук, който не искам да си спомням никога повече - Лори лапнала капачката и се задавила Cry Идея си нямам от къде я извадих тази реакция, отворих бързо устата и бърках, ама няма да ви казвам до къде успях да бръкна, а детенцето ми беше пребледняло и вече не издаваше никакъв звук. Мен краката едва ме държаха. Успях да извадя някакси капачката, а Лори се скъса от повръщане и може би чак след една ужасно дълга минута успя да изплаче. Не мога да ви опиша как се чувствам в момента  Cry
Извинете ме, че ви занимавам с това, но имах нужда да споделя с вас...

# 35
Преписвам от сп.EVA : 30 ( #Crazy) танцьори ще свалят дрехи и задръжки в новооткрития мъжки ! стриптийзбар No limit в София. (....) Барът до 1ч. през нощта ще бъде отворен самоза дами !  ЙЕС-с-с!
 Намира се под Планета клуб. Чалгата е забранена!
Ама днес ли го откриват?Да не е в чест на Дани Mr. Green( Мацка, признавай си 4е имаш у4астие Wink)

# 36
vst_80 ,направо настръхнах като те 4етях Sick това е "малкия дявол".Радвай се че сте се разминали само с уплаха.Прегръдки на теб и Лори Hug.И върви си сипи едно да се освестиш

# 37
Здравейте!
Аз цялата треперя и незнам къде се намирам  Cry Преди малко ходихме с татито на разходка и той взел, че дал на Лори да си играе с капачката му от водата  Twisted Evil . По едно време в тъмницата навън чувам звук, който не искам да си спомням никога повече - Лори лапнала капачката и се задавила Cry Идея си нямам от къде я извадих тази реакция, отворих бързо устата и бърках, ама няма да ви казвам до къде успях да бръкна, а детенцето ми беше пребледняло и вече не издаваше никакъв звук. Мен краката едва ме държаха. Успях да извадя някакси капачката, а Лори се скъса от повръщане и може би чак след една ужасно дълга минута успя да изплаче. Не мога да ви опиша как се чувствам в момента  Cry
Извинете ме, че ви занимавам с това, но имах нужда да споделя с вас...
Shocked Shocked Shocked Sick
Ужас!Браво че си реагирала така бързо!Удари едно наистина да те отпусне!

# 38
  • гр.София
 Vst80, прегръдка за теб и Лори! Хубавото е,че след такава случка ставаме по-внимателни.

# 39
  • софия
Вст,миличка,какво си преживяла  Sad!Много прегръдки и на две с Лори и вярно пийни нещо да се успокоиш !

# 40
vst_80 , браво за светкавичната реакция! Нацункай Лори и от нас!

blanc, това да не е покана за августинско женско парти? Party

# 41
  • софия
А,за този клуб аз нямам нищо общо  baby_neutral!
На времето брат ми беше управител в Плейбой и в Табу и няколкото пъти когато съм ходила съм се скъсвала от смях!Той ми "подарява" някое лъвче да ми танцува,а на мен ми е толкова смешно и неудобно,че не знам на къде да погледна,а онзи само си бута дреболиите в лицето ми  Sick!

# 42
  • софия
АЗз отива да хапна с татито някъде на вън,а вие се черпете,за мое здраве  Grinning!

# 43
  • гр.София
 Andy ,ти единствена ме разбра Peace
 Няма да се изтъпанваме най-отпред,ние сме благопристойни дами Wink

Дани,идете,хапнете и ...т.н.

Вст80,лятото бърках с пръсти на София в хранопровода-вадих парче диня,сърцето ми отиде в петите. Сега я дебна в устата и пак не съм застрахована.

# 44
Аз вадих гайка от конструктор, ooooh!
Блазе ви за клубовете в Софето,и тук има но са повече за мъже и непълнолетни девойки с много чалга  Wink
И аз се регистрирах в e-pay много удобно наистина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт