Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 10 991
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А за Еpay,който коментирате и аз се запалих и сега ще се регистрирам  Heart EyesВалка ти плащала си по този начин,доволна ли си и като не ти иска номер на карта,откъде си дърпа парички  Embarassed Embarassed
и аз това се чудех  Embarassed Embarassed Embarassed
Валка, на мен като искам да пратя паричките, ми иска и номер на фактура  Rolling Eyes

# 16
  • софия
Отново ви благодаря,милички  Heart Eyes Hug!
Май вече дойде коктейлното време,а  Mr. Green?

# 17
  • София
   За ипея има поле за фактура, но не е задължително да се попълва, аз просто го оставих празно.
   Иначе за ипея аз лично го ползвам вече от три години и не съм имала никакъв проблем. Плащаме си ток, телефон, вода, интернет, кабелна и дори превеждам директно по сметка и наема. Така съм се разлигавила че реално не ходя до никъде да плащам каквото и да било. Пари се взимат от картата която регистрирате. Може да си изберете някоя стара в която няма много пари за да не се притеснявате че нещо може да им стане  Simple Smile

# 18
  • Бургас
Dani 777 Честит Рожден  Ден!Желая ти много здраве,любов и късмет!

# 19
  • по света
Дани,честит рожден ден!Желая да ти се сбъднат всички мечти!!!

# 20
  • гр.София
ЧеститРожден ден,Дани!

# 21
Влизам само да ви се опла4а- за друго нямам настроение и сили Tired.В 14,50 излязохме от къщи , за да идем до Позитано за резултатите от изследванията.ПОзнайте в колко ч. бях на..БОтев Mr. Green 16,15 Shocked.Накрая  ми кипна и свих в насрещносто, отидох до мъжа ми,  спрях на ръ4на пред магазина, извадих детето , връ4их му го ,  запалих една цигара и ....ревнах от безсилие Sad.Заради тъпите ста4ки   са блокирали града  и 4овек не може д аиде и да си свърши работата.А Дари се изнерви  поедно време в колата, та трябваше да се правя на маймуна и същевременно да дебда да не ме "нахлузят" отнякъде.Преди малко благополу4но се прибрахме и сега мисля да лентяйствам. Говорих с главната сестра в яслата, та-утре ДАри ще е "у4ени4ка" Grinning( стискайте палци, моми4ета Praynig

# 22
Velmar, много неприятно.Успокой се сега и се порадвай на Дари. Hug
А за утре ще стискаме палци!Дано да се адаптира лесно като "ясленеца" на Elia_gg. Peace

Ние вчера вместо да си почиваме с таткото след работа ни дойде щурата идея да разместваме хола.Махнахме холната маса, защото е стъклена и Вики вече два пъти се удря в нея и много ме е страх.Разместихме и другите мебели и сега ми е едно приятно, все едно имаме нов хол.Сега ще трябва нова маса да си купуваме, но ще търсим по-малка, та да има място Вики да щъка.Че цяла зима...
Хич не обичам зимата, искам пак лятоооо! Mr. Green

# 23
Запис и от мен в новата тема набързо, че трябва да готвя!
Благодаря на Бубчето и на Ембър за темичката!   bouquet
Велмар, късмет на Дари утре с яслата. Дано да й хареса  Peace.
И аз не обичам зимата, дано поне да е мека, като миналата  Praynig   Grinning.

# 24
  • София
Айла, аз се регистрирах без да ми искат номер на карта.  Rolling Eyes  newsm78 Нещо не мога да се оправя.  Embarassed Мале, как се излагам само... ooooh!
Успех на "ученичката" утре!  Heart Eyes Hug
П.П. Май "открих топлата вода"  Blush Сори!

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 19:35 от Elwing

# 25
  • варненка от София
Записвам се и аз.

# 26
  • гр.София
 Кайли,стискам палци всичко да е наред.
 Велмар,ти работиш в медия,не чу ли,че днес ще е много затруднено движението?
 Успех на Дари в утрешния важен за вас ден! Да се чувства добре,че и ти да си спокойна.

Бубче,Ембър ,мерси за новата ни тема! А на Дани,че,благодарение на нея, изплакнах очи днес!

# 27
  • софия
Ох,аз също се нахаках в големите задръствания и така се сдухах още повече  Close!
Татито ми остави днес пари да ходя да си избирам подарък и аз послушно се завлеках  в мол-а.Купих си разни пуловери и едни ботуши,които направих грешката да пробвам само десния  Twisted Evil!Отидох си вкъщи и познайте не мога да си вкарам лявото копитце  Mr. Green...чудУ!
А те ботушките без цип и аз явно съм с някакви високи сводове и изобщо не мога да го обуя левия.Такова напъване му ударих,но нъц!
Накрая пак се качих на колата и айде пак в магазина.Там хората излязоха читави и ми разрешиха да си избирам и от Сисли и от Бенетон,квото си поискам.Но на мен като нищо не ми хареса ами само тези  ooooh!!Сега съм с 39 номер,който пак обувам с 300 зора,а иначе са ми големи и от страни съм като Чарли Чаплин  newsm68!После пак задръстване и сега съм си вкъщи,Мошето още е в новия ап. и нивелират перални и сушилни,а аз съм на бира пред компа.Рожден ден -приказака  Tired!Но най-големия ми подарък е че Найата няма Т. ПУ-ПУ  и си е вече старата Найа  Crazy!
Велмар,целувки на ученичката и стискам пръсти всичко утре да е о.к и за двете ви  Heart Eyes!

# 28
  • софия
Айде на раздумка  Hug,за това онова  Mr. Green!

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 20:31 от dani777k

# 29
Ей, голям разврат Crazy.Ето я истинската почерпка от ДАни Wink( мацка, ще  му кажа на теб да звъни като го отрежа тая ве4ер hahaha).
  Велмар,ти работиш в медия,не чу ли,че днес ще е много затруднено движението?
Бланк, аз съм почивка, бе мацка Mr. Green а и  в къщи телевизор не пускам Naughty( нищо 4е имаме и в банята Crazy).Просто съм се нау4ила да си по4ивам от работа.Ако щете вярвайте, ама съм в информационно заръмнение -особено през седмицата, когато не съм на работа.
В края на краищата се обадих на една колежка да ми каже поне  как да се прибера на връщане Grinning
Преди малко сложих Дари да спи рано-рано, 4е ..и аз съм човек Wink( а и  черпнята на Дани не става за малки деца hahaha).Та- ДАрия си  заби главата в един стол, докато  ме преследваше между стаята и терасата.И сега е със синка на 4елота и острани  до слепоо4ието... ooooh!.Мазнах я с олио( нали с това трябваше newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт