,а Валка ти плащала си по този начин,доволна ли си и като не ти иска номер на карта,откъде си дърпа парички Валка, на мен като искам да пратя паричките, ми иска и номер на фактура
,а Валка ти плащала си по този начин,доволна ли си и като не ти иска номер на карта,откъде си дърпа парички
.В 14,50 излязохме от къщи , за да идем до Позитано за резултатите от изследванията.ПОзнайте в колко ч. бях на..БОтев
.Заради тъпите ста4ки са блокирали града и 4овек не може д аиде и да си свърши работата.А Дари се изнерви поедно време в колата, та трябваше да се правя на маймуна и същевременно да дебда да не ме "нахлузят" отнякъде.Преди малко благополу4но се прибрахме и сега мисля да лентяйствам. Говорих с главната сестра в яслата, та-утре ДАри ще е "у4ени4ка"
( стискайте палци, моми4ета

!
!Сега съм с 39 номер,който пак обувам с 300 зора,а иначе са ми големи и от страни съм като Чарли Чаплин
!После пак задръстване и сега съм си вкъщи,Мошето още е в новия ап. и нивелират перални и сушилни,а аз съм на бира пред компа.Рожден ден -приказака
!Но най-големия ми подарък е че Найата няма Т. ПУ-ПУ и си е вече старата Найа
!
!
.Ето я истинската почерпка от ДАни
( мацка, ще му кажа на теб да звъни като го отрежа тая ве4ер
).
( нищо 4е имаме и в банята
).Просто съм се нау4ила да си по4ивам от работа.Ако щете вярвайте, ама съм в информационно заръмнение -особено през седмицата, когато не съм на работа.
( а и черпнята на Дани не става за малки деца
).Та- ДАрия си заби главата в един стол, докато ме преследваше между стаята и терасата.И сега е със синка на 4елота и острани до слепоо4ието...
.Мазнах я с олио( нали с това трябваше
)