как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 920
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
kamyst , за да разсеем всички съмнения, в какъв интервал от време са правени снимките?

# 76
Първата е през август,сиропа пих през септември (началото ),а последните са от днес на обяд:)

# 77
купувам

# 78
  Rolling Eyesбравоооооооо супер...запалих се много аз правя зелевата диета в момента,но не я спазвам стриктно Embarassedколко грама е това шишенце,колко и как да го пия там в сайта не искам да 4ета кажи ти как  го пи ако може по-подробно?благодаря

# 79
  Rolling Eyesбравоооооооо супер...запалих се много аз правя зелевата диета в момента,но не я спазвам стриктно Embarassedколко грама е това шишенце,колко и как да го пия там в сайта не искам да 4ета кажи ти как  го пи ако може по-подробно?благодаря
Нинче, вземи прочети в сайта де.Какво значи"в сайта не искам да чета"?
500 мл е шишето.

# 80
  • Пловдив
Би ми било любопитно след месец как ще е.  newsm78

# 81
И аз се записвам за проба.

Благодаря,Kamyst,че сподели с нас твоят успех  bouquet.

Успех и на всички решили да пробват Hug.

# 82
Супер ВИДИМ резултат  smile3501

# 83
Kamyst,резултатите ти са страхотни! Peace

# 84
  • в зоната на здрача
Ле,ле тва вече се казва резултат. Crazy
Полудях,ще го поръчам ,та ако ще мажО да ме изгони,
нали ще ме изгони слаба кво ми пука... hahaha hahaha

# 85
Добро утро!При мен вече мина месец ,откакто съм го пила и резултата се запази.Е, да си призная малката имаше рожден ден-хапнах торта, ходих на пица веднаж ,но един път в месеца не мисля че е проблем да се отпуснеш, стига да можеш да се спреш.Продължавам да не ям хляб ,не пия газирано и си заслужава усилието(сами виждате).Обещавам редовно снимки,за тези ,които се интересуват.УСПЕХ!!!

# 86
аз изкарах с едно шише,започнах от 95кг сега съм 84.просто не чувсвах глад и нямах нужда да пия повече от 3-4 чаши на ден.

kamyst, наистина си видимо отслабнала, но как ти стигна само 500 мл. По колко мл пиеше на ден? Защото и аз искам само едно шише да си поръчам, но е много малко за 10 дни.

# 87
 newsm78 :)kamyst,казваш 4е сега си 84кг.,но колко си висока????????на снимката си супер слаба за тези килограми и в лицето разликата е видимо разли4на #Crazy Joyмного съм изненадана приятно-браво на теб

# 88
Здравейте  bouquet
kamist страхотен резултат, браво.
Започвам да се навивам да си го поръчам. Имам за сваляне около 10 кг. и то точно в тази област като теб.
Свалих 10кг. с диета и акопунктура, но взе да ми омръзва.
Момичета, друга поръчала ли си го е и има ли ефект.
Благодаря Laughing

# 89
Да попитам и още нещо
накои пил ли е "Захир", той е по-евтин (около25 лв. за 20 дни)и отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт