Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 525
Надявам се, че Сопраното не чете в момента..Направо ще повърне..

# 526
Аааа той не е убил нищо.Някви други от групата са я утрепали, милата. Месото се дели между всички.

Вълчо, той и вълк е убивал. Имамв вкъщи вълча кожа.. тва му е голямата гордост.

ДеЩо, не е бил той. Към 5 часа следобяд се беше прибрал...

# 527

Julie. Ако имаш машинка за месо го смели. Прекарай с месото през машинката и две -три корички от хляб. Шибни на каймата 2 глави лук ситно нарязан и шепа чубрица. Осоли и омеси хубаво. Утре ще сложиш яйци и ще правиш кюфтета. Ципите ще останат омотани около ножчетата на машинката.
Това за убития вълк не трябваше да ми го написваш. Сега ще сънувам кошмар как мъж ти дебне вълци и ги стреля със сачми.

# 528
Да, част от месото ще стане на кифтета.

Да те успокоя... ходи веднъж в годината на лов. Максимум два пъти. Надали ще застреля втори вълк. Спи спокойно, съвестно ми стана.

# 529
  • София
Сърна в месомелачка.
После - кюфтаци.
Т'ва си е мега екзистенциално преживяване.
За тая вечер приключих с яденето. Sick

# 530
Стига бе хора? Вие като ядете кюфтета, какво мислите, че е това... какво като не е сърна, а е свиня.. все животинка. Това месо е донесено, за да бъде изядено... нормално е...

# 531
  • София
Да, де...ям месо.Аз съм си хищник.
Ама ми е гадно за сърните.НЕ зная защо.
КАто съм гледала на село как колят прасе, що рев съм изревавала, щото съм го познавала Mr. Green

# 532
Надявам се, че Сопраното не чете в момента..Направо ще повърне..
И на мен ми се повръща.
Сърните плачат. Преди да умрат.
Баща ми също беше ловец. Веднъж видял как умира сърна. Разказа ми.

# 533
ама то и на мен ми е мъчно... и много сме се карали навремето по тоя въпрос. ама.. страст му е. от такъв край е. там половината мъже са ловци. не мога да го спра.
ама няма да хвърля месото я. то е деликатес, хората луди пари дават за такова.

# 534
Тая вечер много хард го раздавате...
Вергилия дрогирана...  Mr. Green
Опитвате се да уморите и Марчето  Crossing Arms
Марче, ако още си в състояние да четеш, си направи компрес от вода и оцет на челото, съответно 3:1. Можеш и чорапи да накиснеш в сместа и да обуеш.

# 535
Е, не, мнението на как Сийка ме довърши. Край, ще сънувам я кошмари, я месо няма да мога да хапна скоро. Ако ще и свинско да е ще виждам плачеща сърна  ooooh!

# 536
Съвземете се, алоу! Не знам дали плачат... ама пък разни хищни котки как ги ловят и ядат... направо лошо ми става. Ама това  е положението, Минке.

Ще взема да го сготвя цялото и да ви поканя на вечеря. Да ви мине мъката по сърните.

# 537
И зайците плачат. Пищят като бебета.

# 538
И зайците плачат. Пищят като бебета.

всички плачат. но нещо трябва да се яде. а за жабите, дет стават на жабешки бутчета, жал ли ви е?

# 539
  • София
И телетата били плачели.
В очите им се четял ужас, като ги убивали.Казват, че в тялото им се изливали огромни количества стресови хормони, затова било ужасно да се яде месото им.

Това, вероятно се отнася за всички животни.
Но хората сме хищници все пак.Това си е.

Общи условия

Активация на акаунт