Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 540
И зайците плачат. Пищят като бебета.

Вярно е, много е гадно  Sad
Имах заек на вилата и една нощ като се разпищя  Shocked Хукнах и добре, че успях да стигна на време. Някаква гадина се беше опитала да го удуши   Close

# 541
Стига, че ми се отяде. Много сте лоши.  Crossing Arms

# 542
На мен основно защото преядох, но и заради прочетеното ми се  Sick

# 543
Ау, убийци. Срам ме е от вас и ви напускам!

# 544
  • София
Ау, убийци. Срам ме е от вас и ви напускам!

Сопри се, Сопрано!!

# 545
Ах какви сте лицемери! И утре вечер пак ше набивате пържоли, кюфтета и пилешки филенца със сметанов сос и гъби!

# 546
  • UK
И на мен ми се отяде, видях профила на една любима съфорумка...

# 547
И утре вечер пак ше набивате пържоли, кюфтета и пилешки филенца със сметанов сос и гъби!

Що утре вечер, още тая  Mr. Green И между другото, точно това готвих - пилешко с гъби, сметана и топено сирене  Crazy

# 548
споделям,че направих това

# 549
  • Пловдив / София
Ама пък да ви кажа кюфтета от сърна са мн. по-вкусни от свинските.
Верно и на мен ми е жал. И аз съм плакала за едно теле, ама човекът е хищник при това на едно от най-горните стъпала на хранит. верига.

# 550
Ах какви сте лицемери! И утре вечер пак ше набивате пържоли, кюфтета и пилешки филенца със сметанов сос и гъби!

Извинявай!  Embarassed

# 551
Що утре вечер, още тая  Mr. Green И между другото, точно това готвих - пилешко с гъби, сметана и топено сирене  Crazy

сигурно и бройлети реват преди да им клъцнат гръкляна...  Mr. Green

# 552

Извинявай!  Embarassed

щи запазя едно кифте, да знаеш Mr. Green

# 553
сигурно и бройлети реват преди да им клъцнат гръкляна...  Mr. Green

Не, но се мятат... Sick Веднъж присъствах без да искам на такава батална сцена и оттогава много рядко ям пилешко. Готвя често, но почти никога не ям  Stop

# 554
Споделям, че тази тема се изроди в "какво сготвих днес". Чувствам се дискриминирана. Само за храна говорите. А аз не съм нито кулинар, нито чревоугодник.

Общи условия

Активация на акаунт