Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 555
Добре, че Реза не чете тука. Реза, не чети!

Брат ми скоро гледа един филм за клане на животни за месопреработвателната промишленост и се отказа да яде месо. Каза, че бил потресаващ. Аз отказах да го гледам.

# 556
Споделям идея. Така както е тръгнало, едната от двете теми ще си замине - спамочатът или споделете. Дано да не е тази, но много взеха да си приличат. Аз предлагам да споделяме по две (+-) неща на ден и да се въздържаме от чат. Знам че понякога е увличащо, но нека не се оливаме.

# 557
Споделям, че така ми е бръмнала главата, че изобщо нямам спомен дали съм писала скоро в темата. Имам някакъв блед спомен, че по едно време тръгнах да пиша, но дали успях да си пусна постинга, или бях възпрепятствана, тотално бяло поле. ooooh!
А, сега видях какво е писала Калин, ами да, тия дни забелязвам нещо такова. Тука много се разхайтахте нещо. Joy Аз почти не пиша, нито тук, нито в другата, така че, смея да твърдя, имам обективен поглед. Mr. Green

# 558
какво толкова имате против чата? Rolling Eyes
Толкова е възбуждащ.. Flutter
Не днешният, разбира се..Ужас някакъв..Аз мислех, че за глиган говорите, пък то за сърна.Не че има разлика голяма,... животно е..Имам угризения..Баси..

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 23:04 от Amarena

# 559
  • UK
Мненията тук нямат нищо общо с чата в другата тема. Там е чат, тук си говорим. Тук няма безмислени мнения, отговаряме си една на друга. Ограничаването на мненията обаче би я направило отчетна.

# 560
Искам да споделя с вас две снимки, направени от мене.....и да кажа, че ме е срам.....защото трябваше да съм гид на чужденци, за да видя това......

и двете произведения на изкуството датират от тракийската епоха, намират ми се, дето се вика, на една ръка разстояние-в Националния Исторически музей. Не бях стъпвала.....и си го признах на чужденците.
П.С.  Буквално са "откраднати" с телефона ми, установих, че качеството е направо високо за телефонни снимки.

# 561
Според мен за да съществува толкова време тази тема и да се радва на такава популярност явно от нея има нужда и това, че понякога писанията не са точно споделяне (макар, че какво значи споделяне) и разменяне на реплики е също споделяне - на опит например... но темата е нужна на потребителите, списващи в нея такава каквато е и ако не може да има диалог в нея, а само доклад кой какво скоро ще потъне в забвение....

# 562
А кои модераторства днес вечерта? Че ме заплашиха с него/нея преди малко. Да си кажа предварително - страх, нестрах - не ме е страх. Sunglasses

# 563
  • София
Жозефина, и аз все се каня да посетя изложбата.От миналата година току се присетя и пак отложа.Ти отново върна мерака ми.

# 564
Мненията тук нямат нищо общо с чата в другата тема. Там е чат, тук си говорим. Тук няма безмислени мнения, отговаряме си една на друга. Ограничаването на мненията обаче би я направило отчетна.

Съгласна! Peace Вярно е, аз съм от ТАМ Mr. Green, и го признавам, там си превърташ страници докато стигнеш до някакъв що годе смислен пост, другото са малоумни чаршафи на цяла страница, от които да ти забива компа. Не моя де, щото моя не забива, ама ми споделиха. Joy
Обаче какъв е смисъла от това сравняване, идеята е, всеки да разпуска както намери за добре. Пожелателно би било да се съобразява с другите, но това явно е твърде сложно и е въпрос на възпитание.  

# 565
Жозефина, и аз все се каня да посетя изложбата.От миналата година току се присетя и пак отложа.Ти отново върна мерака ми.
То не е само тракийското интересно, има и други неща....абе въобще, язък, че се бием в гърдите какви сме българи. ooooh!
Ако имаш желание-обади ми се, искам да отида още веднъж и пак да разгледам на спокойствие, но съм "възможна" само събота/неделя.  bouquet

# 566
Споделям, че спамо чата е съвсем различен от това тук. Казах вече, че имам чувството, че цитатите там ще ме глътнат. Веднъж, два пъти се опитах да чета.. ми.. нищо не разбрах. Само цитат в цитата... до безкрай.

# 567
Днес съм се Фанала да споделям. Сега разбирам, че сред "любимите" ми съфорумци има такива, които се занимават с "правосъдие и вътрешен ред". ДС си е ДС - работи и сега. Това не е параноя - истина е. Вие, чувствате ли се манипулирани, когато ви заплашват, без основание?

# 568
  • София
Не е параноя, наистина.
Чувствала съм се манипулирана, дори нещо повече Confused

# 569
Днес съм се Фанала да споделям. Сега разбирам, че сред "любимите" ми съфорумци има такива, които се занимават с "правосъдие и вътрешен ред". ДС си е ДС - работи и сега. Това не е параноя - истина е. Вие, чувствате ли се манипулирани, когато ви заплашват, без основание?
   Постта ти е загадка за мен, въобще не разбирам какво имаш предвид и държавна сигурност какво общо има с форума, но пък ми е любопитно.

п.п. Да изфилосфствам, проблема на темата не е в това което се пише, а в своебразния чат, който се получава, което се противопоставя на идеята, че това всъщност е форум, а не чат канал.

Общи условия

Активация на акаунт