Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 585

Споделям, че и на мен ми се ходи на планина, с банда или без, все едно.

И на мен, много.

Вчера бяхме на Делфинариума във Варна, Александра е много впечатлена, сдоби се с плюшен делфин и непрекъснато прави демонстрации с него Crazy Нищо, че вчера беше много студено, успяхме да разгледаме и Аквариума в Морската.

# 586
Nadejdica, подсети ме, че още не сме водили дъщеря си в Делфинариума....

# 587
Интересна статия - въпросът е да реша в коя графа попадам  newsm78

# 588
Естер, пусни снимка, ще ти помогнем!

# 589
От днес съм вече безработна. Напуснах по собствено желание заради серия неуредици...Ама ми е мъчно за колегите Confused И затова сега съм ги прихванала на кю-то Embarassed Ех, много ми липсват...

# 590
Винаги съм си мислела, че  е голяма тъпотия това да се типизират циците по тоя начин, пък връзката с характера- съвсем. Ами, ако са силиконови?

# 591
Сопрано, ето моля експертно мнение по макет кой тип е този бюст

Дренка, ако са силикон съди се по естествената форма, много ясно  Peace

# 592
...ако са силикон съди се по естествената форма, много ясно  Peace

Тогава едва ли на някой ще му пука за естествената форма... Mr. Green

# 593
... пък за характера на притежателката още по-малко  Mr. Green
И все пак, нека експерт Сопранов да се изкаже, да знам веднъж завинаги къде да се причислявам   Crossing Arms

# 594
Споделям, че не разбирам на повечето от пишещите тук хора ненавистта към спамо-чат темата. Не ви харесва, не влизате там. Какъв е проблемът, не стана ясно и от последните 3 страници, предхождащи постинга ми.
Споделям, че в тази тема отдавна се е сформирала групичка, която явно се чувства домакин на темата и случайно разписали се форумци в нея, не биват толерирани да го правят отново. Защо ли?
Лек и усмихнат ден, споделящи!

# 595
Спам не спам ще си призная, че ми е приятно да водя диалози тук, въпреки че и само да споделям не е лошо. Отивам да си огледам циците.

Моите ги няма или поне не се разпознах из тези плодове. Има ли гравитационно победени плодове?

# 596

Споделям, че в тази тема отдавна се е сформирала групичка, която явно се чувства домакин на темата и случайно разписали се форумци в нея, не биват толерирани да го правят отново. Защо ли?

Това и аз го забелязвам.

# 597
Сопрано, ето моля експертно мнение по макет кой тип е този бюст

Дренка, ако са силикон съди се по естествената форма, много ясно  Peace

Лимон са.

Спамочата "тема" ли го наричате? Ух на дядя!

# 598
Хм, лимон, добре, съгласи ме...като се замисля характерът ми пасва с описанието за лимона, но аз бях решила, че съм круша...а с макета сме почти 1 към 1 - не познавам формите, това си е  Crazy

# 599
Не спамете, споделете, и моля не се групирайте.

Споделям обява в сайт за запознанства, и отговор. (Не е виц.)

Обявата: "На 25 години съм, и съм хубава (всъщност- ослепително красива) и не искам да си губя времето. Търся съпруг, който да прави $1милион на година."

Отговор (от банкер от JPMorgan): "Да, аз правя. Ако това ще е базата на размяната, искам да отбележа, че след 5-10 години ослепителната ти красота ще залезе, а моите пари ще са се умножили. В търговията с ценни книжа, това е позиция за търгуване (като се влоши-продаваш). Хайде да се споразумеем за договор за временен наем."

Общи условия

Активация на акаунт