Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 570
Чат се получава във всяка втора тема, в клюкарника поне, добре ще е поне Споделете да съществува, за да поема 90 % от необходимостта от подобен род общуване и споделяне. Лично аз мисля, че ако я няма тази тема, нещата няма да се променят - просто ще се наводнят много повече другите теми, където пък съвсем нямат място лични разговори и обсъждания...

# 571
Днес съм се Фанала да споделям. Сега разбирам, че сред "любимите" ми съфорумци има такива, които се занимават с "правосъдие и вътрешен ред". ДС си е ДС - работи и сега. Това не е параноя - истина е. Вие, чувствате ли се манипулирани, когато ви заплашват, без основание?

Имена моля Flutter На мен никога не ми се е случвало, затова ми е още по-интересно.

# 572
Манипулацията манипулативна- дело на всички. Peace

# 573
Манипулацията манипулативна- дело на всички. Peace

Абе на кой му пука?

Нещо разтоварващо!

# 574
Защо така, напоследък не мога да се разтоварвам?Само се натоварвам.

# 575
Днес съм се Фанала да споделям. Сега разбирам, че сред "любимите" ми съфорумци има такива, които се занимават с "правосъдие и вътрешен ред". ДС си е ДС - работи и сега. Това не е параноя - истина е. Вие, чувствате ли се манипулирани, когато ви заплашват, без основание?
Понеже знам за какво говориш, ще ти отговоря с една възкратичка дума-НЕ. През едното ми око влиза, през другото-излиза.
Имам си една максима и я прилагам с пълна сила....да ти кажа, помага.

# 576

Допускал съм мисълта, че нашия форум не може
да е останал встрани от полезрението на ДС.

# 577
Бях на турне по родните места. Преядох. От маса - на маса.
На мен темата така ми харесва, и без това е от малкото, в които пиша. Ту всеки си пише каквото му е на душата и никой не го го забелязва, ту се получава разтоварващ диалог. Дано някой модератор не реши, че е спамо-чат.

И стига с тая ДС, бе хора! Досада абсолютна! Добре, че почна предизборна кампания, че да спрат с тези досиета.

# 578
СпИциално за хората от ДС искам да споделя, че: от 3 месеца откак съм в тоз елитарен град, в тоз елитарен квартал, но не мога да свикна с лайняната обстановка. Тази сутрин отново настъпих кучешко лайно, което обяснява настроението ми.

След 2 седмици ще приютя кученцето на свеки и се заклевам тържествено да обирам екскраментите на подопечното добиче, но не и чуждите. Другите селяндури да си ги събират сами. Аз казах!

# 579
Летящата, ако елитарният квартал съвпада с моя-то вземи да ми звъннеш елитарно на първия ми-НЕелитарен-номер. Щото си имам и втори, елитарен-за свободно дрънкане по 100 мин. на месец. Mr. Green

# 580
Да споделя.
Снощи много лошо се скарахме с мъжа ми.
Ама много лошо.И то пред детето.Ужасно.
Искам да го набия, така да го набия, че всичката лошотевина да му излезе през задника.Много проклет мъж си имам.
Споделих.
Не ми олекна.

# 581
Кравич, ти по-добре кажи намерихте ли даскалица за малката. Между другото, за Лозенец само това чувам. Лайна та лайна. Имам там приятели, на Милин камък живеят, едни други приятели ходят там да спят като са в Сф и като се върнат само това слушам - тая София, само кучешки лайна настъпвам в тоя Лозенец...

Julie, не четеш момиче. Мъжа ти се е върнал снощи от лов нали. Аз ги видях в събота към 6-7. Още вярвам, че е бил той.  Laughing

Нямам много за споделяне, балкана ме омая, не ми се виси в града, ходи ми се по баирите, че времето беше лошо и повече в къщата и двора седяхме. Децата добре се наиграха, на хамаче се люляха, хвърляха камъчета в реката. Как мислите се координира банда от 21 възрастни, 9 деца и 3 кучета. Чист екстремизъм, голямо приключение. Само в петък да не беше валяло цяла нощ и полянките да бяха сухи.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 09:54 от ДеЩоВиди

# 582
  • Пловдив
Ах какви сте лицемери! И утре вечер пак ше набивате пържоли, кюфтета и пилешки филенца със сметанов сос и гъби!
Като сготвиш  chef - обади се. АЗ искам да ям. Обичам месо, качествено месо. Не ям кренвирши и малотрайни колбаси въобещ, но дивечовото е друга бира. feeding

# 583
СпИциално за хората от ДС искам да споделя, че: от 3 месеца откак съм в тоз елитарен град, в тоз елитарен квартал, но не мога да свикна с лайняната обстановка. Тази сутрин отново настъпих кучешко лайно, което обяснява настроението ми.

Летяща, откога си в Париж, бе?!

# 584
Споделям, че и на мен ми се ходи на планина, с банда или без, все едно.

Общи условия

Активация на акаунт