Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 600

Споделям обява в сайт...

Кикикики, ама и продавачка  Whistling

# 601
Никой няма нищо против спамо-чата. Който иска да се вихри там, да се вихри, аз не чета.
Въпросът е в това, обаче, че тази тема заприличва твърде много на него. А две такива теми няма да бъдат толерирани дълго, ясно е.
Който иска да споделя, е добре дошъл. Ако обаче иска да спами - не. Тогава в спамо-чата.

# 602
Споделям, че не разбирам на повечето от пишещите тук хора ненавистта към спамо-чат темата.

Не, не е ненавист, по-скоро е ирония с препратка, когато "Споделете" стане чатоподобна и безмислена.

Не ви харесва, не влизате там.

Не влизаме де, погледни пак по-горе, ебаваме се.

Какъв е проблемът, не стана ясно и от последните 3 страници, предхождащи постинга ми.

Тук заприличваш на пратеник на спамърите, носещ заплашително писмо и полица със застраховка с клауза-никога не споменавайте спамочат темата!

Споделям, че в тази тема отдавна се е сформирала групичка, която явно се чувства домакин на темата и случайно разписали се форумци в нея, не биват толерирани да го правят отново. Защо ли?
Лек и усмихнат ден, споделящи!

Много важни работи ни сподели, не разбрах само ти от кои, от изброените от теб, си?

# 603
Много важни работи ни сподели

Обещавам да не нарушавам спокойствието Ви повече!

# 604
  • UK
Това са глупости - първо, никой не посреща новите на нож тук, всеки може да си пише, стига да има какво да сподели. Второ, никой не ненавижда спамочата, на мен лично темата не ми харесва, затова и не пиша в нея, но искам да я има, за да не се премести чата именно тук. Трето, групичка наистина има, къде няма? Нещо лошо ли има?

# 605
Не се яжте, безмислено е. Всеки има право на избор. Нека сме хипари. Мир и любов  Peace

# 606
Не се карайте, бийте се, рингът - в чата.

# 607
Няма начин при споделяне да не се разменят реплики..Не е ли така и навън, по широкия свят? Hug
Иначе е монологизиране.Последна степен на пиянство. hahaha

# 608
Това го разисквахме и преди, няма споделяне без отклик от другия.

Иначе е монологизиране.Последна степен на пиянство. hahaha

И по-лошо, по-лошо ... Joy

# 609
  • София
Но да не забравяме все пак, че два монолога не са диалог. Wink

# 610
Тъй де, всеки да пише където му е кеф...как си съществуваха в мир и любов двете теми, а който иска винаги е добре дошъл тук, не съм забелязала някой да е бил изгонен...В спамо-чата също е групичка, тук - основно също, лошо няма...Защо се надигнаха тез междугрупови заяждания... Понякога се прекалява с чата, ама не мисля, че е чак толкова застрашително. Ако е - ще ни предупредят. Айде мир и любов (без кифлички и кафе  Mr. Green)

# 611
Защо без кифла и кафе? Искам кифла. Mr. Green

# 612
Да, нито е чат, нито е отчетна, а Споделете, който се чувства готов да споделя, да заповяда.
Кафетата и кифлите - за мен  Mr. Green (щях да напиша кюфтетата).

# 613
Споделям, че аватарът на Надеждица все
ме обърква, мисля си, че пише Кроасания.
Проблемът, разбира се, не е в моя телевизор.

# 614
Лично аз не виждам връзка между двете теми, че чак пък и противопоставянето им...Не знам там дали има споделящи, но тук има спамващи. И едните и другите тук понякога оспамват темата. Спамочата не е тема, обаче, в тва е разликата, дори в заглавието може да се види. И не виждам защо трябва да харесвам някоя тема и пишещите в нея. Не я харесвам и не пиша в нея. И не, не съм хипи, тоя ми период мина. Когато един бар и клиентелата не ми харесва, не влизам в него и не карам пиещите там да харесват друг бар. Наздраве, обяд е!

Общи условия

Активация на акаунт