Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 615
Споделям, че съм болна. Боли ме гърло и ме втриса.

Споделям също и че не съм в час с форума. Вече и в Споделете има обидени. Жалко. Темата е много хубава, дано не си отиде. И все пак, чатът тук е друг вид, не е "онзи" чат.

# 616

На болни съфорумки препоръчвам горещ чай или горещ мъж без значение,
важно е изпотяването.

# 617
Споделям, че аватарът на Надеждица все
ме обърква, мисля си, че пише Кроасания.
Проблемът, разбира се, не е в моя телевизор.

Що, бе Shocked

# 618
Споделям, че се разболявам и това ме плаши.
Зверски ме боли главата и всички кокали.
Мъжът ми го няма, Вълчо, друго лекарство да се сещаш?

П.С. За компенсация на мъжа майка ми е дома. Готви. За какво са тъщите Laughing

# 619

горещ мъж без значение,
важно е изпотяването.

РОкси, между "мъж" и "без значение" няма запетайка. Но нека Волф да си каже де...

# 620
  • София

горещ мъж без значение,
важно е изпотяването.

РОкси, между "мъж" и "без значение" няма запетайка. Но нека Волф да си каже де...

Много ясно - с мъжете, дето имат значение, изпотяването е извън леглото.

# 621
Споделям, че се разболявам
но и

Мъжът ми го няма, Вълчо

все пак.

# 622
Точно тук идва значенито на "без значение", Лиске  Simple Smile

Аз засега ще се възползвам само от горещия чай. Пък ако до довечера настигна Рокси в болежките и започнат да ме болят и кокалите, ще пропусна горещия мъж.

# 623
  • Пловдив / София
Споделям, гладна съм.
Нямам търпение да изляза в почивка. Ще ходя и да си избера някаква книга от книжарницата.  Grinning

# 624
  • До хладилника, който обичам
Аз не схванах...какъв е проблемът, обяснете ми. Това, че тук, в тема Споделете, не се толерира спамо-чатът и форумци, опитващи се да завържат такива, не биват насърчавани ли? Tired Е, не може целия форОм да е спамо-чат.
Впрочем доста хора виждам, които успешно пишат както тук, така и в спамо-чата, явно разграничават нещата и това не стои като дилема пред тях.
Не съм хипар, аз съм хейтърка.

# 625
Споделям, гладна съм.
Нямам търпение да изляза в почивка. Ще ходя и да си избера някаква книга от книжарницата.  Grinning

Дадоха ми да чета новата на ваня Щерева, 30 неизвинени се казва. Не е лоша, но много досадна в тази си разпечатка, печатарски шрифт на рециклирана хартия на квадратчета като тетрадките за началното училище..много досадно, би трябвало да е оригинално, но ми затормозява очите. Съсредоточавам се върху съдържанието. Кажи после какво си си избрала.

# 626
Новият Кит кат капучино не е никак лош. После пак ще рева, че имам кариесИ. Яде ми се ного и всичко. Тъпча се като прасе. Това от ПМС ли е?

# 627
Не съм фен на Ваня Щерева писателката. Хубаво е човек да знае, докъде се простират възможностите му.

# 628
  • До хладилника, който обичам
Яде ми се ного и всичко. Тъпча се като прасе. Това от ПМС ли е?
От сезона. Запасяваш се за зимата. Не обичам зимата, ама никак. Студено ми е и гадно. Полата ми се набира по чорапогащника (мразя чорапогащи!), а после ще трябва и да излизам в това неприятно студено време, ъх.
Купих си много Лукяненко на руски и малко Пратчет (1 бр) на английски, още го няма преведен. Траляля.

# 629
  • UK
Навън студено ли е? Вчера беше много студено, а днес изглежда по меко, ама може и само така да изглежда... Сънувах че започва да вали сняг.

Общи условия

Активация на акаунт