На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 278
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
ani_4ka хубави цветя са ти подарили  Grinning
Първото е Пахиподиум сигурно знаеш и стават доста големи и много красиви. Моя в момента се готви за зимен сън и му опадаха листенцата, но виж го колко е голям http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=23

# 316
Първото е Пахиподиум сигурно знаеш и стават доста големи и много красиви. Моя в момента се готви за зимен сън и му опадаха листенцата, но виж го колко е голям http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=23

таша, как се раzклонява така? аz имам един и не виждам някъде да е тръгнал да се раzклонява  newsm78

# 317
Моят бенджамин го подстригвам само пролетно време. Пробвах да захвана от клонче, но нищо не стана.

За драцената - реже се връх около 15-20см поне и се слага във вода да пусне коренче. Отрязаното стебло се покрива с восък за да не загние и след 2 седмици от там излизат разклонения.

# 318
  • На края на света !
То почти всички растения се подстригват през пролетта ,нао на мен сърце не ми дава да ги подкасрям тогава с излезлите нови листенца,затова го правя сега Peace

# 319
Ооо, аз по принцип много трудно се навивам да подстригвам цветята си. На Бенджито му окастрих някои от старите клончета, по които нямаше листенца и сега целият е станал в листа и е много красив. Млади и зелени клончета не пипам Simple Smile.

# 320
аз също си мисля, че би трябвало напролет да се "подстриже"  Rolling Eyes при единия ми бенджамин не ми харесва особено короната и затова живо се интересувам от въпроса  Mr. Green

а на прекрасната ми жълта хризантема, с която се похвалих преди няколко седмици, започнаха да й съхнат пъпките  #Cussing out някой има ли идея защо

# 321
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
schneee, с какво топлиш стаята дето е хризантемата? Да не я местиш.
Аз прибрах китайската си роза, няма как студено е на балкона, имаше 10 пъпки, вече 8 изпадаха Sad

# 322
мисля, че не й е студено - вече започвам да се отчайвам с тези купени хризантеми  #Cussing out но се надявам догодина да ми се отблагодарят за изхабените нерви Mr. Green

имам още един въпрос: като приберете мушкатата, изведнъж ли спирате да ги поливате, или по малко все пак поливате newsm78

# 323
  • На края на света !
А моя въпрос е защо държите хризантемите на топло ,та те са есенни растения и не са хич капризни,моя съвет е оставете ги на едно място задължително да има светлина и не ги закачайте ,поливайте ги редовно ,не обичат хич засушаването ,schneee може би затова са клюмналите пъпки Peace

# 324
еми да, ама тези декоративните уж са стайни  Crossing Arms  Thinking държа ги вътре, защото ми радват окото повече  Rolling Eyes на терасата не стоя много-много Mr. Green за поливането го знам, даже ги пулверизирам всеки ден Rolling Eyes

# 325
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Идеята на въпроса ми беше, че ако топлиш примерно с климатик той хем духа, хем суши въздуха.

# 326
  • На края на света !
Ами незнам момичета те са толкова издръжливи ,знам ли какво може да и е newsm78

# 327

таша, как се раzклонява така? аz имам един и не виждам някъде да е тръгнал да се раzклонява  newsm78

Ами излезе една издънка така от нищото и така станаха две  Grinning

# 328
Аз до колкото разбрах се реже и то само се разклонява, но виж твоето се е разклонило само. Ама така ли ми изпадват листата всяка есен?

# 329
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
на 2 от лимоните ми им пожълтяват листата и падат  Confused

на прозореца са. май им е студено. преместих ги. други идеи? не е хлораза. птосто стават жълти.

имам нов банан. и той порастна в банята. hahaha
дано оцелеят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт