Наближаването на ДЕКЕМВРИ малко нещо ни изнерви

• 13 249
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Тъй като наближава края и на тази темичка,ето идея за заглавието на новата:
Всички мами тръпнат в очакване,Декември да чуят бебешко проплакване.

# 271
Здравейте момичета...ей ние сме състезатели по писане...
Veshti4ka аз май ще имам подобни ядове с лекарката...не съм я виждала 2 месеца..нещо май със здравето не е добре, а искам да си говоря за раждането с нея...подозирам че ще ми тресне някоя бомбастична сума,защото влиза като частен лекар в Тина Киркова да изражда...но ако е много над нормалното няам да стане Naughty ще си търся друга лекарка, дано само не е късно....
Аз също живея на оградата на Тина Киркова Hug и съм се настроила да раждам пак там...ама ще видим тази работа...
Та момичета които ще раждат с уговорка...кажете какви суми са ви казали за раждане...не ме интересуват докторите....просто сумите за да сме подготвени как да реагираме когато ни кажат цифрата Whistling
ЛЕк ден на всички!

# 272
  • Sofia
Добро утро, момичета!
Да се разпиша и аз, че като гледам ще свърши темата. Ма такива сме скоростнопишещи...
Комплекта и на мен много ми харесва , а това Илиянци ми се пада точно на другия край на София, но пък за 36 лв. си заслужава екскурзията. Някой ми каза, че сега било ремонтирано нещо и имало отделни магазинчета и нещо като Мол. Вярно ли е или все още си е гадно като едно време?

Shantal ако не е тайна откъде си взела грейката. Много е сладурска

Maginty, от Walmart го взех, но мисля, че не доставят до Бг. Munieca мисля беше писала веднъж нещо , че с UPS става , но не съм сигурна.

А относно лекарите и плащането , аз си знам , че ще раждам при моя доктор и той си знае , че ще раждам при него, само че за пари изобщо не е ставало дума до този момент. Но да си призная честно колкото и да ми каже , ще си ги дам  Blush  Иначе моя приятелка ражда в Шейново, секцио , но по медицински причини (бебчо беше седалищно) при този Мишел и й беше взел 1000 лв. плюс 200 лв. за тази инжекция за Rh - то и дори не беше във ВИП стая. Е това ми се струва малко ... как да кажа ...

# 273
Момичета,може ли да попитам нещо извън темата -знае ли някоя от вас къде се вади документ за тежест на жилище и каква цена изисква?Ако някоя от вас знае моля кажете ми.Този документ е за това да се декларира,че имота не залаган и ипотекиран.

# 274
  • Sofia
Момичета,може ли да попитам нещо извън темата -знае ли някоя от вас къде се вади документ за тежест на жилище и каква цена изисква?Ако някоя от вас знае моля кажете ми.То зи документ е за това да се декларира,че имота не залаган и ипотекиран.
Това в София ли или в Монтана ?
В София се вадят на Попа , отзад в една жълта сграда.
Дано да съм била от полза
Успех!

# 275
mamaYanni по принцип не може да те уволни, това може да стане, само ако си закрие фирмата или премахне тази длъжност (мисля, че така беше). А за годишния отпуск - също няма как да ти откаже, това ти се полага по закон и нищо не може да направи, както ти е казала Ивето, ти си пусни молбата, пък да го видим де ще ходи. А след 2-те години, като не те иска на работа ще ти плати отпуските, които ти се полагат за 2-те години и така. Все пак за 20 дена няма смисъл да се махаш от там. Това най-малко ти се води стаж и т.н. А не мисля, че си заслужава и да ходиш на работа тия дни, защото вероятно няма да си ефективна, и само ще се ядосваш и ти, и останалите. Пусни си една молба, пък виж какво ще стане (може и с неговия счетоводител да говориш...).
Добре дошла на новата мама  Hug
lionkata доколкото знам всяка болница си има определени суми за всяко нещо. А вече докторите ако искат повече не знам. Аз лично не мисля да плащам на никой, ама ще видим. И аз съм решила за Тина Киркова, макар, че до сега и една болница не съм видяла, луда работа моята.
Shantal има Мол, и е направен хубаво Simple Smile Точно до китайците се пада (нали и те са в едно огромно хале, но няма нищо общо с МОЛ-а). Иначе сергииките пак си ги има, но определено по навътре е по-евтино от тези по отпред! Панталона с който ме видяхте е от МОЛ-а там, и то за 32лв. (сега може да има и зимни варианти, защото моя е доста тънък за това време).
larisa би трябва да е в нотариата (довечера, ако не забравя ще видя нашите документи за жилището, което купихме)
Айде мамчета, приятен ден, днес го дават затопляне, та дано найстина се постопли днес Simple Smile

# 276
Шантал,става въпрос за Монтана EmbarassedАз мислех,че трябва да се вадят от някоя институция затова попитах.

# 277
  • Варна
този Мишел и й беше взел 1000 лв. плюс 200 лв. за тази инжекция за Rh - то
Kак така ще й взима пари за инжекцията! Тя си се полага от ЗК! Твоята приятелка не е ли здравноосигурена! Или като се плаща за избор на екип, цялото раждане си минава на частно, а не по клинична пътека... Ох, нещо немога да се оправя с тия избори на лекари...

# 278
добро утро и от мен  Grinning

днес май ще е слънчево по някое време въпреки сутрешния студ Simple Smile майка ми дойде да изведе Ема. това хубаво ама като се наведе и така ме сбуторяса в един ъгъл, точно шкембето си притиснах. не гледа таз жена ни къде ходи, ни кой бута - като бизон. жалко че не живея в Бъкингамския дворец - там поне място в коридорите бая има мога и с слон да се размина  Mr. Green

бабо тонке къде е тоз магазин за палта? дай ми адреса плс. и ако се сещаш за още някой и него  Hug

за обиколниците за мен това е най нерационалното нещо дето някой е измислил. така де като съм оперирана вместо да си лежа и само да светна лампата и да погледна бебето от леглото си през неговите решетки, аз трябва да ставам и да се надвесвам за да го видя, че обиколниците пречат. и сега се сещам че предния път си мислех да си купя въртяща се и свиреща играчка дето се закача за леглото на бебето ама с дистанционно. предния път ужасно ме болеше операцията /имах май засегнато нервче/ и ставах по 100 пъти на ден да я навивам тази пущина а то си имаше и с дистанционно ама нали вече имахме една та не купихме. голяма грешка  Naughty

за лекарите аз твърдо ще раждам в Майчин дом, имам уговорка да родя при тях, но ....... никога не е ставало въпрос за пари. незнам дали трябва да плащам и колко. все пак те ще ме заведат към патологията и здравната каса им плаща за това, но незнам дали и аз трябва да доплатя нещо. в четвъртък направо ще си питам че време няма, а трябва дата да си запазя и стая. освен това искам и определена анестезиоложка, трябва да я издиря коя беше предния път.

и да се похваля днес ми е последното хапче антибиотик. никога не съм мислела че ще пия като съм бременна ама те на отде се взеха тези бактерии идея нямам. момичета намерете си читави лаборатории че е ужасно да се роди заразено бебе и да седи в кувьози заради инфекция. аз явно не бях уцелила верните лаборатории, но на всички препоръчвам таза в поликлиниката на ВМА.

# 279
Шантал,става въпрос за Монтана EmbarassedАз мислех,че трябва да се вадят от някоя институция затова попитах.

дали не е от службата по вписвания newsm78, която се намира в Съда...тъй като за да е заложен даден имот, означава че е имало някаква сделка, която пък се вписва в тези регистри...Лариска, провери в Съда...

# 280
Дари,Катюша, на дъщеря ми креватчето също беше с три табли и да ви кажа никога обиколника не е падал.Когато го сглобявахме промушихме връзките между таблите и после като стегнахме болтовете те не мръднаха.Вероятно има и други нячини,но със сигурност ще стане.И аз мисля,че по-"затворените" легла са по-добри.
Инче да ви се оплача-мнооооого ме боли целия таз и особено срамната кост.Става все по-трудно да вървя.Тук това го наричат накава дисфункция и има опаасност да ми предложат секцио.
Утре съм на ехограф,заради големия размер на бебо,дано всичко е ок.

# 281
  • Sofia
този Мишел и й беше взел 1000 лв. плюс 200 лв. за тази инжекция за Rh - то
Kак така ще й взима пари за инжекцията! Тя си се полага от ЗК! Твоята приятелка не е ли здравноосигурена! Или като се плаща за избор на екип, цялото раждане си минава на частно, а не по клинична пътека... Ох, нещо немога да се оправя с тия избори на лекари...
Осигурена е , а и до колкото знам като си секцио по медицински причини цената е различна от тази, когато раждаш по желание.
Но специално за този доктор пише доста в Черния списък.  А за избор на екип на ценоразписа в Шейново пише 150 лв. , така че не виждам логика всичко да си минава за частно, ма знам ли  newsm78
Имаме ли избор се чудя ?!

# 282
  • София
Топчице,знам какво е да те боли таза.По този повод много съм му възмУтена...какво толкова има да боли (мисля,че се разширява,та затова) като ще раждам секцио?Ех,че 'начи глупавия г'з (сорри Rolling Eyes)

# 283
  • София
топчица  Peace това е хубава идейка. Може да я пробваме, но за целта трябва в най скоро време да си намеря обиколници, защото леглото ще ни пристигне тези дни.  Grinning и естествено ще искам да го сглобим веднага.

# 284
  • София
Аз пак да дам малко информация за тези обиколници - понеже много ми хареса комплекта на Дари, а и нещо нямам много работа та звъннах на мобилния и ми казаха, че на Илиенци няма за свободна продажба, а комплектите може да се намерят в магазини Пинокио и цената е 32 лв. Въпросът е вече дали в магазините ги има налични.

Общи условия

Активация на акаунт