Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи трябва да бъдат подадени в КАТ след завършване на шофьорски курс?
Къде се плаща таксата за шофьорски изпит?
Как протича изпитът за шофьорска книжка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи трябва да бъдат подадени в КАТ след завършване на шофьорски курс?
-
Къде се плаща таксата за шофьорски изпит?
-
Как протича изпитът за шофьорска книжка?
Шофьорският изпит се провежда в Комисията по пътна безопасност и се състои от теоретичен и практически изпит. Теоретичният изпит включва въпроси, свързани с правилата за движение по пътищата, знаците, светофарите и други теми. Практическият изпит включва шофиране на автомобил и демонстриране на умения за управление на превозно средство. Изпитът за шофьорска книжка се състои от проверка на листовките, кормуване и инструктаж. По време на проверката на листовките имате 40 минути, за да ги попълните. След това чакате около час, преди да се качите в колата с изпитващия. По време на шофиране изпитващият решава дали сте издържали или не изпита.
-
Какви са основните изисквания за успешно полагане на шофьорския изпит?
-
Какви са препоръките за успешно полагане на шофьорския изпит и подготовка за него?

но пък днес личния лекар ми каза че не могъл той да ми издаде медцинското трябвало да си ходя по кабинетите
,така че го отложих за утре защото бях с малкия,а всички досега ми казваха че се минавало само през Личния лекар