ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 181 946
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Хомеопатът е изписал лекарство с потенция 1М да бъде взето еднократно. Мога ли да го заменя с боаронски продукт и с какво число да бъде и колко пъти да го давам? /или въобще да изчакам до понеделник и да го взема от хомеопатичната аптека?/

# 1 216
Здравейте,

бебето ни е на 7  1/2 месеца, бяхме на преглед при класически хомеопат който ни даде ТУЯ за разстройство (хомеопатката предположи че е в следствие на преживян стрес при мен по време на бремеността). Дадох му 3те гранулки на 4ти август,от 2 дни обаче детето има много силен обрив по коремчето и малко по гръбчето, и хрема. Отговорът на хомеопата беше - Страхотно, така трябва. Това ме изуми.

Вярно ли трябва да се мине през такива реакции или аз нещо не съм наред в преценката. Не зная нищо за хомеопатия. Sad и се извинявам ако въпросът ми е глупав. Но се притеснявам. в същото време мен ме заболя гърло и имам хрема, но хомеопатката каза да не взимам нищо защото кърмя и може да мине през кърмата и да противодейства на ТУЯ. Какво бихте посъветвали?

Точно така е - отлично попадение на хомеопата Ви при избора на хо л-во, а на Вас - при избора на хомеопат!

Всичко което Ви е казала е абсолютно вярно, не се изумявайте, това е една ( от възможните много добри) лечебна реакция!

Благодаря Ви, Александър.

Също така лекарката ни ни посъветва ако до утре не минат обривите и хремата (13 дни след приема на първата доза ТУЯ), да дадем втората. А при първоначалния преглед ни каза ТУЯ 3 пъти през 20 дни.

Дали не е опасно толкова скоро след първия прием да дадем втора доза? Все пак бебето е много малко?

# 1 217
Здравейте,Александър.
Какво е вашето мнение за задължителните ваксини при бебетата и малките деца?
Благодаря ви предварително.

# 1 218
  • Бургас
Искам само да попитам - заведох детето си при класически хомеопат преди месец - даде ми едно шишенце на което пише Med. 1M - имате ли идея какво точно има вътре т.е. какви съставки

# 1 219
Дали не е опасно толкова скоро след първия прием да дадем втора доза? Все пак бебето е много малко?

Бебето изобщо не е МНОГО малко Simple Smile А и ако прецени може да те накара и през 2 часа да я даваш туята..
Не се шашкай  Hug

Искам само да попитам - заведох детето си при класически хомеопат преди месец - даде ми едно шишенце на което пише Med. 1M - имате ли идея какво точно има вътре т.е. какви съставки

Не е ли lm .. (не 1м) ..

# 1 220
  • Бургас
Не - 1М предполагам, че е потенцията, но Med. какво е не знам. Ясно си пише 1, не I.

# 1 221
А след като не ми препоръчвате да давам Имунокинд на детето си какво бихте ми препоръчали за повишаване на имунитета и.
Благодаря!

# 1 222
  • София
Здравейте Hug
Имам питане за начина на даване на гранулки на малко дете (1г и 5 мес.). Директно не става. Първата ни педиатърка-хомеопат казваше да разтварям 2-3 в 100 мл и да удрям 10 пъти преди даване, като после се отпива една глътка. С нея бях много спокойна, но замина за чужбина.
Веднъж тази, при която дъщеря ми беше на консултация, се наложи да я лекува. Та тя каза 5 гранулки в 10мл. Бърка се усилено и се дава 1 лъжичка. Имаше ефект, макар че по-трудно стигна до вярното лекарство (само по телефона).
Скоро ходихме в Хирон за остър случяй и там лекарят каза 5 гранулки в 30-50 мл. Не се бърка,м защото било предврително потенцирано Thinking. Дава се всичко с капкомер, за да има по-дълъг контакт със слюнката.
Поради това, че на първата имах пълно доверие, сега съм малко объркана и леко изнервена. Не знам кое е най-правилно. Всеки ли препоръчва различно даване newsm78
При вас как е?

# 1 223

Това е съкращение на лекарството Медорин в потенция 1М."Съставки" е много силно казано,защото не присъстват изобщо молекули от веществото,от което е създадено лекарството.По скоро има памет от тези съставки.Ако не се лъжа Медорин се прави от секрет на болен от гонорея (моля,поправете ме ако се бъркам),но в резултат на силното разреждане не се съдържат никакви молекули от него.С две думи като хим. състав е абсолютно безопасно!

# 1 224
Е сега ако не отказа момичето да го пие пък на.. колкото и да му разправяме, че не е опасно лекарството.. все пак "болен от гонорея"

# 1 225
 Аз само казах истината!

# 1 226
Здравеите ,моля препорьчайте ми добьр хомеопат в Казанльк или Стара Загора ,лекувам се от известно време но за сьжаление нямам подобрение и се страхувам да не стане някакво усложнение Sad Предварително благодаря за препорьките Hug

# 1 227
аз имам следния въпрос.. камъни в бъбреците - могат ли да се изчистят с хомеопатия? имам предвид наличните.. иначе с правилното конституционно лекарство знам че може да се действа в посока да не се образуват нови..

# 1 228
  • Бургас
Благодаря за отговора. Не сте ме отказали, тъй като искам да опитам и този начин на лечение, а мисля, че все пак лекарката - хомеопат знае какво върши. Но ме накарахте да се замисля.

# 1 229
може ли да препоръчате някакво мазилце за пъпчици по коленцата, дори с връхче са някои, а има тук таме по ръчичките Rolling Eyes мислехме, че е от лазенето, но тя вече няколко месеца не лази newsm78

за по-спокоен сън, някой ми каза лавандулово масло няколко капки близо до главичката на детенце - удачно ли е (че нещо не намирам и трябва трудничко да търся0 и имате ли други идеи/решения? пробвах с нарязан лук и немаше ефект Wink

п.с. аз ли не откривам или няма тема, в която се препоръчват хомеопати-педиатри newsm78

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 17:35 от ninochka

Общи условия

Активация на акаунт