Крем за около очи

• 109 533
  • 949
  •   1
Отговори
# 735
Ми то после като стане вече късно,за кога да я вадим артилерията.Аз следвам съветите да козметичките,ма то знае ли човек на кого да вярва вече Whistling

Вече още повече се колебая. newsm78 При теб имаше ли заглаждане на линиите, да не казваме отсега бръчки?  Grinning
От две седмици ползвам този крем ,нямам още мнение,но заглаждане няма.Ама  за  лазерно подмладяване  се замислям докато не е станало сериозно положението.Направо са си бръчици мила.И на мен не ми е приятно да го кажа,но е факт.

# 736
Чудех се тези дни дали да си вземам нощния + дневен околоочен серум с дива малина на Лумене- 2 в 1 и с 22% отстъпка? Ама май не знам как да ги ползвам тези серуми, щото късно разбрах, че не се ползвал сам по себе си, а след крем  ooooh! Rolling Eyes

# 737
Чудех се тези дни дали да си вземам нощния + дневен околоочен серум с дива малина на Лумене- 2 в 1 и с 22% отстъпка? Ама май не знам как да ги ползвам тези серуми, щото късно разбрах, че не се ползвал сам по себе си, а след крем  ooooh! Rolling Eyes
Мисля, че си се объркала. Няма дневен и нощен околоочен. Дневен и нощен е серумът за лице, а за околоочния контур е серумчето, което е в рол-он опаковка. Иначе и двата продукта са много хубави Simple Smile

# 738
Аз пък реших да пробвам нещо ново и непознато.Поръчах си това кремче:
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40053&goChar=P

Първо изчетох всичката информация за фирмата в интернет и ми направи добро впечатление,имаше много положителни мнения и почти нямаше отрицателни.По описание кремчето много ми хареса а и бил любимия продукт на Дженифър Лопес (за информация само,не че е важно) която също ползвала от тази марка.
Колетчето е вече на път,нямам търпение да го пробвам и да споделя мнението си Peace

# 739
абе и аз така разбрах, че е за лице, ама консултант-козметичката ме обърка съвсем  newsm78  Blush и все пак имам мерак за този 2 в 1 серум- на добра цена е при това, но с техен крем ли трябва да го нанасям или...?Не съм сигурна, че околочния серум с Витамин C ми помогна особено, но може би е защото не винаги го използвах в комбинация с кремче...по принцип нямам околочно кремче все още  Embarassed вече изразходвах целия ролон, но напоследък съм ужасно стресирана и уморена, та лиспата на особен положителен ефект го отдавам на това  Tired Sourire, разкажи за твоите резултати   bouquet

# 740
  • Русе
Дайте идея и за моите "околоочки" Grinning, плз  Praynig
Страшни сенки (наследствени), от скоро и торбички и леки бръчки.На 30 год. съм, с много суха и чуствителна кожа.
Цената няма значение.

И някакъв коректор  newsm78

# 741
Дайте идея и за моите "околоочки" Grinning, плз  Praynig
Страшни сенки (наследствени), от скоро и торбички и леки бръчки.На 30 год. съм, с много суха и чуствителна кожа.
Цената няма значение.

И някакъв коректор  newsm78

За торбички доста е приличен на Диор - Каптюр Прьомиер Рид 60/80 (Capture Premieres Rides 60/80) - този околоочен крем е 24-часов и има изглаждащо действие. Общо взето е за след около 30-35 години, зависи от състоянието на кожата.
За сенките коректорът на Ланком - Ефасерн Йо (Effacernes Yeux) ми е допаднал най-много. Има го в три нюанса. Тъмните кръгове се лекуват и с лазер, но лечението не е евтино - можеш да се поинтересуваш в дерматологичните центрове.

# 742
msbilt , за дневния не мога да кажа много. Лицето е меко, много хубаво на допир. Използвах серумчето най-вече защото с него кремът ми попиваше много добре ( пак на Лумене дневния от серията Вита нектар). От серума за околоочния съм много доволна. Визуално финните линии веднага намаляват, а с времето и реално. Особено за цената си (с намалението) от 20лв. е супер! И много икономичен.

# 743
  • Русе
Bastet,   bouquet
Знам за лазера но  си го пазя ако положението стане много зле.
Коректорът има само един цвят в Ягодка-та.  newsm78
 За крема се чудя се м/у този на Диор и Peter Thomas Roth  newsm78

# 744
  • София
Сега има ли промоция на кремовете на lumene?

# 745
Да, има май до края на този месец-април.

# 746
  • София
Да, има май до края на този месец-април.
Ти къде точно видя тази промоция, в кой магазин?Аз от многото колебание ще си взема серията със серума и крема.Верно, че съм на 31, но като гледам по отзивите се убеждавам, че и скъпите кремове не вършат работа.

# 747
Bastet,   bouquet
Знам за лазера но  си го пазя ако положението стане много зле.
Коректорът има само един цвят в Ягодка-та.  newsm78
 За крема се чудя се м/у този на Диор и Peter Thomas Roth  newsm78

От коректорите съм ползвала 1-цата и 2-ката - за през зимата и съответно през лятото като ме е хванало малко слънцето или пък съм си сложела по-тъмна пудра да ми изравнява лицето, което не пека с почернялото донякъде тяло.....Кремът на Питър Томас Рот не го познавам. Има за торбички и един на Ла Прери, но той е вече доста по-скъп.

# 748
  • София
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=33634&goChar=D - поръчах си това по съвет на Bastet. Ползвам от около седмица и първите впечатления са ми много добри. На първо пипане кремчето изглежда по-тежко, сравнено с Clarins например, но попива невероятно добре. Поне моята кожа направо го "глътва". За една седмица ми е трудно да се произнеса изцяло за качествата му, но мисля, че се наблюдава избистряне на контура и определено смятам, че си струва.
Още веднъж благодаря на Bastet.

# 749
На 36 години съм и до сега не съм ползвала такива продукти и не съм имала бръчки около очите. Но тия дни установих че са се появили.Ужасих се от внезапното им появяване.  ShockedПреди време си бях купила дневен и нощен крем на Avon. Ползвах ги известно време, но после спрях.Наскоро започнах да ползвам само нощния вечер и май си внуших , че тези бръчки са вследствие от употребата му.Тъй като нямам опит с кремовете какво ще ме посъветвате.Възможно ли е да е от него?

Общи условия

Активация на акаунт