Крем за около очи

• 109 542
  • 949
  •   1
Отговори
# 750
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=33634&goChar=D - поръчах си това по съвет на Bastet. Ползвам от около седмица и първите впечатления са ми много добри. На първо пипане кремчето изглежда по-тежко, сравнено с Clarins например, но попива невероятно добре. Поне моята кожа направо го "глътва". За една седмица ми е трудно да се произнеса изцяло за качествата му, но мисля, че се наблюдава избистряне на контура и определено смятам, че си струва.
Още веднъж благодаря на Bastet.

За нищо - радвам се, че сте се сработили с кремчето. Hug Ако обичаш кремове, по-богати на етерични масла и извлеци (и естевствено не си алергична към тях), Деклеор определено ще ти хареса Peace - има някои продукти, на които състава до 15% е от естествени екстракти.

# 751
На 36 години съм и до сега не съм ползвала такива продукти и не съм имала бръчки около очите. Но тия дни установих че са се появили.Ужасих се от внезапното им появяване.  ShockedПреди време си бях купила дневен и нощен крем на Avon. Ползвах ги известно време, но после спрях.Наскоро започнах да ползвам само нощния вечер и май си внуших , че тези бръчки са вследствие от употребата му.Тъй като нямам опит с кремовете какво ще ме посъветвате.Възможно ли е да е от него?

Не е възможно от козметика да се появат бръчки.....евентуално , ако не е съвсем подходяща би могло, но аз съм скептично настроена към такова твърдение. Просто кожата около окото старее най-бързо - най-тънка е и най-слабо снабдена с липиди......На 36 години е императивна употребата на околоочен крем.

# 752
Какъв ще ми препоръчате?Пък добре ще е да ми кажете и ориентировъчна цена защото живея в малък град където е невъзможно да си го закупя.Затова трябва да отскоча до най- близкия.                                                                                                           А козметиката на Avon добра ли е? ThinkingДнес разгледах новия каталог и си харесах такова кремче за около очи.

# 753
Какъв ще ми препоръчате?Пък добре ще е да ми кажете и ориентировъчна цена защото живея в малък град където е невъзможно да си го закупя.Затова трябва да отскоча до най- близкия.                                                                                                           А козметиката на Avon добра ли е? ThinkingДнес разгледах новия каталог и си харесах такова кремче за около очи.
Да ти кажа аз тези кремчета  от куфарната търговия не ги признавам Peace
Моят съвет е да отидеш до близкия град,да си вземеш тестерчета,пробваш,одобряваш и тогава купуваш.
Можеш да погледнеш тия на АВЕН.За твоята въздраст има много хубава серийка.Ако се интересуваш мога дапотърся нещо и да ти пратя да попрочетеш.
Желая ти успех в избора Peace

# 754
Oт 3 седмици използвам един крем на Ланком (активатор селулер, soin activateur cellulaire yeux) за очния контур и резултата е потресаващ. Имах ужасно уморени очи, грозни сенки и дехидратирана кожа, винаги съм използвала хубави кремове, но този  е с много бърз и невероятен ефект.
Единственият крем който не ми пари, нито щипе, нанасям го и на клепача. Една приятелка ми го препоръча.

# 755
Oт 3 седмици използвам един крем на Ланком (активатор селулер, soin activateur cellulaire yeux) за очния контур и резултата е потресаващ. Имах ужасно уморени очи, грозни сенки и дехидратирана кожа, винаги съм използвала хубави кремове, но този  е с много бърз и невероятен ефект.
Единственият крем който не ми пари, нито щипе, нанасям го и на клепача. Една приятелка ми го препоръча.

"Потресаващ" в положителен аспект, така ли? Заинтригува ме- колко струва и за зряла кожа ли е ?

# 756
здравейте писах и в друга тема защото не бях видяла тази.Та на въпроса

може ли да ми препоръчате околоочно кремче което да се бори успешно с подпухване и кръгове на очите.Аз съм на 26 години нямам бръчици и не ми е сух контура

Ползвала съм clinique -all about eyes -не видях голяма разлика може би по-скоро за кръговете
lancome- hydrazen neurocalm-мисля че  имаше ефект
и сега ползвам biotherm- aquasource - не ми се получава кир ефект както бяха се оплакали някой, ползвам го от 1 седмица но не съм сигурна дали ще има ефект при подпухването и кръговете.

# 757

"Потресаващ" в положителен аспект, така ли? Заинтригува ме- колко струва и за зряла кожа ли е ?
И мен заинтригува Praynig
Погледнах в Ягодата но няма такъв крем

# 758
На 34 години съм и върху моя очен контур има невероятен ефект и видима положителна промяна още от първите нанасяния.
Струва доста скъпо към 120 евро, затова по-добре първо си поискайте мостра, за да го изпробвате.
За мен това е един от най-деликатните и добри кремове, които съм използвала, по принцип имам много чувствителни очи и нищо не ми понася или пък ако ми понася само леко хидратира, без да действа в дълбочина.
Ето снимка http://i289.photobucket.com/albums/ll216/tudors_photo/P1000487.jpg

# 759
Има го и в ягодката, както и в саса, но в момента не го намирам там... - редактирам - може би съм виждала само крема, а не околочния - саса

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 16:42 от Phoenix,Az

# 760
Боже, к'ва козметика и на какви цени, а аз се тюхкам за един Clarins... Rolling Eyes Blush Simple Smile

# 761
А какво мислите за Виши?В аптеката ми препоръчах един ,който беше на стик,за млада кожа?

# 762
А какво мислите за Виши?В аптеката ми препоръчах един ,който беше на стик,за млада кожа?

На мен лично не ми допадна, трудно се разнася като е във формата на стик, едва ли не трябва да си "разтегнеш" кожата, за да успееш ooooh!, тъй като не се "топи" достатъчно количество от гела при допир с кожата. Тотално нефункционален продукт Tired
П.С. За бръчки не помага (то не му е и функция това, ако не се лъжа), даже "задълбочава" Mr. Green , но за тъмни кръгове е много добър Peace

# 763
  • по пътя на светлината
В този ценови диапазон хубаво е кремчето на Юсерин Q10 с SPF 6-UVA и Миокин на Виши.

# 764
  Чувала съм много хубави отзиви за Юсерин! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт