Крем за около очи

• 109 332
  • 949
  •   1
Отговори
# 900

А аз търся нещо за по-млада кожа - 23г, най-вече за сенки под очите и за уморени очи. Е, ако и хидратира, ще е добре. Някакви идеи?  Rolling Eyes
Преди да си избереш какъвто и да е крем, прочети на опаковката какви са активните съставки. Ако не са написани проценти, считай, че нивото им е супер ниско и не чакай ефект...И все пак зависи колко пари си готова да дадеш...Хвърли едно око на този
http://wishbeauty.bg/products_intensive.htm
прочети съставките и ако се интересуваш пиши лс

# 901

Не се отваря.  Rolling Eyes  Както и да е, мисля да пробвам с нещо леко, например Нивеа.  newsm78

# 902

Не се отваря.  Rolling Eyes  Както и да е, мисля да пробвам с нещо леко, например Нивеа.  newsm78
ако просто се наспиш, ще има по-добро действие от Нивеа-та Grinning

# 903
  • София/Бургас

Aз ползвам Nivea Aqua Sensation Anti-Shadow Eye Cream  и съм много доволна.Като възраст е до 25 години(аз съм на 22 год.) и съм много доволна от него.В описанието му пишеше,че става и за база за сенки и наистина е така.

Не знам защо има такова мнение за продуктите им като цяло,но имат много сполучливи продукти и това кремче,което съм препоръчала е едно от тях,а също така и дневния крем от същата серия.

# 904

Под леко имах предвид за млада кожа, а не че по не действа. Нямах предвид по-леко от Уиш Бюти. Харесвам Нивеа и да, точно за това кремче си мисля.  Mr. Green  То колко струваше, май към 15лв?

П.П. в момента това да спя или не не зависи от мен, за съжаление. Ясно е, че почивката е по-добра от всякакъв крем.

# 905

Под леко имах предвид за млада кожа, а не че по не действа. Нямах предвид по-леко от Уиш Бюти. Харесвам Нивеа и да, точно за това кремче си мисля.  Mr. Green  То колко струваше, май към 15лв?

П.П. в момента това да спя или не не зависи от мен, за съжаление. Ясно е, че почивката е по-добра от всякакъв крем.
взимай го, за 15 лв е идеален newsm10

# 906
  • София/Бургас

Мисля,че беше 13 лева и някакви стотинки.Не си спомням много-купих го преди доста време.

Това,че не действа не беше за теб,а за mama_zlati,но не съм го цитирала правилно.

# 907
  • София/Бургас

взимай го, за 15 лв е идеален newsm10

Задължително ли трябва да е от някоя скъпа марка,за да е добър?Все пак Нивея е марка с над 100 год. история и може да и се има доверие.Не всеки има възможност за кремчета от 50 лева и нагоре.

# 908

И аз така смятам. Нивеа-та си ме кефят и ще го пробвам. Мерси за инфото за цената!  Grinning

# 909
  • София/Бургас

И аз така смятам. Нивеа-та си ме кефят и ще го пробвам. Мерси за инфото за цената!  Grinning

Няма защо.Можеш да го пробваш в комбинация с дневният крем(стига да е подходящ за кожата ти),аз съм много доволна.

# 910

Ами вече и аз незнам каква ми е кожата да ти кажа, но една от характеристиките и е, че е чувствителна, особено на стрес и мърсотия.  Confused Иначе не е мазна, лъщи само в жегите, от усърдно почистване се пресушава, но пък пъпчици си ми излизат. Около очите пък изобщо не ми е суха, но имам сенки.  Rolling Eyes И аз незнам каква е, май някакъв сложен смесен тип.  Laughing

# 911
macata мерси много за разясненията,ще го потърся и в Русе Peace

# 912
  • София/Бургас

Ами вече и аз незнам каква ми е кожата да ти кажа, но една от характеристиките и е, че е чувствителна, особено на стрес и мърсотия.  Confused Иначе не е мазна, лъщи само в жегите, от усърдно почистване се пресушава, но пък пъпчици си ми излизат. Около очите пък изобщо не ми е суха, но имам сенки.  Rolling Eyes И аз незнам каква е, май някакъв сложен смесен тип.  Laughing

Ами не знам.Погледни му описанието на опаковката и прецени дали е за теб.(съжалявам,но съм го изхвърлила,иначе щях да го препиша да го погледнеш)Ти най-добре си познаваш кожата.

# 913

Така, както я описваш, прилича ми на нормален смесен тип. Ако под "чувствителна, особено на стрес и мърсотия" имаш предвид, че ти излизат пъпчици и се зачервява, то това става и със смесения тип Simple Smile

# 914

Да, това имам предвид.  Rolling Eyes  Сигурно е смесен тип.  Thinking

Иначе за крем за лице не съм се засилила, по-скоро някое флуидче, защото и от кремовете пъпчасвам..  Tired  Никому не пожелавам такава капризна кожа.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт