Крем за около очи

• 109 340
  • 949
  •   1
Отговори
# 885
По-скоро май е време за нова тема, тази стана прекалено дълга Peace
    Не че съм против новата тема ,но.....какво ,ако старата е дълга?Защо да не продължи?

Не, и аз нямам нищо против да продължи - една от любимите теми ми е Crazy Hug Но понеже вече е много дълга и е трудно, ако някой си търси околоочно, да тръгне да рови и изчете толкова много страници, за да открие подходящата препоръка за неговите нужди, да се направи нова Mr. Green - Крем за около очи - 2 и да се даде линк към старата Peace Разбира се, ако никой не иска, ще си пишем и в тази - няма лошо Wink

# 886
Крем за около очи - 2 и да се даде линк към старата Peace Разбира се, ако никой не иска, ще си пишем и в тази - няма лошо Wink

Peace

# 887
Кремчето на NIVEA ми върши перфектна работа Peace

# 888
А какво ще кажете за новия на Vichy-Aqualia Thermal? За каква възраст е подходящ?

# 889
   Не съм чела цялата тема, попрегледах последните странички. Искам да попитам дали някой е използвал новият ролон на Гарниер за около очи и какви са отзивите.

# 890
  • София
Незнам дали сте коментирали кремчето на Лумене Витализиращ крем за околоочния контур с SPF 6 за над 25години.
Наистина темата е необятна.
Искам да го похваля, ползвам го отскоро и е прекрасен. Не е мазен, попива бързо, има фактор. И най-интересното е че в момента, в който го нанасям линийките се заличават.
Не бях ползвала досега нищо на марката, но ще си взема и крем за лице.

# 891
Не познавам тази козметика и не мога да се изкажа. доста има доволни от нея, ако не се лъжа. Аз доста харесвам кремовете на Ювена, Деклеор, Гино....и други, разбира се.
На каква цена да са тия чудеса?

И аз съм сред доволните. На Юсерин ползвам в момента поне 3 продукта и добре ми понасят.

Над 100 лв. не ми се дават, тъй че някъде в този диапазон  Simple Smile
Споменатите от теб марки къде се намират - в прити шоповете ли?
Този е отличен, но само ако ти се дават 90лв. newsm78 Похвалиха ми го много. Има над 30% активни съставки на ампулата и над 25% на крема
http://www.wishbeauty.bg/products_intensive.htm

Много съм доволна от AKYS Intensive. Професионална козметика е. Ампулите са 5 по 3мл, а крема е 30мл. Видим ефект има още след първите два-три дни. От известно време, не си купувам крем, на който няма изброени активни съставки в проценти  newsm53

# 892

Не съм чела цялата тема, попрегледах последните странички. Искам да попитам дали някой е използвал новият ролон на Гарниер за около очи и какви са отзивите.
  Някъде четох, че е лек, по-скоро като гел и за по-млада кожа. Става предимно за борба със сенки и с подпухналост, но не и срещу бръчки. Преки впечатления нямам, но дано някой се изкаже, че и аз съм го загледала.  Mr. Green

# 893
Незнам дали сте коментирали кремчето на Лумене Витализиращ крем за околоочния контур с SPF 6 за над 25години.
Искам да го похваля, ползвам го отскоро и е прекрасен. Не е мазен, попива бързо, има фактор. И най-интересното е че в момента, в който го нанасям линийките се заличават.

А колко парички е и дали е подходящ в случай на носене на диоптрични лещи  bouquet

# 894
  • Варна
Точно това кремче ползвам в момента и мога да кажа, че съм супер доволна, както и от цялата козметика на Lumene....без да звучи като реклама, разбира се  Peace

# 895
  • Countryside
Взех си околоочен Biotherm Age Fitness 2 за първи признаци на стареене+хидратация - много съм доволна вече седмица го ползвам. Ще си взема и дневния крем  Flutter

# 896
  • София

А колко парички е и дали е подходящ в случай на носене на диоптрични лещи  bouquet

Аз си го купих от магазин Драка и беше 22лв, може да е по-евтин в Ремедиумите евентуално.
Не виждам причина да не става за диоптрични лещи. Все пак е кремче за около очите, не е спирала примерно да ти се рони и да ти влиза в окото.
Но всъщност, аз не нося лещи и само предполагам какви проблеми имаш предвид.

Ох, сега видях, че си от Русе. Инфото за магазините не го вземай предвид. Иначе горе долу толкова трябва да струва и при вас.

# 897
Здравейте момичета,
много е дълга темата и не мога да прочета всичко.
Та минавам направо на въпроса - Препоръчайте ми крем за около очите.
На 25 съм, нормална кожа, нямам бръчки, по -скоро нещо като превантивна мярка.
Цената е без значение. ( е,в рамките на нормалното де) Simple Smile

# 898
Аз ползвам околоочния на AKYS и съм много доволна

# 899

А аз търся нещо за по-млада кожа - 23г, най-вече за сенки под очите и за уморени очи. Е, ако и хидратира, ще е добре. Някакви идеи?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт