Крем за около очи

• 109 395
  • 949
  •   1
Отговори
# 675
  • София
В крайна сметка си взех Месажер-а на Галеник.
Кремчето е много хубаво, но не слагай на горния клепач, аз си сложих 2-3 пъти и ми щипеше  Shocked а иначе кремчето е изключително леко и приятно, аз даже от него се бях зарибила за дневния масажер(дадоха ми и мостра даже), но ми се размина.

Да и аз съм го ползвала, много приятно леко хидратиращо кремче.  Peace

# 676
В крайна сметка си взех Месажер-а на Галеник.
Кремчето е много хубаво, но не слагай на горния клепач, аз си сложих 2-3 пъти и ми щипеше  Shocked а иначе кремчето е изключително леко и приятно, аз даже от него се бях зарибила за дневния масажер(дадоха ми и мостра даже), но ми се размина.

Да, спомням си, Камамбер, че беше писала за горния клепач. И на мен ми дадоха тестер и на Месажера за лице. Не съм го пробвала, но вероятно няма и да опитам.
А имаш ли някакви наблюдения върху KORFF? Въпросът ми е и към Иля, и останалите момичета, разбира се. Дадоха ми тестер от серията за първи бръчки, но за лице, нямаха на околоочния, но момичето от аптеката много ми похвали тази козметика като цяло. Не намерих много инфо в нета, като впечатления

# 677
  • Countryside
За Корф за Пърл Есенс ли става въпрос? Серията за първи бръчки? Аз ползвах тестер точно на околоочния и много ми щипеше и пареше и ми беше некомфортен като цяло. После в аптеката ми казаха, че явно ми било рано за него. В последствие си взех масажера   Rolling Eyes

# 678
За Корф за Пърл Есенс ли става въпрос? Серията за първи бръчки? Аз ползвах тестер точно на околоочния и много ми щипеше и пареше и ми беше некомфортен като цяло. После в аптеката ми казаха, че явно ми било рано за него. В последствие си взех масажера   Rolling Eyes
Да, за него. Момичето ми даде тестер от серията за лице, но не съм го пробвала. Мнението й беше, че е от ранга на Лиерак. Цените са горе- долу същите. Не е непосилно скъпа козметика, стига да е хубава. На външен вид много са я докарали, но на качество...не знам. Даде ми и книжката с продукти. На думи много добре звучи

# 679
  • Countryside
Да от класа на Лиерак е. Аз лично съм много доволна от Лиерак, на Корф пробвах това кремче, дневен от същата серия(идваше ми мазен) и матиращ от една зелена серия за мазна кожа(той имаше 'кир' ефект) и съвсем се отказах от тази марка за сега  Rolling Eyes
Измажи си тестерчето, може да ти хареса, все пак от кожа до кожа разликата е...

# 680
  • София
А имаш ли някакви наблюдения върху KORFF? Въпросът ми е и към Иля, и останалите момичета, разбира се.

milo_kremi, не съм ползвала тази козметика, една приятелка е доволна от техен овлажнител за лице.

# 681
А някакви отзиви за този: http://www.dermstore.com/product_Active+C+Eyes_1000.htm ?
И дали е подходящ за по-млада кожа?

Това кремче и цялата серия е за 25+ Peace

# 682
аз ползвам околоочен на KORFF в момента , но за съжаление на него не пише от коя серия е. Аз съм на 32 и е подходящ за моята възраст. Кремчето е с дбра плътност и  смятам че добре овлажнява тъй като обикновено като се намажа сутрин до вечерта лицето ми е поизсушено а с него се чувствам някак си по-овлажнена Laughing

# 683
Записвам се да следя темата. Аз съм на 23г. , досега не съм ползвала околоочен крем, а и една козметичка ми каза, че ми е рано  newsm78. Вие как мислите. Иначе съм с мазна кожа.

# 684
  • София, България
Здравейте  Hug

на Lierac съм ползвала едно околоочно кремче в  тубичка за изморени очи. Беше много ама много хубаво. Само разфасовката нещо не ми хареса - май беше 5 милиграма ако не се лъжа.

# 685
  • Countryside

на Lierac съм ползвала едно околоочно кремче в  тубичка за изморени очи. Беше много ама много хубаво. Само разфасовката нещо не ми хареса - май беше 5 милиграма ако не се лъжа.
Да, Лиерак са кофти откъм разфасовки и кремчетата са по 30-40мл, а не по 50мл. А околоочните са по 5мл, колкото една мостра  Confused

# 686
аз ползвам Eucerin- hydro balance. харесва ми. (това вместо запис)

# 687
А някакви отзиви за този: http://www.dermstore.com/product_Active+C+Eyes_1000.htm ?
И дали е подходящ за по-млада кожа?

Това кремче и цялата серия е за 25+ Peace

Мерси.Аз съм на границата така,че предполагам мога да си го взема.Иначе тъкмо свърших  Хидро Баланса на Юсерин,не е лош,но май няма да си го купя пак.

# 688
Момичета, прочетох почти цялата тема (без последните 4-5 страници) и не можах да си избера околоочен крем. Моля помогнете ми  Praynig
На 28 гидини съм. Кожата ми е нормална към мазна. Около очите определено не е суха. Доста често ми се появяват черни кръгове под очите. Имам и малки линийки (бръчици).
Дайте някаква идея   Praynig

# 689
  • Countryside
Момичета, прочетох почти цялата тема (без последните 4-5 страници) и не можах да си избера околоочен крем. Моля помогнете ми  Praynig
На 28 гидини съм. Кожата ми е нормална към мазна. Около очите определено не е суха. Доста често ми се появяват черни кръгове под очите. Имам и малки линийки (бръчици).
Дайте някаква идея   Praynig
Какви финанси си заделила за целта? Щото сега ще те погнат с Диор-а и Шанел-а  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт