Крем за около очи

• 109 412
  • 949
  •   1
Отговори
# 795

Гледам,че  при нас продават  на фирма Planters с алое вера, крем за около очите.Дали някой е ползвал такъв продукт и дали е доволен?

Околоочният на Плантерс с алое вера е насочен срещу тъмните кръгове Peace
Къде е това при вас?

# 796
  • София
Ох, разсмях се като ти прочетох въпроса.Много хубаво съм го написа "при нас" JoyИначе имам предвид моя квартал-Младост 1 в София.Значи не става крема за 30-ет годишни?!Хареса ми опаковката и го загледах, но щом е за тъмни кръгове не ми върши работа, аз имам само бръчки Laughing

# 797
Дали някой  Ultimate Anew  на   Ейвън  за около очи??

# 798
Ох, разсмях се като ти прочетох въпроса.Много хубаво съм го написа "при нас" JoyИначе имам предвид моя квартал-Младост 1 в София.Значи не става крема за 30-ет годишни?!Хареса ми опаковката и го загледах, но щом е за тъмни кръгове не ми върши работа, аз имам само бръчки Laughing

И аз имам само бръчки, и нямам кръгове Twisted Evil
Виж това. Ако го има изобщо тука Thinking
Бих си го взела, ако го намеря, провери "при вас" има ли го Grinning
Иначе са уникални просто, имат гел за около очи специално за мъже, ще падна Simple Smile

# 799
Аз съм си поръчала на Орифлейм "Виж и повярвай" с екстракт от очанка,т.к. две от колежките ми много са доволни....пък да видим.

# 800
  • София
записвам се и аз тук-в понеделник ще ходя за такова кремче, та да видя какви отзиви има в темата

# 801
  • Belgium
А какво ще кажете за околочното кремче на Биодерма?

Някой ползвал ли го е? Някакви отзиви?

# 802
  • София
На каква възраст е нормално и трябва да започне да се позлва околоочен крем/гел? Тук с една приятелка спорим и разсъждаваме и реших, че тук мога да получа компетентен отговор Crazy

# 803
  • София
На каква възраст е нормално и трябва да започне да се позлва околоочен крем/гел? Тук с една приятелка спорим и разсъждаваме и реших, че тук мога да получа компетентен отговор Crazy
След 25 годишна възраст. Peace

# 804
  • София
Орелия, на Planters имах мостра и го пробвах, не околоочния, а крема за лице.Не бях впечатлена,все едно си сложих вода върху лицето."При нас" го гледах и крема за очи, но много мизерни ми се виждат тия опаковки.Не ме "привличат".Сега ползвам на Lumene и съм доволна.Само доволна, не впечатлена.Иска ми се да си взема крем Нюкс за очи, но трябва да свърша този, който имам.Няма насищане, какво да се прави. Grinning

# 805

не съм съгласна - ако преди тази възраст кожата ти е суха около очите, опъва и те дразни, така ли ще я оставиш до 25 г.?

# 806
  • София

не съм съгласна - ако преди тази възраст кожата ти е суха около очите, опъва и те дразни, така ли ще я оставиш до 25 г.?

Съгласна съм,но отговорът ми е съобразен с въпроса:кога е нормално да се започне.Иначе, ако човек има специфични нужди и проблеми на кожата , то си ползва кремове съобразени с тях, а не с възрастовите ограничения на продуктите.Аз, обаче, се съобразявам с тези ограничения.Гелчетата за очи се препоръчват след 25 години.Я, как съм се образовала от форум красива мама. Laughing

# 807
А какво ще кажете за околочното кремче на Биодерма?

Някой ползвал ли го е? Някакви отзиви?

Аз го имам, хидратира добре, но ефекта му върху моята кожа е само няколко часа, чувствам се по-добре с по-мазен крем /околоочния ми контур е сух/.  Peace

# 808
момичета, още не знам какъв около очен крем да си взема, помагайте - 28 г., смесена кожа и мазен около очен контур  Thinking

# 809
Здравейте  на  29  съм с  суха кожа сух околочен контур   моля  за препоръки    досега основно съм ползвала  кремове на Есте.Не останах доволна от серума   за около очи   който допълнително ми изсуши контура  въпреки че върху него слагах хидратант .

Този крем   за каква възраст е  http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=14496&goChar=S
Въобще моля за препоръки   аз ще се снабдя с тестери ...  Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт