Крем за около очи

• 109 390
  • 949
  •   1
Отговори
# 825

Някой ползвал ли е околоочното кремче на Дева?

лютеше ми на очите  Rolling Eyes

# 826
Аз ползвам на Корес,те са натурални продукти,много е нежно околоочното.
Тези дни изпробвах миокин на Виши-хареса ми,най-вероятно това ще е следващия ми крем.
А тези на талодерма-са натурални български ли?,чувам добри отзиви напоследък Wink

# 827
Ползвам един на Талодерма в момента в тъмно синя кутийка. Доволна съм.   Simple Smile
И аз в момента съм с такъв. Peace. Преди съм ползвала и на Дева, не е лош.

# 828
  • София
сори, ако вече е обсъждано Praynig
Някой ползвал ли е околоочното кремче на Дева? Или някаква марка козметика на достъпна цена. За мен достъпна е около 15 лева Embarassedопределено има богат избор на по-евтини кремчета, но все пак кое да бъде. Ако имате мнение-споделете Hug

Пробвай на Билка, с мавруд. Хвалеха го това кремче, аз не съм го ползвала, но май фирмата започва добре да се представя.

# 829
  • Belgium
Кремчето на Билка с мавруд е за по-зряла кожа.

# 830
може ли да редувам кремчетона Клиник all about eyes с гелчето на Кларинс eye contour?

# 831
Искам да споделя очарованието си от околоочния на Юсерин - Hydro-balance Fresh. Кремчето е за фините мимически бръчки и за подпухнали очи. Понякога, когато съм в овулация очите ми сутрин са леко подпухнали, но този крем буквално изсмуква подпухването. Направо се втрещих от ефекта. Бях тръгнала за кремче на Nuxe, но нямаше и аптекарката ми препоръча този.

# 832
Последния ми крем е  на Мaria Galland multi  active eye contour  care   , добре хидратира не ми люти или  щипе  доволна съм  Simple Smile

# 833
може ли да редувам кремчетона Клиник all about eyes с гелчето на Кларинс eye contour?

Защо да не може? Rolling Eyes И двете са леки кремчета и стига да ти понасят добре, няма пречка да редуваш употребата им Peace Hug

# 834
  • Countryside
Искам да споделя очарованието си от околоочния на Юсерин - Hydro-balance Fresh. Кремчето е за фините мимически бръчки и за подпухнали очи. Понякога, когато съм в овулация очите ми сутрин са леко подпухнали, но този крем буквално изсмуква подпухването. Направо се втрещих от ефекта. Бях тръгнала за кремче на Nuxe, но нямаше и аптекарката ми препоръча този.
И аз го ползвам от скоро и съм доволна, слагам си сутрин Еусерина, вечер Нюкс, очарована съм и от двата  Flutter

# 835

Защо да не може? Rolling Eyes И двете са леки кремчета и стига да ти понасят добре, няма пречка да редуваш употребата им Peace Hug
Благoдаря за отговора   bouquet- чудя се тогава по каква схема да ги редувам- едното сутрин, другото вечер или на периоди... newsm78 Засега съм доволна от Клиник-all about eyes, навърших наскоро 28 и се надявам все още да съм в графа "млада кожа" Heart Eyes макар че, напоследък недоспиването и стреса си казаха думата под формата на тъмни кръгове  Cry- добре, че има околоочни коректори Embarassed Blush

# 836
VICHY-LIFTACTIV PRO YEUX...някой ползвал ли го е?отзиви?

# 837
  • София
   Ще си го купя и аз това кремче!  bouquet

# 838
  • София
За това ли става въпрос? http://apteki-optima.com/?cid=86&productID=16996

# 839

Да  Simple Smile

вечер Нюкс, очарована съм и от двата  Flutter

Кой точно на Нюкс ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт