Крем за около очи

• 109 382
  • 949
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Да дам и аз своя принос към темичката все пак. Някъде беше станало дума за дегримьорите. За мен перфектното лосионче за очи е 1:1 розова вода и масло от жожоба. Правя си го сама. Става като двуфазен лосион. Чудесно почиства и водоустойчив грим и не дразни очите. И маска от краставичка(истинска, настъргана, сложена между две марли върху очите за 20 мин ) прави чудеса с бръчките.

# 856
По принцип си ползвам Ал абаут айс на Клиник, но преди време бях останала без и чаках поръчка от Ягодка, та си взех някакво на Гарние за 10лв. Ползвах го около седмица и да ви кажа като за тази цена ми се отрази много добре. Явно е подходящ за моята кожа. После го подарих на братовчедка ми, но напоследък пак се замислям да си го взема

# 857
  • Mostly in my mind
Използвам крема за около очи на Лумене. Доволна съм. Simple Smile

# 858
Сега съм с новия на Лореал. Не ми харесва много. На лумене беше по- добър за мен самата.

# 859
Използвам крема за около очи на Лумене. Доволна съм. Simple Smile
Аз също!

# 860
  • София
И аз съм от доволните от Лумене.

# 861
  Харесвам Ювена - този серум http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=65879&goChar=J, този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=65878&goChar=J. Серията Юведикал е разработена в кожна клиника по изгаряния и кожни имплантанти във Франция и действа за правилното "израстване" на новите клетки. Имаше и едни капсули - златни за нанасяне сутрин и черни за нанасяне вечер от серията Ювенанс Селексион, които ги няма в момента - те много хубаво подхранват сух и обезводнен контур. Серията Ювенанс е за над 33-35-37 години (зависи от състоянието на кожата).

Благодарение на съветите на Бастет (  bouquet ), поръчах дневните и нощни капсули на Ювенанс Селексион и околоочния крем Юведикал.

Страхотни продукти!
След като свалих 10кг мимическите бръчки около очите ми се засилиха, за съжаление. Няма да изчезнат, не се и надявам, но ампулите и крема страхотно подхранват и овлажняват, има разлика!

# 862
радвам се, че си доволна Simple Smile...........аз привършвам в момента околоочния серум Юведикал и съм доволна от резултата.
Иначе щом си отслабнала много и забелязваш бръчици, може освен Шисейдото (онова мазното за околоочен контур), да опиташ и Деклеор-ите, доста са им богати кремовете, стига да не си алергична, защото съдържат голям процент естествени масла и извлеци.

# 863
  • Пловдив
Моя е на Ланком, някаква Бланк серия

# 864
  • София
Bastet , изчетох цялата тема и бих искала съвета ти , кой от двата крема на Ювена са подходящи за мен:

на 32 год съм , нормална кожа , почти нямам или на моменти съвсем леки и фини бръчици около очите.. В момента ползвам Клиник all about eyes rich и ЕЛ advanced repair eye serum. Според теб , кой крем мога да редувам с Клиник:

Юведикал или Реювен .

мерси много - благодарение на теб реших да сменя от използването от дълго време само на Клиник

# 865
и двете серии са подходящи за теб. На Юведикал това и е хубавото, че е за всяка възраст - така , че ако веднъж си изпползвала някаква серия, подходяща за възрастта ти от тези на Ювена, след това можеш да смениш с Юведикал и обратното. Ако искаш опитай реювен, пък зимата юведикал, защото тогава окото има повече нужда от вкарване на активни вещества.

# 866
Аз пък си търся някакъв нощен околоочен крем с грижа за старееща кожа. На 35 г. съм.
Насочете ме, моля  Simple Smile

# 867
  • София
Bastet, мерси много за помощта

# 868
Bastet, мерси много за помощта

за нищо Simple Smile

# 869
Записвам си веднага!
Забелязвам бръчки, да  Confused
Бях чувала поговорката, че след 30-те жената имала или хубаво лице или слабо дупе, вече се убедих - така е.
Особено като се усмихна... тук се вижда много добре. Вече ще стоя като мумия  Shocked

Пак благодаря за безценната помощ!

Общи условия

Активация на акаунт