Крем за около очи

• 109 354
  • 949
  •   1
Отговори
# 915
Моята е подобна, затова веднага те разбрах за какво говориш Sad Права си за флуидчето. Или леко кремче за смесена кожа ще ти свърши работа.

# 916

Мда. Ама недей с това тъжно човече, че ми стана мъчно. А ти какво ползваш?  Grinning

# 917
 Laughing Laughing Е, вече съм свикнала с моята си кожа, не мога да изляза от нея Grinning Иначе по-долу споменах, че ползвам Akys - мисля, че е отскоро тук и не е много известна марка.

# 918

Ами май не е, аз поне не бях я чувала. А откъде я намираш и на какви цени е? А нямаш ли друг фаворит от по-масовата? Извинявай, че питам толкова много...  Hug

# 919
Една приятелка ме зариби  Simple Smile Не е много евтина за нещастие, но се чувствам добре с нея.

# 920
  • София
macata мерси много за разясненията,ще го потърся и в Русе Peace

Моля, за нищо. Дано да ти хареса и да нямаш проблеми с лещите.  Hug

# 921
Няма да повярваш, но се чувствам добре и с едно дневно кремче на Loreal за смесена кожа

# 922
Няма да повярваш, но се чувствам добре и с едно дневно кремче на Loreal за смесена кожа
Защо не, ползвала съм и по-евтини. Кое е?

# 923
На него пише: "Triple active jour" - около 8-10 лева беше

# 924
... и понеже май имаше 2 вида, пише още: "peaux normales et mixtes"

# 925

Grinning Grinning Grinning  Мерси, ще пробвам. Звучи ми добре.   bouquet

# 926
# 927
Здравейте.Искам да попитам някой използвал ли е флуида за заличаване на тъмни кръгове под очите Bio Optic на Еricson Laboratoire
http://www.vitalityclub.bg/index.php?page=products&id=25&itemid=171
Чувам чудесни отзиви за тази козметика от козметички който работят с нея в козметични салони, но искам да получа мнения и от вас ако имате такива.
А някой използвал ли е около-очния крем от серията Bio elita на Ingrid Millet?
Очаквам мнения и впечатления както за тези продукти така и предложения за добър около-очен крем възраст 30-35 с действие срещу тъмни кръгове и първи бръчки.

# 928
Здравейте.Искам да попитам някой използвал ли е флуида за заличаване на тъмни кръгове под очите Bio Optic на Еricson Laboratoire
Чувам чудесни отзиви за тази козметика от козметички който работят с нея в козметични салони, но искам да получа мнения и от вас ако имате такива.
Очаквам мнения и впечатления както за тези продукти така и предложения за добър около-очен крем възраст 30-35 с действие срещу тъмни кръгове и първи бръчки.

Този на Ингрид МИЙЕ е чудесен , но е противобръчко - т.е. за след 40 години. От Ериксон-а нямам спомени.

# 929

Този на Ингрид МИЙЕ е чудесен , но е противобръчко - т.е. за след 40 години. От Ериксон-а нямам спомени.

На мен този на Ingrid Millet никак не ми допадна, първо защото ми даде "кир" ефект ooooh! и второ, защото не видях никаво действие срещу финни линии, пък камо ли дълбоки бръчки Tired Мисля, че е за възраст 30+, тъй като отделно има crystal gel с хайвер, който е за 35, 40 годишна възраст и за който си пише изрично в описанието, че е за третиране на по-дълбоки бръчки Peace

Общи условия

Активация на акаунт