Крем за около очи

• 109 380
  • 949
  •   1
Отговори
# 930
Хм, странно.хайверът се влага в продукти за през менопаузата - аз подпухвам от хайверената серия на Ингрид Мийе. Кир-ефект се получава и когато продуктът ти е прекалено богат за кожата Peace и  тя "връща" обратно вещества от продукта. На мен този крем ми на ИМ ми беше страшно добре миналата зима, даже 2 пъти си купувах.

# 931
Хм, странно.хайверът се влага в продукти за през менопаузата - аз подпухвам от хайверената серия на Ингрид Мийе. Кир-ефект се получава и когато продуктът ти е прекалено богат за кожата Peace и  тя "връща" обратно вещества от продукта. На мен този крем ми на ИМ ми беше страшно добре миналата зима, даже 2 пъти си купувах.

Страно и на мен ми се получи този кир - ефект от тестера на крема на Ингрид Мийе който ми дадоха за проба.Не знаех че кир ефекта може да се дължи на това че крема идва тежичък на кожата, но е възможно и да има истина в това.
А никой ли не е пробвал Bio Optic на Ericson Laboratoire.Звучи примамливо
 http://www.vitalityclub.bg/index.php?page=catalog&sess=1

А какво ще кажете за тези кремчета?Добри ли са и кое би било подходящо за моята възраст 33 и тъмните ми кръгове?
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72638&goChar=J#DETAIL
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=65910&goChar=J#DETAIL
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=65879&goChar=J#DETAIL

# 932
ееееее, попадна на фен на Ювена - тия си ги бива всичките Simple Smile. Серията реювен е за до около 33-35 години, после се ползва ювенанс, а юведикал е за всяка кожа.

# 933
ееееее, попадна на фен на Ювена - тия си ги бива всичките Simple Smile. Серията реювен е за до около 33-35 години, после се ползва ювенанс, а юведикал е за всяка кожа.
Здравей, Bastet. Радвам се че намерих фен на Ювена.Ползвала ли си някой от тези кремчета?
Кой е най- лек като консистенция?В смисъл да не е много мазен че не обичам да ми лъщи.
Аз си харесах серума от серията юведикал и крема от реювен. За крема реювен съм чувала че идва мазничък и това ме притеснява. Проверих в няколко магазина за мостра, но даже и тестер за проба в магазина нямаше и така и не можах да го преценя. Ако не открия мостра и се окаже по мазничък за моята кожа може ли да го ползвам само вечер а сутрин серума?

# 934
Кир-ефект се получава и когато продуктът ти е прекалено богат за кожата Peace и  тя "връща" обратно вещества от продукта.

Отново научих нещо ново от теб Heart Eyes  bouquet

# 935
  • някъде под слънцето...

А някой използвал ли е около-очния крем от серията Bio elita на Ingrid Millet?

плзвала съм този
http://www.ingridmillet.com/french/skin/perle/13.jpg
и не останах особено възхитена...  сега тествам тази серия
http://www.lacolline-skincare.com/pages/ligne_cellular/specific.html
 и мисля 4е  контура ми се позаглади

# 936
Здравей, Bastet. Радвам се че намерих фен на Ювена.Ползвала ли си някой от тези кремчета?
Кой е най- лек като консистенция?В смисъл да не е много мазен че не обичам да ми лъщи.
Аз си харесах серума от серията юведикал и крема от реювен. За крема реювен съм чувала че идва мазничък и това ме притеснява. Проверих в няколко магазина за мостра, но даже и тестер за проба в магазина нямаше и така и не можах да го преценя. Ако не открия мостра и се окаже по мазничък за моята кожа може ли да го ползвам само вечер а сутрин серума?

Серумът според мен доста си заслужава. Има консистенция на прозрачно желе (напомня ми дегримьора за очи на Авен, но е по-вискозен). Т.е. не нито течност, нито крем, а активно желе, което попива много хубаво (поне при мен). Самата кожа като качество много подобрява вида си - лющения изчезват, попълва се тургура на кожата и тенът е изравнен. Щом не щеш да е мазен крема - вземи си реювен - напълно ще те задоволи. момичета от форума казват, че и за най-чувствителните очи бил ОК. Аз не съм го ползвала, защото вече съм на 41 и навремето съм го подминала този продукт. Другото кремче, което посочваш от серията Ювенанс е дневния. Същата разфасовка, но черна е нощния крем - хубави са, поне за мен.
П.П. Няма продукт, дето да прави чудеса, но Ювена е козметика, която според мен не позволява процесите да се задълбочават. Peace

# 937
  • София
Кир-ефект се получава и когато продуктът ти е прекалено богат за кожата Peace и  тя "връща" обратно вещества от продукта.

Отново научих нещо ново от теб Heart Eyes  bouquet

Това и аз не го знаех.
Много интересно.
  bouquet

# 938
macata, kiora моля Simple Smile

# 939
Много благодаря на всички включили се. Явно ще се ориентирам към търсене на тестери на крема и серума на  Ювена за  да ги пробвам. Не знам дали обаче ще помогнат за тъмните кръгове.За тях май ще се наложи да търся още нещо.
Ако някой има идея за тях да казва веднага от какво е доволен Winkн

# 940
  • Варна
А някакви впечатления от това гелче на Ла Прери? Проблем ми е едно леко подпухване на долните клепачи. Със сигурност се е коментирал подобен проблем, прегледах темата, но ако междувременно някой е открил панацеята, моля да сподели. И аз като всички търся нещо много ефикасно  Laughing

# 941
А някакви впечатления от това гелче на Ла Прери? Проблем ми е едно леко подпухване на долните клепачи. Със сигурност се е коментирал подобен проблем, прегледах темата, но ако междувременно някой е открил панацеята, моля да сподели. И аз като всички търся нещо много ефикасно  Laughing
На мен ми дадоха мостра на това гелче докато търсих крем за тъмните ми кръгове.Продавачката която се води уж консултант каза че бил подходящ за моята възраст 33.Изпробвах го, но  получих невероятно парене под очите още с първото нанасяне и се отказах от него.Явно има съставка към която съм алергична.Съветвам те да пробваш с тестер преди да купиш който и да е крем.

# 942
А някакви впечатления от това гелче … 77;ри? Проблем ми е едно леко подпухване на долните клепачи. Със сигурност се е коментирал подобен проблем, прегледах темата, но ако междувременно някой е открил панацеята, моля да сподели. И аз като всички търся нещо много ефикасно  Laughing

за подпухнали очи (сутрин след сън) единствено при мен помага хранително-температурен режим (на повечето хора, на които съм го препоръчала има влияние). Писала съм по-напред в темата, но ако те интересува пак мога в кратце да напиша.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 11:56 от Bastet

# 943
  • Варна
На мен ми дадоха мостра на това гелче докато търсих крем за тъмните ми кръгове.Продавачката която се води уж консултант каза че бил подходящ за моята възраст 33.Изпробвах го, но  получих невероятно парене под очите още с първото нанасяне и се отказах от него.Явно има съставка към която съм алергична.Съветвам те да пробваш с тестер преди да купиш който и да е крем.

В момента пробвам от тестера, не ми пари, добре ми понася, но пък от един тестер не мога да преценя има ли ефект или не.

# 944
[[/quote]

В момента пробвам от тестера, не ми пари, добре ми понася, но пък от един тестер не мога да преценя има ли ефект или не.
[/quote]

Ами няма как да разбереш от един тестер, но щом не си се изринала или получила алергия може да го пробваш за твоя проблем.Има доста кремове за торбички и подпухнали очи.
Доколкото знам те може да се появят преди цикъл когато организма задържа вода или при нарушена функция на бъбреците.
При теб постояно ли се получават?
Ето можеш да погледнеш и тези кремчета
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32427&goChar=S#DETAIL
http://www.vitalityclub.bg/index.php?page=products&id=25&itemid=169

Общи условия

Активация на акаунт