За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 188 171
  • 677
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Но представям си какво щеше да е отношението, ако им бях дала и такава декларация
Сбьркал сьм цитата...Този трябваше да отрази постинга ми.

# 316
Искрено съжалявам за това, което сте преживели!
Открих един сайт, мисля, че ще е интересно да му хвърлите едно око.

"Книга, от която всички имаме нужда      Печат      Е-мейл
ХомеоХелп пристъпва към издаване на книга с реални истории за увредени от ваксини деца в България - стара наша идея, която става все по-актуална от ден на ден.
         Издаването на подобна книга би помогнало неимоверно много, както за предотвратяване на бъдещите увреждания на деца (чието начало се залага на много места и в мига, в който четете това), така и за намиране на начините за реално и адекватно обезщетяване на семействата на увредените деца.
          Призоваваме родителите на такива деца да се свържат с издателството.
          И вашият личен проблем, уважаеми родители, и ваксинациите изобщо като тежък проблем на обществото заслужават да се отнасяме много отговорно, уважително и с човещина.
         ХомеоХелп гарантира на всички родители, че в нито един момент няма да се отклони и на йота от тези принципи.
         Очакваме имейлите ви, както и въпросите ви."

http://www.homeohelp.eu/component/content/article/1-latest-news/ … imame-nuzhda.html

# 317
  • sofia
Може ли някой да ме осветли какъв е реда за минаване пред комисия за освобождаване от ваксини. Ако няма основателна причина, явно не може. Ако детето ми е в аутистичния спектър (според мен, следствие от ваксина). Никой не може да докаже че е от това, но аз съм сигурна че повече няма да го ваксинирам. Подписах портокол за несъгласие, няма как да ме задължи никой. От тук нататък какво следва? Спиране на детските от ТЕЛК-а, не знам и в предучилищна група дали ще го вземат (би трябвало, защото е задължителна), за училище после какво?
Ето тези неща не ми станаха ясни никак  newsm78

# 318
  • София и там където не се пуши
КиФла, аз късно отказах, но никой не ме е подпукал за ваксини все още.

Имало инструкция за ваксиниране - трябва да се пита първо личната какво ще каже.

# 319
  • sofia
КиФла, аз късно отказах, но никой не ме е подпукал за ваксини все още.

Имало инструкция за ваксиниране - трябва да се пита първо личната какво ще каже.

Според личната няма основателна причина за явяване пред такава комисия за отлагане. Е това ако не е причина, не знам кое! За у-ще някак ще се оправяме защото май никой няма право да откаже образование, имаме още една година подготвителна група в ДГ, не знам с това какво да правя и да мисля.

# 320
А предстоят ли ваксини на тази възраст.  newsm78 . Според мен, ако е на място, може да измисли нещо.

# 321
Кифла, личната не ви трябва - на комисия се ходи без талон. Час не се записва предварително, отива се направо. Трябват ви протоколи от специалисти за състоянието на детето и по възможност писмено мнение на специалист, че не бива детето да се ваксинира. Комисията беше само в сряда от 10 до 12, мисля в педиатрията. Всеобщото мнение на "специалистите" е, че "няма доказана връзка между аутизма и ваксините", поради което най-вероятно няма да уважат искането ти за освобождаване. Все пак, ако искаш, опитай - нищо не се знае! Не отнема много време и детето не се води. Ходи само единият родител с документите.

В училище и в предучилищната не може да не ви вземат - задължителни са.
 Проблемът с детските, обаче не знам как се решава в този случай Cry, но май детските от ТЕЛК-а не ги пипат...само редовните 35 лв.

# 322
  • sofia
А предстоят ли ваксини на тази възраст.  newsm78 . Според мен, ако е на място, може да измисли нещо.

Да предстоят. Преди 1 седмица подписах портокол, че се отказвам от четиривалентната ваксина (дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелит) , която се поставя при навършване на 6г. Преди 2г, пак подписах отказ за морбили, паротит и рубеола на големия ми син, която се постявя в 5ти клас. Мрънкат в у-ще, но още не са ме подгонили сериозно.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 11:15 от КиФла

# 323
И аз мисля, че логично е само тези 35 лв да пипат, а не парите на ТЕЛК .

И проблема според мен е максимално да направят икономия на детски, а аз хем съм имунизирала, хем не съм получавала детски никога.

# 324
Здравейте,

Имам един въпрос. Бихте ли дали малко информация относно лечението наречено челация. Единственото, което знам е, че това е химическа терапия за пречистване на организма от тежки метали - живак, алуминий, олово и др. И че е много скъпа процедура.
Въпросът не е провокативен а сериозен!
Интересуват ме начините за терапия и изчистване на организма на малко дете от тежки метали, които са попаднали там чрез ваксиниране и са причинили аутизъм.

# 325
 koko-boko доста майки са давали мнение. Пусни търсачката и в архива - хелиране .

# 326
Dorothy - благодаря!
Този форум е необятен Simple Smile
И понеже прочетох последните няколко мнения ми хрумна да попитам още нещо:
След като всички деца в градини и ясли са ваксинирани и предпазени от определена болест, защо дете, което не е ваксинирано за тази болест да представлява опасност за тях?
Не ви ли звучи странно като мотив да ви откажат достъп до ясла или градина?

# 327
koko-boko, за хелирането до колкото съм се интересувала е опасно да се прави на малко дете. Ако желаеш първо се консултирай с някой хомеопат за прочиства на организма.
А относно яслите и градините, това си е чисто изнудване, както сега с детските...

# 328
Подкрепям мнението, че е  истинско изнудване да не се приемат деца без ваксини в градините.Още повече,когато всички деца са ваксинирани опасността детето без ваксина да се разболее от дадена болест е малка,оххххххххх ooooh!знам ли вече.........При нас за момента са противопоказни ДТК, може би и полиомиелит....нямам идея какво ще става.

# 329
Моля ви кажете ми за коклюшната ваксина , вярно ли е че след 1 год не се поставя, защото личния лекар твърди обратното, от къде да взема повече инфо?????
Моето дете е с хемипареза и от комисията ме отсвириха, меко казано е че се държаха нагло и ми отказаха освобождаване, тъй като ДЦП не било показание за освобождаване а аз направих справка в НАРЕДБАТА и пише че е показание/коклюшната съставка/ - дори Литвиненко го е написал, какво искат тези малоумнички не зная??? Към кого да се обърна вече, ръце вдигнах, нито една ваксина няма детето с изключение на хепатитните...........

Общи условия

Активация на акаунт