За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 188 424
  • 677
  •   1
Отговори
# 165
Детето ми беше напълно контактно до след годинката. Назад тръгна свързвам го с тримовакса  и ДТ
И при нас беше така, особено след ДТК на 2 г. - абсолютен "аут"  Sad

хеи Дороти не съм се засегнала ама на мен ми се бяха струпали много неща на главата и диагнозата на сина ми беше върха на нещата та за тов и не вярвам в божията помощ.
Аз пък много вярвам в Божията помощ   Praynig Нали ни е дал най-прекрасните деца ... Сигурна съм , че няма да ги изостави! Peace

# 166
 santa2  ЧНГ на всички! Heart Eyes
Пожелавам ви много здраве, любов и щастие!
                                * * *

на последък се разкрива 4е в основата пове4ето увреждания лежи генетиката и мутацията на гените.

Добре, тогава защо мутират гените? Нали нещо трябва да предизвиква тази мутация? Защо точно в годините след като са въвели задължителното имунизиране? Дали не е защото директно в кръвната система на човек се вкарва и животинско ДНК?
Само ще ти цитирам нещо от филма Vaccination - The Hidden Truth:

"Чужди животински протеини и генетичен материал също са директно инжектирани. Този материал може да е от маймунски и кучешки бъбреци, заешки мозък, крави, свине и кокоши яйца. Човешкото тяло не се е срещало с това през цялата си история.
Когато ядем протеини, те минават в червата ни и са разградени до съставните им аминокиселини.
Така че това, което се абсорбира в тялото изобщо не е чужд животински протеин, а основните аминокиселини, от които нашето тяло изгражда собствен белтък.
Ако по някаква причина чужд животински протеин навлезе в кръвта ни, без да е разпаднат на съставките си, това може да предизвика автоимунен отговор.
Ако инжектираме директно в кръвния поток неща, които никога не са предвиждани да бъдат директно в кръвта, ние не само че заобикаляме защитите на тялото, но и погрешно активираме други негови защити.
Бебетата са инжектирани с части от животински бактериални и  вирусни ДНК.
Те могат да се включат в човешкия геном."

# 167
  • Реъкйавик
4нг на вси4ки
надявам се да се намерят отговори на нашите въпроси... през новата година.

# 168
Здравейте!
Моето дете е с епилепсия и не е имунизирано до сега.когато невролога ни разреши да се имунизира аз не бях много запозната с лошата страна на ваксините и трябваше  да занеса черно на бяло че разрешава имун.с неговия подпис.Д-ра написа мнението си и го занесохме на л.лекарка.Когато прочетох повечко информация реших да не бързаме с тях.Постоянно се измъквах от положение с някаква си измислена от мен причина за отсрочването за имунизиране на детето.Сега л. лекарка иска написано и подписано от мен черно на бяло че отказвам имун.Аз не искам нищо да подписвам. #Cussing outНе знам какво да правя. newsm78Дайте ми съвет. baby_neutral

# 169
kevi_geri, можеш да зададеш въпроса си и в другата тема: ВАКСИНИ - Дискусия за вредата им (част 2).
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362064.0
На хората, които пишат там този въпрос вече им е до болка познат и ще могат с лични примери да ти кажат какъв е начина. Но според мен на сила никой не може да те задължи още повече, че детето ти е с епилепсия и поставянето на ваксини може да влоши здравословните му състояние.

В НАРЕДБА № 15 ОТ 12 МАЙ 2005 Г. ЗА ИМУНИЗАЦИИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ по този повод пише следното:
Чл. 20. (1) Задължителните имунизации и реимунизации могат да бъдат отлагани при наличие на медицински противопоказания съгласно приложение № 10.

(2) Отлагането по медицински противопоказания се извършва от лекарите по чл. 15, ал. 1 и се отразява в обменната карта на новороденото и в ЛАК на лицето, отложено от имунизации. Отлагане от имунизации се допуска за не повече от шест месеца.

(3) Отлагането по медицински противопоказания за срок, по-дълъг от шест месеца, се извършва с решение на областна специализирана комисия.

(4) Комисията по ал. 3 се определя ежегодно със съвместна заповед на директора на регионалния център по здравеопазване (РЦЗ) и директора на РИОКОЗ и включва епидемиолози от РИОКОЗ, педиатри, невролози и инфекционисти. Председател на комисията е представител на РИОКОЗ. В работата на комисията председателят има право да привлича за участие и други специалисти по профила на заболяването, по повод на което се предлага отлагането.

т.е. личната лекарка не е тази, която да определя дали детето трябва да бъде имунизирано или не. Това се определя от комисия, в която се включват специалисти "епидемиолози от РИОКОЗ, педиатри, невролози и инфекционисти". Т.е. личната ви не може да покрие целият този спектър от специалисти.

# 170
Цитат
Аз не искам нищо да подписвам
Няма ниЩо на тоzи свят,освен пистолет опрян в гьрлото може би,да те накара да подпиШеШ НЕЩО.
ОткаzваШ да подпиШеШ и НЕ ГЛЕДАЙ реакцията на лекарката,а си трьгни...
Много пьти човек се влияе от реакциите на околните (в случая лекарката или човека,който те кара да подписваШ неЩо).
Ние реагираме в подобни ситуации сьс сьЩата реакция.
"Как така няма да подпиШете????"
Аz повтарям сьЩото "Как така няма да подпиШа...я виж ти,няма да подпиШа..и какво Ще правим сега?"
Зависи и от тона раzбира се...

# 171
Пише Ви Бистра Мичева-една от инициаторите на петицията срещу задължителността на ваксините.До момента не съм пратила петицията по институциите за които пише в нея защото се притеснявам от малкия брой подписали се.Още обмислям дали да изчакам  или въпреки малцинството подписали се да я пратя пък да видим как ще реагират управляващите.Може би нещата няма да се оправят с тази петиция но има и други начини за протест-но за това трябва стабилна организация на хората които са срещу задължителността на ваксините.Може би трябва да се съберат родителите на увредените от ваксини деца и да се направи шествие?За сега аз не поемам ангажимент освен петицията но ако някой може да организира протести ще е страхотно!

# 172
  • в моя свят
mony 2006   би ли пратила линк към петицията.Не знаех,че има такава.

# 173
  • в матрицата
Пише Ви Бистра Мичева-една от инициаторите на петицията срещу задължителността на ваксините.До момента не съм пратила петицията по институциите за които пише в нея защото се притеснявам от малкия брой подписали се.Още обмислям дали да изчакам  или въпреки малцинството подписали се да я пратя пък да видим как ще реагират управляващите.Може би нещата няма да се оправят с тази петиция но има и други начини за протест-но за това трябва стабилна организация на хората които са срещу задължителността на ваксините.Може би трябва да се съберат родителите на увредените от ваксини деца и да се направи шествие?За сега аз не поемам ангажимент освен петицията но ако някой може да организира протести ще е страхотно!
Здравей Бистра!!! Много се радвам, че писа тук за петицията, защото и ние се опитваме да подготвим такава петиция, ето линк кам рабтната ни тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379554.180;topicseen , може би трябва да обединим усилията си за да има по-голям ефект. Разгледай нашата работа по петицията и ще се радваме ако ни запознаеш с вашата петиция  Peace

# 174
http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-vaksinirane/index.html
Това е линка на петицията която със съпруга ми направихме преди време.Тя е вече подписана от не малък брой хора но не и достатъчен.Знам че Ви изглежда емоционална и юридически и медицински не добре обоснована но вече е предложена и подписите вървят и не знам дали ще е удачно две еднакви по исканията си петиции да се предлагат.Може да пратим тази която сме направили ние и да видим какъв ще е отзвука.След това може да помислим за други форми на натиск върху законодателството.Сетих се че може да поискаме БългарскиХелзинскиКомитет да ни подкрепи и да ни помогне в борбата за правото на свободен избор при ваксиниране на нас и децата ни.Те се занимават точно със защита на човешките права.И ако трябва да се води дело срещу държавата могат да ни помогнат.

# 175
  • в моя свят
mony 2006  Hug  Разписах петицията и се надявам да има успех.Хубаво е обаче да има повече гласност,защото наистина за пръв път чух за тази петиция.Моето дете пострада много тежко от ваксина и до днес носи последствията,но не добавих коментар към петицията....мисля,че най-важно са броя на подписите.....

# 176
Ами то ще е най-добре да има една единствена петиция по която да се работи ! Дайте да се организираме и да се постараем да получи гласност  Simple Smile

# 177
  • в матрицата
Ами то ще е най-добре да има една единствена петиция по която да се работи ! Дайте да се организираме и да се постараем да получи гласност  Simple Smile

Desika,  вече има  такава организация, виж линка в предишния ми пост

# 178
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Имам питанка, която може и да не за тази тема, но ако е така се извинявам предварително!
Въпроса ми е мога ли да откажа тази ваксина морбили, заушка и рубеола? И ако да, какъв е реда? Една приятелка скоро опита, но не успя  Close!

Благодаря ви предварително  Hug!

# 179
  • София и там където не се пуши
Все пак сложиха ли я.

В здравния форум има цяла тема и там са дадени доста идеи как да се откаже ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт