За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 192 303
  • 678
  •   1
Отговори
# 510
  • в матрицата
KAPO, никой, ама никой не може да ти гарантира, че няма да има не желани реакции след ваксина. моите наблюдения са, че винаги има. дали детето ще се отрови от антибиотици, дали ще е хипеактивно или с някое автоимунно заболяване... Ще цитирам един мой близък приятел " Не съм луд, за да си играя на руска рулетка със здравето на детето си" В никой случай не казвам, да не ваксинираш..изборът си е ваш... но първо четете и мислете, щото след това никой няма да ти върне здравето на детето ти  Peace

# 511
Пълна лудост е някоя да раздава туя на вред и шир, щото някой му казва, че ако не помогне, то няма да навреди - ГОЛЯМА ГРЕШКА Е ТОВА
Струва ми се, че идеята е съвсем друга. Лекарят не е никак бос в хомеопатията, напротив лекува изключително с хомеопатия и е обучаван за хомеопат.
Може би трябва да се консултираме с хомеопат (до колкото знам има такива във форума), но доколкото съм разбрала туята е за изчистване на организма след приемането на различни силни медикаменти, като например антибиотици и ваксини. Но най-добре да зададем въпроса в темата за хомеопатията. (Отивам там.)   

# 512
Здравейте, само като спомена думата "ваксина" и получавам нервна криза. Преди 10 години синът ми получи алергия след полиомелитна ваксина на капки и от тогава съм в шок и страх.
Вече 2 години отлагам реимунизациите на 8 годишния си по-малък син и същевременно както страха от ваксината се блъскат в мен и страха от заболяване от болестите, за които не е имунизиран.

# 513
Ани, убедена съм, че ако прочетеш материалите в тази и друга тема за ваксините, поне единият от страховете ти 100% ще изчезне. Само започни.

# 514
  • На небето
МОМИЧЕТА, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ НА 1 ВЪПРОС????? За детските от социалното ми искат бележка от личния лекар, която удостоверява, че детето има всички ваксини. Та въпроса ми е; дали ще ни направят проблем за липсана на последната ваксина за тетраксим???  newsm78

# 515
МОМИЧЕТА, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ НА 1 ВЪПРОС????? За детските от социалното ми искат бележка от личния лекар, която удостоверява, че детето има всички ваксини. Та въпроса ми е; дали ще ни направят проблем за липсана на последната ваксина за тетраксим???  newsm78

ЛЛ трябва да напише, че имате всички задължителни за възрастта ваксини и няма да ти направят проблем...

# 516
  • На небето

ЛЛ трябва да напише, че имате всички задължителни за възрастта ваксини и няма да ти направят проблем...

Там е проблема, че ние нямаме всички задължителни ваксини. Последната за тетраксим я отказахме, както и по нататъшни ваксини. В амбулаторния лист, който давахме за училище, пишеше, че има всички ваксини, освен тетраксим, заради отказ на родителите. А, и кой лекар ще си сложи главата в торбата и ще излъже, че имаме всички задължителни ваксини. И дали изобщо от социалното ще проверяват написаното или просто им трябват определен брой документи. В училище, никой нищо не ни е казал за сега, заради липсващата ваксина.

# 517
Доколкото разбирам, нямате само последната, която и без друго можете да я отлагате до 7 г. Та лекарката би следвало да ви издаде бележка, че имате всички за възрастта. Успех!  Peace

# 518
Доколкото разбирам, нямате само последната, която и без друго можете да я отлагате до 7 г. Та лекарката би следвало да ви издаде бележка, че имате всички за възрастта. Успех!  Peace

Точно така... Проблем би било, ако детето вече е на 7 години, а то още е на 6, т.е. има си всичко за възрастта... ЛЛ няма причина да откаже да напише такава бележка...

# 519
  • На небето

Точно така... Проблем би било, ако детето вече е на 7 години, а то още е на 6, т.е. има си всичко за възрастта... ЛЛ няма причина да откаже да напише такава бележка...

Проблема е, че в бележката за училище е пояснила, че липсва тази ваксина и причината. Предполагам, че ще напише същата. Но така или иначе другата година, пак ще ни искат бележка и тогава, вече няма как да не пише.

# 520

Проблема е, че в бележката за училище е пояснила, че липсва тази ваксина и причината. Предполагам, че ще напише същата. Но така или иначе другата година, пак ще ни искат бележка и тогава, вече няма как да не пише.

Вече не е задължително детето да има всички ваксини , за да го приемат в училище.Това е остаряла практика.Не ви трябва такава бележка за училище, а относно семейните щом няма седем навършени значи може и без тетраксима.Трябва да ти издадат бележката ,че е ваксинирано с всички до момента.

# 521
здравейте, някой разписвал ли се е,че отказва ваксини. Моето бебе пострада след синфлорик-тромбоцитопения.Временно е освободено от ваксини,но аз не искам да се поставят вече никакви ваксини,как бих могла да процедирам занапред,за д аняма глоби,защото чувам ,че това е наказанието при отказ?

# 522
  • На небето
Helen-mama за училище ясно, но ми правят проблем за детските. Искат служебна бележка, че детето има всички ваксини, и понеделник ще ходя да се разправям с личната лекарка. Та въпроса ми е същия като на listopad как мога законно да получа служебна бележка, че детето ми е освободено от ваксини? Без да сме пострадали от тях, и без да има болест която го освобождава. Четох в един сайт кои инстанции се обикалят, и какви документи се изискват и на какво основание го правиш, но не мога да го намеря.  Banghead

Ето какво намерих, "Лични свидетелства за вредите от ваксините": http://sersemi.com/ipb/index.php?s=ce8c9bce7a32f68587fef072a028b … mp;showtopic=1648

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 14:14 от Estell

# 523
Четох в един сайт кои инстанции се обикалят, и какви документи се изискват и на какво основание го правиш, но не мога да го намеря.  Banghead
Този сайт ли имаш предвид: http://fema-bg.com/index.php?m=2193&lang=1  Според мен няма нищо общо с действителността.
За законовите основания виж тук. Успех!  Hug

# 524
  • На небето
Четох в един сайт кои инстанции се обикалят, и какви документи се изискват и на какво основание го правиш, но не мога да го намеря.  Banghead
Този сайт ли имаш предвид: http://fema-bg.com/index.php?m=2193&lang=1  Според мен няма нищо общо с действителността.
За законовите основания виж тук. Успех!  Hug

Да за този сайт става въпрос. Да, това го четох. Аз си изтеглих декларация за отказ от ваксини. От тук: http://vaksinite.info/deklaracii_za_otkaz_ot_vaksini/?C=N;O=A Тук има няколко вида декларации, в зависимост от случая, аз разпечатах само 2-рата. Смятам, като начало да я предам на личната лекарка. Ако се наложи ще я прибавя и към документите за детските. Не, че това ще ги откаже да ми спрат детските. Но в зависимост от техния отговор ще мисля за по нататъшни действия. Не става въпрос за техните 30лв. с тях и без тях все тая. Въпроса е принципен, децата ни трябва да имат равни права, без значение дали са ваксинирани или не. Това дори звучи смешно, що за казус, изобщо.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт